Skip to content

Kuinka tehdä ja suunnitella portaita Minecraftissa? – kivestä, betonista ja muista materiaaleista (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
bloques de colores de minecraft

Minecraft on yksi tämän hetken peleistä, sillä markkinoilla on vuosia enemmän. Tämä johtuu suuresta määrästä päivityksiä, joita saat vuoden aikana lisäämällä sisältöä. Vaikka tämä on hienoa, se voi tehdä pelistä hämmentävän uudemmille pelaajille Tänään opit tekemään ja suunnittelemaan portaita Minecraftissa.

Koska kaikki tietävät, että jos haluat olla täydellinen pelaaja, sinun on pelattava Minecraftia. Ei välttämättä tee siitä pahetta, mutta ainakin jos vietät muutaman tunnin tietääksesi sen perustoiminnot, joka auttaa sinua tekemään pelistä paljon hauskemman ja antaa sinulle myös äänen ja äänestyksen yhteisön sisällä. Ennen kuin jatkat, varmista, että päivität Minecraftin uusimpaan saatavilla olevaan versioon, jotta sinulla on kaikki näytettävät kohteet.

Minecraftin portaat

Yksi tämän pelin pääominaisuuksista on jotta voit suunnitella talosi, linna, linnoitus tai mitä tahansa, mitä mielessäsi olet, täysin vapaasti. Yksi tärkeimmistä kohteista, joiden avulla voit saavuttaa tämän, ovat portaat.

Koska se antaa yhteenkuuluvuuden rakenteellesi, jossa on useampi kuin yksi kerros, ja voit vuorostaan ​​luoda erilaisia ​​koristeita, kuten huonekaluja. Tikkaat voidaan valmistaa monista pelin materiaaleista, mutta parhaat ja kauneimmat ovat: tiili, alempi tiili, puu ja kivitiilit.

On huomattava, että vaikka luet otsikosta, että ne voidaan tehdä myös betonilla, tämä ei ole todellisuudessa mahdollista, ainakaan pelin uusimmassa versiossa.

Nyt saadakseen paremman käsityksen kuinka tehdä ja suunnitella portaita Minecraft, sinun on mentävä järjestykseen, joten opit yksi kerrallaan, miten se tehdään kunkin materiaalin kanssa, koska ne kaikki alkavat samasta pohjasta, mutta niissä on vaihteluita.

Tee ja suunnittele portaita Minecraftissa

Kaksi ensimmäistä materiaalia, jotka opit käyttämään, ovat puu ja kivi: ensimmäiseksi tarvitset puulavat, jotka ovat hienostunut tuote, joka tulee tavaratilasta. Voit tehdä ne mistä tahansa puusta, mutta sen on oltava vain yksi kerrallaan, koska useita ei voi yhdistää keskenään.

Kiviportaiden tapauksessa sinulla on oltava normaalit kivi- tai kivitiilit. Kummassakin tapauksessa ja minkä tahansa materiaalin kanssa ne on sijoitettava tietyssä järjestyksessä rakennuspöydälle, joka on:

Ensimmäinen rivi, kolmanteen ruutuun kohde sijoitetaan, toiselle riville ne sijoitetaan toiseen ja kolmanteen ruutuun ja lopulta kolmanteen riviin se sijoitetaan kaikkiin laatikoihin.

Tällä tavalla, tikkaat tulevat ulos ja sinun tarvitsee vain koskettaa niitä lisätäksesi luetteloosiNämä tulevat 4 erässä, joten jos haluat enemmän, sinun on vain lisättävä materiaalia.

Tiiliset portaat

Kuten olet lukenut, portaita on monenlaisia ​​ja yksi kauneimmista ovat tiili. Näiden saavuttamiseksi sinun on sijoitettava esineet samalla tavalla kuin edelliset, vain tällä kertaa tiililohkoilla.

minecraft värikäs ovi ja portaat

Näiden lohkojen saamiseksi sinun on kerättävä savi, joka tulee ulos rikkomalla samanniminen lohko lapion kanssa. Jlevitä neljä näistä palikoista rakennuspöydälle, muodostaen neliön neljään neliöön ja lohko tulee ulos.

Alemmat tiiliportaat

Viimeisteleksesi oppimisesi tehdä ja suunnitella portaita Minecraftissa, opit hankkimaan alemman portaat. Ensinnäkin kokoamisprosessi on sama kuin kaikissa aiemmissa, tässä tapauksessa käytetään vain infrapalikoita tai alempia palikoita.

Nämä voidaan saada asettamalla urakointilaite (joka saadaan alemmassa maailmassa) minkä tahansa polttoaineen kanssa, tulos on tiilet jolla sinun on muodostettava neliö neljään neliöön niin, että infrakivilohko tulee ulos.

Ja valmiina jälkimmäisen kanssa, tiedät jo kaiken mitä sinun tarvitsee tehdä ja suunnitella portaita Minecraftissa, monia muita, mutta nämä ovat parhaita rakentaa. Nyt kun tiedät kaiken tämän, voit tehdä portaiden avulla pienen kaupungintalon, tehdä uskomattoman modernin talon, rakentaa puutalon, muun muassa.