Skip to content

Kuinka tehdä kaupunki Minecraftissa ikään kuin se olisi todellinen askel askeleelta (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
ciudad real minecraft 1

Jos huomaat luomusten vaihtelevuuden, jonka voit tehdä elementtien kautta Minecraft, olet ehkä koskaan harkinnut kaupungin tekemistä saman pelin sisällä.

Olipa kyse voitosta, viihteestä ystävien / yhteisön kanssa tai vain harrastuksena, Tämän tyyppisten makrorakenteiden luominen on mahdollista tämän alustan kautta.

Tutkiessasi Minecraft -tiloja olet saattanut törmätä johonkin muuhun käyttäjään, joka omistautuu siihen. Joten voit myös auttaa häntä saavuttamaan nämä tavoitteet.

Jos toisaalta todella haluat tehdä kaupungista mahdollisimman realistisen näköisen, sinun pitäisi tietää, että sinulla on suuria mahdollisuuksia. Tästä huolimatta, kaikki riippuu mielikuvituksestasi.

Siksi realistisen maatilan tai kaupungin rakentaminen Minecraftin sisällä edellyttää eri näkökohtien huomioon ottamista, joita on sovellettava oikein odotettujen tulosten saavuttamiseksi.

Mitä sinun pitäisi ottaa huomioon ennen kuin teet realistisen kaupungin?

Rakenteiden suhteen kaikki riippuu rakennuksesta luova kyky sinun on luotava uskomattomia rakenteita Minecraftin maailmaan.

Tämä tärkein näkökohta korostuu, kun haluat luoda kaupungin, jossa on realistisia näkökohtia. Ottaen huomioon, että sinun on muistettava, että olet simulaatioalustan sisällä. Myös laajassa maailmassa karttojen käyttöä suositellaan paremman suuntautumisen varmistamiseksi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi mahdotonta, vaan sinun pitäisi yrittää on oikein määritelty aihe, jokaisen elementin ja kohteen kanssa, joiden tiedät tarvitsevan sen saavuttamiseksi.

Näin kaupungin tekeminen on sinulle helpompaa. Mielessäsi on ruumiillistunut pää, joka estää sinua poikkeamasta tarkoituksesta, tai siinä tapauksessa sinulla on henkinen kuilu rakentamisen keskellä.

Sinun tulee myös ottaa huomioon, että sinun on käytettävä Minecraftin kanssa yhteensopivaa ohjelmaa, kuten WorldEdit tai WorldPainter. Näiden tarkoituksena on auttaa sinua valmistele maaperä rakentamiseen.

Viimeinen näkökohta ja ehkä yksi tärkeimmistä on saada tarvittavien kohteiden määrä, jotka ovat osa kaupunkiasi.

Sekä tämä näkökohta että aikatekijä ovat olennaisia. Molemmat vaativat paljon omistautumista tavoitteen saavuttamiseksi.

Elementtejä, jotka voivat auttaa sinua tekemään kaupungin Minecraftissa

Kaiken rakentaminen ikään kuin se olisi todellista, vaatii eri elementtien väliintuloa, jotta se saisi aikaan sen realismin tunteen, mutta tämä on erittäin helppo saavuttaa.

tee kaupunki Minecraftissa

Riittää, kun suunnittelet oikein kaikki asiat, jotka ovat osa kaupunkiasi, ja kuinka saat ne näyttämään todellisilta. Tässä artikkelissa voit saa sarjan ideoita joka auttaa sinua saavuttamaan sen helposti.

Huonejärjestelmä

Yksi tärkeimmistä kaupungistumisen muodostavista tekijöistä on Kodin rakentaminen. Se voi vaihdella muun muassa taloista, asunnoista, huoneistoista, hotelleista. Sijainti, ulkoasu ja muotoilu on sinun.

Transit -järjestelmä

Tila liikenteelle on välttämätön rakennettaessa kaupunkia. Tämä tekijä sisältää kohteita, kuten asfaltitiet, jalkakäytävät tai hiekkatiet.

Minecraftissa on mahdollisuus käyttää komentokoodit muuttaa tiettyjä esineitä muihin malleihin. Tässä tapauksessa mahdollisuus luoda autoja ja linja -autoja täydentämään luomista.

Sähkö- ja vesijärjestelmä

Mitään aluetta ei voida pitää kaupungistumisena, jos sitä ei ole oikea sähkö- ja vesijärjestelmä joka muodostaa tilan. Sähkö on selvästi riippuvainen kaupungin tilojen valaistuksesta.

Toisaalta vedet voidaan muodostaa salaojituskanavalla, meriliikennekanavalla ja jopa telakalla, josta navigointiveneet voivat saapua ja lähteä.

On selvää, että kaupungin tekeminen vaatii muita näkökohtia, joita emme ole vielä maininneet täällä. Mutta se on onni luoda Minecraftissa, että kaikki riippuu siitä, mitä annat mielikuvituksesi lentää.

Tämäntyyppinen toiminta voi Jaa ystävien kanssa, jotta tehtävästä tulee helpompi, viihdyttävä ja tulos saadaan nopeammin. Kun todellinen kaupunkisi on valmis, voit myös sisällyttää siihen kyläläisiä, jotta se saisi enemmän elämää.

Joten sinun tarvitsee vain suunnitella kuinka saavutat ihanteellinen kehityksesi ja kutsua sitten Minectaft -yhteisö vierailemaan uudessa tilassasi ja asumaan siellä.