Skip to content

Kuinka tehdä saksia tai leikkureita Minecraftissa? – käsityösakset – sakset Minecraft (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
logo de tijeras de minecraft

Minecraft on yksi tämän aikakauden parhaista peleistä. Tämä johtuu suuresta määrästä päivityksiä. Näiden kanssa tulee uusia esineitä, biomeja, mm. Tästä syystä ja koska pelissä on paljon sisältöä, on hyvä, että opit kaiken pikkuhiljaa. Kuten esimerkiksi tehdä sakset tai sakset Minecraft.

Sisällön osalta Minecraft on tuotteiden kuningas, satoja valmiita ja muutamia muita yhdistelmiä. Tämä peli voi tuntua ylivoimaiselta aloittelijoille, joten temppujen oppiminen on paras strategia.

Saksien rakentamiseen tarvittavat materiaalit

Ennen kuin aloitat tehdä sakset tai sakset Minecraft kuin oikea harrastaja. DSinun on opittava, mitä tarvitset prosessin suorittamiseen.

Tämä on hyvin yksinkertaista, tarvitset vain rautaharkot. Silitysraudan halkeamiseksi sinun on ensin leikattava rautapalikka. Joka tulee ulos tai syntyy pelissä luonnollisesti ja löytyy mistä tahansa luolista.

Ne tulevat yleensä 4-6 hengen ryhmissä, joten suuren määrän kaivaminen lyhyessä ajassa on erittäin helppoa. Ne voidaan leikata kiven poikki eteenpäin, koska puiset eivät toimi niillä.

Kun olet hankkinut tämän tuotteen, sinun on jatkettava sen sulamista tarvittavien harkojen saamiseksi. Voit saavuttaa tämän luomalla uunin tai sulatusuunin ja asettamalla siihen polttoainetta niin, että se sulaa lohkon ja muuttaa sen automaattisesti harkoksi, josta sinun tarvitsee vain valita.

Varten tee uuni, sinun on asetettava kivi kaikkiin työpöydän neliöihin paitsi keskellä olevaan neliöön (numero kaksi toisella rivillä).

Kun olet hankkinut rautaharkot (tarvitset vain kaksi), voit jatkaa niiden tekemistä sakset tai leikkurit nopeasti Minecraftissa.

Tee saksia tai leikkureita Minecraftissa

Nyt, kun olet suorittanut kaikki edelliset prosessit, sinun on aika sijoittaa harkot siinä järjestyksessä kuin ne aikovat luoda saksia. Tämä on kaikista yksinkertaisin, koska et tarvitse edes työpöytää.

Vain aseta harkot vain vinosti, eli luettelossa olevien neljän laatikon alueella. Laita harko ensimmäisen rivin toiseen ruutuun ja toinen ensimmäisen rivin toiseen ruutuun ja voila, sakset tulevat näkyviin, jotka tallennetaan kosketettaessa.

Toiminta

Sakset ovat eri käyttötarkoituksia pelissä, kuten: osaa leikata lampaita saadakseen enemmän villaa tappamatta niitä (sama tapahtuu lehmillä, joilla on sieniä).

Lisäksi, saksien avulla voit leikata kasveja, pensaita ja seittiä rikkomatta niitä, eli sinulla on lohkot niistä.

kiskot ja sakset

Lisäksi niillä on se erikoisuus, että yhdistämällä ne työpöydän karttaan (sinun tarvitsee vain laittaa yksi vierekkäin), mainitun kartan zoomausta lisätään (mikä on kätevää monissa tapauksissa) ja sakset vahingoittuvat vain vähän.

Lopuksi sinun pitäisi tietää, että tämä kohde voidaan myös lumoaa joillakin loitsuilla, kuten: silkkinen kosketus, särkymätön, korjauksen ja tehokkuuden lumous.

Ja valmiina tämän kanssa tiedät, mitä tarvitset voidaksesi tehdä saksia tai leikkureita Minecraftissa. Sinun on aika asettua tuolille tai sängylle ja alkaa käyttää tätä hienoa esinettä, jonka avulla voit laajentaa seikkailua ja jopa tapaa sisustaa kotisi. Koska tietämyksellä kaikki maailmassa on täysin mahdollista (jopa veistämällä kurpitsia Minecraftissa koristeiden tekemiseksi).