Skip to content

Kuinka tehdä panssarikiinnike aseilla Minecraftissa – Crafting Armor Bracket

26 de elokuu de 2021
personajes minecraft 1

The videopeli Ne on tehty nauttimaan, kilpailemaan, nauramaan, uskaltautumaan ja paljon muuta; Kaikki mitä näemme videopelissä, on suunniteltu siten, että joku muu voi pitää hauskaa sen kanssa.

Oikeastaan ​​videopelien keskeinen teema on hauskaa; koska ilman hauskaa videopeleissä ei olisi videopelejä eikä olisi ihmisiä, jotka haluavat pitää hauskaa heidän kanssaan.

Ihmiset voivat kuitenkin löytää erilaisia ​​tapoja pitää hauskaa, jopa tietyn pelin sisällä. Selkeä esimerkki tästä on Minecraft, seikkailutyyppi Hiekkalaatikko joka on suunniteltu siten, että ihmiset voivat eksyä laajaan maailmaan, jossa he voivat hallita ja muokata suurta osaa siitä, mitä he näkevät siellä.

Silti, sivuuttaen suositun Minecraft -pelin päätavoitteet, monet ihmiset voivat pelata sitä päästäkseen tuntemattomaan taistelemaan hirviöitä kokemuksen ja jännityksen puolesta, rakentaa suuria rakennuksia tai jopa tavata uusia ihmisiä.

Tämä osoittaa, että ihmiset voivat käyttää samaa videopeliä pelata sitä eri tavoilla kuten he pitävät parhaana, vaikka kyseessä olisi yhtä ”yksinkertainen” peli kuin Minecraft. Mutta jos kaikilla Mincraftin pelaamistavoilla on jotain yhteistä, se on mahdollisuus jopa ylpeillä tekemistäsi eri komentojen ansiosta, joiden avulla voit saada kokemusta pelistä.

Olitpa rakentanut linnan tai jotain muuta vaikeaa, joka kesti kauan ja josta olet ylpeä, tai haluat todistaa tasosi hyvällä panssarilla löytämälläsi raudalla, voit aina ylpeillä tai näyttää, onko esteettisyydestä tai muusta syystä, mitä sinulla on ja minkä arvoinen olet. Siksi Minecraft -kehittäjät ovat ottaneet käyttöön mahdollisuuden käyttää panssaritukea.

Mikä on panssaripidike?

Koko pelin ajan Minecraft Voit hankkia kaikenlaisia ​​materiaaleja kaikenlaisten esineiden, rakennusmateriaalien, aseiden ja jopa panssarien luomiseen.

Panssarin yksityiskohdat parantavat puolustustasi kaikenlaisia ​​iskuja vastaan, ja ne vaihtelevat puiset ristikot, jopa timanttihaarniska; jälkimmäinen on kestävin ja korkein puolustus.

Panssarin tekeminen on taidetta, ja sitä pidetään voiman ja tason symbolina Minecraftissa, koska timanttihaarniskan saamiseksi sinun on pelattava ja etsittävä useita tunteja. materiaalia tarpeen. Ja jos sinulla on se, olet ehkä ajatellut esitellä sitä jollakin tavalla näyttelynä tai koristeena kivilinnasi seinillä.

Onneksi jälkimmäinen on mahdollinen ristikkotelineen, kuuden telineen, avulla puiset sauvat ja yksi kivilaatta.

Kun laitat nämä materiaalit yhteen asettamalla tangon neljään kulmaan, yhden ylälaatikkoon, toisen keskelle ja kivilaatan keskimmäiseen laatikkoon, saat panssarituen, johon voit varustaa mitä tahansa haluat näyttää.

minecraft -käyttäjän haarniska

Panssarin tuki käsivarsilla

Panssarikiinnikkeet voivat olla todella hieno asia uudelle tai luovalle pelaajalle, mutta voit vain laittaa panssari ja ehkä a pää kurpitsa.

Mutta on mahdollista saada panssarituki käsivarsilla, joiden avulla voit muuttaa asentoja ja laittaa a miekka käsissä ja muussa esineessä, jos haluat.

Nämä panssarointituet eivät kuitenkaan ole luonnollisia tai niitä ei voida tehdä normaalisti pelin sisällä, jotta voit tehdä ne, sinun on annettava komento, jonka voit antaa vain, jos sinulla on mahdollisuus ”huijata” maailma käytössä.

Jos on, paina vain ”T” Syötä koodi ”/ summon minecraft: armor_stand ~ ~ ~ {ShowArms: 1b}”, Paina Enter ja saat tukea käsivarsilla.