Skip to content

Kuinka tehdä sukupuu ilmaisilla malleilla? – Helppo ja nopea (esimerkki)

27 de elokuu de 2021
arbol genealogia familia pappa mama

Perhe on yhteiskunnan tukipilari, joten haluat aina saada muistot, jotka säilyttävät tämän liiton. Sukupuu on yksi niistä elementeistä, joiden avulla voimme muistaa, kunnioittaa ja säilyttää jokaisen perheenjäsenen muiston. On monia digitaalisia työkaluja, jotka sallivat Tee sukupuu ilmaisilla malleilla. Voit luoda sukupuun nopeasti ja helposti.

Mikä on sukupuu?

Tieteellisestä näkökulmasta kyse on noin sukututkimuksessa käytetty työkalu, historian haara, joka tutkii perheryhmää ja kunkin henkilön nousevia ja laskevia suhteita. Se on siis enemmän kuin tuttu elementti, se on tieteellisen tutkimuksen ja analyysin perusväline.

Sukupuu on sellainen kuin sinä edustaa visuaalisesti perheenjäseniä. Sen avulla voidaan edustaa perheen historiallista suhdetta, ja se sisältää eri tasoja ja aloja; aivan kuin puu ja sen oksat.

Yleensä sukupuu sisältää 3 tai 4 tasoa ja 15 perheenjäsentä. Tämä ei kuitenkaan ole sääntö, koska joissakin sukututkimuksissa on ollut miljoonia ihmisiä; kuten Massachusettsin teknillisessä instituutissa esitellyn 13 miljoonan ihmisen kanssa.

Tutustu sukupuun luomiseen ilmaisten mallien avulla

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on, että on olemassa laaja valikoima vaihtoehtoja sukupuun luomiseksi ilmaisilla malleilla. Siksi jokainen käytettävissäsi oleva vaihtoehto selitetään.

Tulostettavat mallit

Sukupuun luominen ilmaisilla tulostettavilla malleilla; Sinun on käytettävä hakukoneesi mallien etsimiseen ja voit ladata ne Wordista, jotta ne ovat tulostusvalmiita. Jos vahvuutesi on Power Point, voit myös ladata ne ilmaiseksi. Vain sinun on valittava teema tai muotoilu että haluat sen mukauttavan suunnittelusi tyyliisi ja perheesi tyyliin.

Se on niin helppoa ja nopeaa, sinun tarvitsee vain tulostaa malli ja aloittaa sukupuun rakentaminen. On jopa sivustoja, jotka helpottavat mallien muokkaamista. Sopii erinomaisesti perheprojektiin.

Voit sisällyttää eri tasoilla, mukaan otettavien perheenjäsenten lukumäärän mukaan. Joillakin sivustoilla on nämä ilmaiset mallit tulostettavaksi, joten sinun tarvitsee vain ladata ne yhdellä napsautuksella. Joissakin tapauksissa sinun on rekisteröidyttävä sähköpostitse tai sosiaalisessa verkostossa, kuten Facebookissa; jotta voit käyttää malleja ja ladata ne.

Jotta voit luoda sukupuun, sinun on järjestettävä valokuvat haluat sisällyttää. Sinulla on oltava myös nimet ja sukunimet, jos haluat parantaa puusi tasoa, voit lisätä kunkin sukulaisen syntymäajat. Joten voit rakentaa puusi helposti ja nopeasti.

Online -mallit muokattavaksi

Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat malleja voi muokata verkossa. On olemassa erilaisia ​​ilmaisia ​​sovelluksia ja verkkosivustoja, joihin voit kirjautua Google- tai Facebook -tilin kautta. Noudata sitten näitä ohjeita:

 1. Kerää digitaalisesti valokuvia koko perheen sisällytettäväksi sukututkimukseen.
 2. Tehdä tutkimusta sukutiedoista, päivämääristä, nimistä, syntymäpaikasta; sekä muita tietoja, jotka haluat sisällyttää puuhun.
 3. Kirjoita haluamasi sovellus tai verkkosivusto ja valitse malli, jota haluat käyttää.
 4. Aloita mallin muokkaaminen lisääminen järjestelmällisesti; perheesi valokuvat ja valitsemasi mallin pyytämät tiedot.
 5. Anna sukupuullesi otsikko ja tallenna muutokset.
 6. Kun olet valmis, voit tulostaa puun tai jopa jakaa sen sosiaalisessa mediassa.

Excel -sukupuusmalli

Luo sukupuu ilmaisilla Excel -malleilla

Excelin avulla voit myös tehdä sukupuun läpi ilmaisia ​​malleja. Yksinkertainen ja ilmainen. Nämä ovat vaiheet:

 1. Avaa Excel.
 2. Valitse vaihtoehto ”lisää malleja”.
 3. Laita hakupalkkiin ”sukupuun malleja”. Näet kaikki käytettävissä olevat mallit ja sinun on valittava käytettävä malli.
 4. Aloita muokkaaminen mukaan lukien päivämäärät, nimet ja perhevalokuvat.
 5. Tallenna muutokset ja voit tulostaa sen tai jakaa sen muiden kanssa verkossa.