Skip to content

Kuinka tehdä kakku tai kakku Minecraftissa? – Craft Delicious Cake (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
tarta de minecraft

Jos maailman parhaista peleistä keskustellaan, Minecraft ei voi olla poissa. Koska sen kaunis grafiikka laatikon muodossa ja sen kyky antaa sinun tehdä mitä haluat, tämä titteli kruunattiin kuninkaaksi. Juuri tästä syystä voit tehdä melkein mitä tahansa tänään opit tekemään kakun tai kakun Minecraft.

Eikä ole vähäisempää oppia pikkuhiljaa kaikki tämän pelin tuomat asiat, koska on monia esineitä ja materiaaleja, jotka voidaan hankkia yhdistämään ja luomaan erilaisia ​​(vielä enemmän, jos onnistut päivittämään sen uusimpaan versioon) ). Tämä mielessä ja jotta et hukkua, on parempi, että luet tämän pienen opetusohjelman, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka kokata ja syödä yksi Minecraftin parhaista elämänesineistä.

Kakun tai piirakan valmistukseen tarvittavat materiaalit

Logiikan mukaan ennen kuin pystyy tee kakku tai piirakka Minecraft, sinun on ensin oltava varastossasi kaikki tarvittavat ainesosat. Näiden hankkiminen ei ole vaikeaa, mutta jotkut vaativat tietyn ajan ilmestyäkseen.

Tämä tekee kakun valmistusprosessista pelin alussa hieman tylsiä, mutta itse asiassa erittäin helppoa, ja kun olet edistynyt, teet sen edes vilkkumatta.

Nyt tarvittavat ainesosat ovat seuraavat: kolme kuutiota maitoa, kaksi sokeria, kolme vehnää ja yksi muna. Kuten huomaat, niitä on monia, joten sinun on selitettävä, kuinka saada ne vähitellen.

Ota maito

Kauhan tai lasillisen maitoa saaminen on prosessi, joka vie aikaa, jos et tiedä miten se tehdään, mutta se on itse asiassa erittäin helppoa, sinun on vain hankittava lehmä ja napsautettava hiiren kakkospainikkeella ämpäri sen utareella täyttääksesi sen maidon kanssa.

Helpottaaksesi sinua sinun on suljettava lehmä aidoilla ja asetettava lohko sen alle, uuttamisen nopeuttamiseksi.

Sokeri ja muna

Nämä ovat helpoimpia saada, koska saat ne luonnollisesti, kanat munivat munat tai vapauttavat ne, kun ne tapetaan, ja sokeri saadaan leikkaamalla sokeriruoko ja asettamalla kerätyt palat pöydälle niiden muuttamiseksi .

Neuvoina kanojen ja lehmien kanssa on hyvä, että suljet ne aidoiksi maatilana ja pakotat ne lisääntymään, jotta saat enemmän munia, mikä tekee prosessista kakun tai piirakan tekeminen Minecraftissa tulee nopeammaksi ja helpommaksi.

Vehnä

Lopuksi vehnän valmistamiseksi sinun on istutettava siemenet, jotka kasvit luovuttavat, laatikkoon maata, joka on käsitelty kuokalla ja joka on veden ympärillä, kun se on kasvanut siellä, sinun on vain otettava se ja se on kaikki .

Tee kakku tai piirakka Minecraftissa

Nyt kun tiedät miten saat kaikki ainekset aika siirtyä yhdistämään ne kakun luomiseksi, ja tätä varten ne on sijoitettava tässä taulukon tässä järjestyksessä:

minecraft koulutus painos

Ensimmäiselle riville asetetaan kolme kuutiota maitoa, yksi kullekin neliölle, toiselle riville ensimmäinen sokeri, toiseen muna, kolmanteen jälleen sokeri ja lopuksi kolmas rivi vehnää. jokaisessa neliössä.

Jos olet tehnyt sen oikein, sinun pitäisi pystyä noutamaan kakku tähän mennessä. Tätä käytetään vain sen syömiseen, mutta sillä on erityispiirre, että sitä ei kuluteta kokonaan, kun se syödään kerran, se kestää jopa 6 yritystä lopettaa sen, joten se on yksi parhaista tutkittavista kohteista.

Ja voila, edellä mainituilla tiedät varmasti, kuinka tehdä kakku tai kakku Minecraftissa, mene nyt peliin ja nauti tästä uudesta toiminnosta, jonka juuri opit, mikä helpottaa elämääsi.