Skip to content

Kuinka tehdä pata Minecraftissa tehdäksesi kaikki juomat siinä?

26 de elokuu de 2021
TEMPERA

Jos on kyse juomien valmistamisesta, yksi ensimmäisistä vaiheista, jotka sinun on suoritettava, on tehdä pata Minecraftissa. Vaikka tämä oli alkuperäinen idea, jota varten se suunniteltiin, totuus on se pata on paljon enemmän kuin tämä.

Jotta sinulla olisi täysin toimiva pohja, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla, parasta on epäilemättä oma pata. Täältä löydät kaiken, mitä voit tehdä sen kanssa, mukaan lukien kuinka voit käyttää sitä väistämättömien kantojen luomiseen.

Hanki tai tee pata Minecraftista

Jos sinulla on oma pata, voit käyttää kahta menetelmää, joilla on omat etunsa ja haittansa: tehdä ne itse tai löytää luonnollisesti luotu.

Valmistus

Jos päätät tehdä padan pelkästään Minecraftissa tarvitset 7 rautaharkkoa. Tätä varten varusta itsesi hyvällä poimulla (ainakin kivestä) ja etsi rautakaivoksia, lauttojen, patojen ja työkalujen luomisen lisäksi voit myös tehdä rautasäiliön veden kuljettamiseen.

Kun olet saanut ne ja louhinut ne, sinun on vain kypsennettävä ne uunissa saadaksesi harkot. Kun sinulla on rautaharkot, aseta ne käsityöpöydälle tekemässä eräänlaista ”TAI” jättäen keskikohdan ja ylemmän keskipisteen tyhjäksi.

Etsitään pataa

Jos toisaalta sinulla ei ole resursseja tai et yksinkertaisesti halua mennä kaivostoimintaan voit yrittää saada valmiita kattiloita. Tätä varten sinun on löydettävä kylä tai mökki.

Kylien tapauksessa joillakin näistä on kyläläinen sepänä ja hänen kotonaan voi varastaa patan, jonka kanssa hän työskentelee.

Jos tunnet katumusta riistääksesi sepän toimeentulon, voit myös valita hieman vaarallisemman reitin. Yritä tällä tavalla suunnata kohti jotakin suota ja hän saattaa löytää noidan mökin. Noita ei tietenkään pidä siitä, että olet hänen kotonaan tai että haluat viedä hänen tavaransa.

Kattilan käyttö Minecraftissa

Kuten jo mainittiin, kattilan valmistamisen jälkeen Minecraftissa juomien valmistaminen on vain yksi tapa käyttää sitä. Nyt on aika määritellä ne.

Tee juomia

Vaikka aluksi juoma valmistettiin kattilassa, jo jonkin aikaa tämä tehtävä on täytetty juomien alembiikalla tai tuella. Tässä nimenomaan pata siirrettiin vähäiseen rooliin tuottaa vettä vesipulloista. Jos et tiedä kaikkia täällä olevia juomia, listaa niistä ja sen antamista kyvyistä.

Kuitenkin jokaisen käytön yhteydessä kolmannes sen sisältämästä vedestä häviää, joten vesilohko on paljon tehokkaampi (koska se ei kulu). Tällä tavalla kattilan todellinen hyöty vähenee Alankomaille, koska se on ainoa tapa, jolla vesi ei haihdu.

Ideoiden toisessa järjestyksessä, mekanismeja on mahdollista koota käyttämällä suppiloverkkoa, alembiikoita, arkkuja, redstonea, toistimia, potkureita ja muita, jotka mahdollistavat juomien automatisoinnin.

LUO MUSTA

Tämä mekanismi se on monimutkainen valmistaakoska se vaatii tilaa, erikoismateriaaleja ja kehittyneitä valmistuslohkoja. Hauska asia järjestelmässä on se, että riittää, että pudotat ainekset kattilaan ja ne alkavat pitkän matkan, joka päättyy juomiesi valmistamiseen.

Pestä

Toinen käyttö ja yksi yleisimmistä on pese nahkaiset haarniskat ja liput. Pitämällä sitä kädessäsi ja levittämällä sitä pataan, se poistaa sen päällä olevan väriainekerroksen menettäen vettä prosessissa.

Palojärjestelmä

Vesisäiliönä voit uppoutua kattilaan sammuttaaksesi tulipalon tulipalon sattuessa. Se pitää myös vesilohkon, jonka voit ottaa talteen ja käyttää ämpäriin hätätilanteessa. Lisäksi sen ympärillä olevat liekit sammuvat vähitellen, joten se on erittäin hyödyllistä.

Veden generaattori

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit tehdä patan Minecraftissa ja jättää sen sateelle veden keräämiseksi. Tämä on erityisen tärkeää kätevä, jos lähellä ei ole jokea. Toinen tapa saada vettä, kun lähellä ei ole jokea, on luoda kaivo ja saada näin ääretön vesi.