Skip to content

Kuinka tehdä tai pitää turva- tai valvontakamera Minecraftissa!

26 de elokuu de 2021
jugador con camara en minecraft

Jos olet yksi ihmisistä, joka rakastaa vapaa -aikansa Minecraftin pelaamiseen, olet samaa mieltä siitä, että hyvä turvallisuus on tärkeää. Ja jos sinulla ei vielä ole Minecraftia, voit ladata ja asentaa uusimman version ilmaiseksi.

Sanomme tämän, koska on normaalia, että kun yö saapuu ilmestyy hirviöitä tai olentoja, jotka voivat vahingoittaa meitä. Tietysti illan tullessa yksinkertaisesti makaat nukkumaan, eikä sinun tarvitse joutua vaaraan.

Kaikesta huolimatta turvakameroiden käyttö on erittäin hyödyllistä, koska vaikka ne eivät satuttaisikaan sinua, koska olet nukkumassa, on mahdollista, että ne rikkovat ovesi tai tuhoavat satosi.

Tämä on peräisin erityinen merkitys koska se voi tuhota tärkeimmän ruokalähteesi, eli ne voivat tuhota kylvämäsi ja myös oman eläintiloja. Ilmoitamme myös, että Minecraftiin on mahdollista rakentaa automaattinen kalastustila.

Mutta jos sinulla on valvontakamera, voit seurata, mitä talosi ympärillä tapahtuu, ja siten paitsi suojata myös luomasi, koska jos lähestyvä on ryömintä, se ei epäröi räjähtää lähelläsi.

Jos haluat tietää, kuinka luoda turvakamera Minecraftissa, pysy ja lue tämä artikkeli, jossa näytämme, kuinka se tehdään. On tärkeää, että tiedät, että joidenkin materiaalien luominen edellyttää, että sinulla on Mod Security Craft joten voit tehdä prosessin sujuvasti.

Mitä materiaaleja tarvitaan turvakameran valmistamiseen?

Prosessi varten tee kamera Se ei ole vaikeaa, tarvitset vain tarvittavat materiaalit ja osaat luoda ne. Kiinnitä erityistä huomiota, kun luetellaan penkit tilat käsityöpöydällä, jotta tiedät mitä materiaalia kussakin laatikossa on.

Ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on lasi, ja tätä varten sinun on etsittävä hiekkapaloja ja laitettava ne paistamaan uunissa.

Tarvitset myös poistoaineen, jotta voit tarttua lasiin rikkomatta sitä, tätä varten sinun on asetettava sakset käsityöpöydälle. tila 4 ja raot 5 ja 6 rautaharkot.

Sinun täytyy valmistaa laser, joka on erittäin helppo tehdä, sinun on vain asetettava kivityöpöydälle, jättäen vain tila 5, johon asetat Redstonen ja tila 8, johon asetat lasipaneelin.

Tarvitset myös lasin kovettamiseen käytettävän työkalun, jonka voit tehdä pöydälle tällä tavalla, sinun on sijoitettava tilaan 3 lasia, tiloihin 2 ja 6 timantti, välilyönteihin 4 ja 8 Redstone, numerossa 5 laser ja numerossa 7 tikku.

Tarvitset myös näytön tai näytön, joka voidaan luoda täyttämällä käsityöpöydän tilat rautaharkoilla ja keskellä lasipaneeli. Tarvitset vain yhden näytön riippumatta siitä, kuinka monta kameraa aiot luoda. Ja jos Minecraft ei mene odotetulla tavalla, voit oppia optimoimaan ja parantamaan suorituskykyä Minecraftissa

Miten valvontakamerat tehdään?

turvavene pääkoneessa

Näiden kameroiden luominen on todella yksinkertaista. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on karkaista lasi, ja tätä varten sinun on käytettävä asianmukaista työkalua, jonka selitimme edellä.

Sinun tarvitsee vain katsoa lasikuutiota ja työkalu kädessä pitämällä siirtonäppäintä painettuna ja kovettamalla sitä, ja poista se irrottamatta sitä vahingoittumatta.

Voit tehdä kameran siirtymällä käsityöpöydälle ja välilyöntejä 1, 2, 3, 6, 7, 8 aseta rautaharkot. Neljään kohtaan sinun on asetettava vahvistettu lasi, 5: een Redstone -lohko ja 9: ään tikku, ja sinulla on turvakamera.

Voit käyttää sitä tällä sivustolla ja poista ne poistoaineella. Sinun on sijoitettava ne talosi strategisiin paikkoihin, jotta voit seurata aluetta hyvin.

Jos haluat nyt konfiguroida turvakamerasi niin, että näet, mitä tapahtuu, sinun on tartuttava näyttöön, katsottava kameraa ja pidettävä shift painettuna hiiren kakkospainikkeella ja se on siinä.

Jos haluat nähdä, mitä kameroiden läpi tapahtuu, sinulla on oltava näyttö kädessäsi, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse kamera, jonka haluat tarkistaa. Voit siirtää sitä kuin kävellessäsi ja voit lähentää. Päästäksesi ulos sinun on yksinkertaisesti pakko paina shift ja voila olet jo ulkona.

Toinen asia, joka auttaa sinua olemaan turvassa, on tietää Minecraftin aika ja pysyä siten kaukana hirviöistä.