Skip to content

Kuinka tehdä kaikki Minecraft -juomat? – Lopullinen opas Minecraft -juomiin

27 de elokuu de 2021
item de pociones

Juomat sisään Minecraft ne ovat melko monimutkainen käsityöalue ja se vaatii tietoa ja kokemusta kunkin reseptin ja käytön tuntemiseksi. Tämä johtaa siihen, että se ei ole yksinkertainen ja ystävällinen tehtävä, koska pelissä ei ole mitään, joka viittaa niihin. Jos et halua tuhlata enemmän aikaa ja resursseja yrittäessään oppia tekemään kaikki juomat Minecraftissa.

Ainesosat juomien valmistamiseksi saadaan eri tavoilla ja ovat hyvin erilaisia. Toisaalta on myös muita, jotka pysyvät vakioina, koska ne tuottavat modifikaattoreita juomiin. Jos todella haluat saada juomia, on suositeltavaa päivittää Minecraft uusimpaan versioon ennen kuin jatkat ja tietysti ostat alkuperäisen nimikkeen.

Reseptit kaikkien Minecraft -juomien valmistamiseksi positiivisella vaikutuksella

Aloittamista varten tee kaikki juomat sisään Minecraft tarpeen aseta polttoaine laatikossa olevaan tislaimeen, sitten vesipullot kolmeen alla olevaan laatikkoon ja lopuksi ainesosa ylempään laatikkoon.

Voimajuoma

Vahvuusjuoman valmistamiseksi on ensin tislattava alempi syylä ja sen jälkeen, kun Blaze -jauhe on tislattu samoihin pulloihin.

Sen keston pidentämiseksi Redstone on tislattava niihin, mikä luo laajennetun voiman. Sen sijaan tehon lisäämiseksi sama prosessi on suoritettava valovoimaisella kivijauheella, jolloin luodaan Force II.

Potion Regeneration

Tämän juoman tapauksessa on tarpeen tislata Nether Wart ja suorittaa sama menettely kyyneleen kyyneleen kanssa. Jos haluat pidentää sen kestoa, sinun on tislattava Redstone ja jos haluat parantaa sitä, sinun on tehtävä sama, mutta Luminous Stone Powderilla.

Nopeuden juoma

Tämä juoma on melko yksinkertainen, koska se vain alempi syylä ja sokeri on tislattava. Sen kestoa tai tehoa voidaan myös lisätä vastaavilla komponenteilla, jotka mainittiin edellisissä tapauksissa.

Parantava juoma

Eniten käytetty, parantava juoma luokitellaan pikajuomaksi joten aikaa ei voi pidentää. Sen luomiseen tarvitset syvän syylän ja hohtavan vesimelonin, tislaa se ja levitä Luminous Stone -jauhetta, jos haluat parantaa sitä.

Palonkestävä juoma

Tämä juoma on luotu syvän syylän ja hämähäkin silmän käyttö, samalla tavalla sen kestoa ja vaikutusta voidaan parantaa.

Night Vision Potion

Pimeän näkemyksen juoma Se tehdään kultaisella porkkanalla ja alemmalla syylällä, tätä voidaan parantaa kahdella tavalla.

Näkymättömyysjuoma

Luo tämä juoma yksin on korruptoitunut fermentoidulla Hämähäkkisilmällä juoma yönäköä. Se on mahtava!

Superhyppyjuoma

Super hyppyjuoma Se on luotu kanin jalalla ja alemmalla syylällä. Tätä voidaan pidentää keston ja hyppyvoiman mukaan.

Potion of Slow Fall

Hitaan pudotuksen juoma vaatii haamukalvon ja syvän syylän käytönOn huomattava, että sitä ei voida parantaa millään tavalla.

Vesijohtohengityksen juoma

Tämä juoma mahdollistaa hengityksen veden alla ja Se on valmistettu puffer -kalasta ja syvän syylästä. Voit vain pidentää aikaa, mutta et voimiasi.

heittää juomia minecraftissa

Reseptit kaikkien Minecraft -juomien valmistamiseksi, joilla on negatiivinen vaikutus

Negatiivisia juomia ovat sellaiset, joita käytetään pääasiassa taistelemaan hirviöitä tai muita pelaajia vastaan ​​maailmassa.

Hitauden juoma

Tämä juoma on hyödyllinen taistelua vastaan ​​kutsuvia hirviöitä vastaan, ja on ymmärrettävä, että on tarpeen tislata fermentoitu hämähäkin silmä nopeusjuomaksi, joka aiheuttaa sen korruptiota. Toinen tapa on Fermentoitu alempi syylä, kanin jalka ja hämähäkin silmä tislaus.

Vahinkojuoma

Vauriojuoman valmistamiseksi sinun tarvitsee vain käyttää fermentoitua hämähäkkisilmää parantavaan juomaan ja jos haluat parantaa sitä, voit käyttää loistavaa kivijauhetta.

Venom Potion

Myrkkyjuoma vaatii Nether Wartin ja hämähäkin silmän tislausOn huomattava, että tätä ei pidä fermentoida. Tämä juoma, jos sen kestoa ja tehoa voidaan pidentää.

Jälkimmäisen avulla tiedät jo, miten kaikki juomat valmistetaan, joten laajenna tietojasi etsimällä myös kuinka tehdä pata Minecraftissa, mikä auttaa sinua tekemään juomia.