Skip to content

Kuinka tehdä tai rakentaa kyläläistila Minecraftissa – kyläläisten askartelu (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
MCSH2286 1 minecraft logo personajes

Minecraft on videopeli, joka julkaistiin 17. toukokuuta 2009 ja jonka on tehnyt Markus Persson (tunnetaan nimellä Notch). Se on vapaa maailma, missä käyttäjät voivat tutkia ja rakentaa mitä tahansa. Sen avulla voit luoda omia maailmojasi käyttämällä eri materiaalien lohkojen tuhoamista tai käyttöönottoa. Voit myös luoda tai rakentaa kyläläistilaa.

Mitä Minecraft tarkoittaa

Nimi Minecraft tulee kahden sanan yhdistelmästä (Mine and Craft), johon englanniksi viitataan kaivaa tai kaivaa ja rakenna vastaavasti. Joten nimi kertoo meille, että pelin päätarkoitus on tutkia, louhia, kerätä materiaaleja ja rakentaa mitä haluamme.

Kuinka pelaat Minecraftia?

Pelille on ominaista askartelu erilaisia ​​materiaaleja rakentamiseen On ihmisiä, jotka ovat omistautuneet kyläläisten kylän luomiseen Minecraftiin, mutta maatilojen tekeminen on yleinen tapa hankkia resursseja. Ne on rakennettava tietyllä tavalla, jotta kyläläiset eivät pääse pakenemaan, risteytymään tai alentamaan materiaalin hintaa.

Tämä saatavilla monilla alustoilla, voit ladata ja asentaa ilmaisen uusimman version Minecraft PC: lle. Vaikka on olemassa myös versioita, voit ladata ja asentaa Minecraft Androidille ja iOS: lle täysin ilmaiseksi.

Kuinka rakentaa kyläläistila Minecraftissa?

Varten rakentaa maatila kyläläisille, meidän on käytettävä porkkanoita tai perunoita, koska niiden tulos on nopea; tarvitsemme myös: lasia, vettä, maata, työkappaleita, kompostoria, työpöytää, laattaa, kylttejä, luukkuja, sänkyjä, soihtuja, vaunua, rautatietä tai rautatietä, sähkökiskoja ja kyläläisiä.

Ensin löydämme paikka, joka on 70 korttelin päässä mistä tahansa kylästä, keskelle maata laitamme vettä ja luukun; sen jälkeen asetamme viljelymaata veden ympärille 9×9 korttelin alueelle kummallekin puolelle, sitä varten käytämme likaa ja kuokka- tai sirppityökalua.

Valitsimme alueen kaksi puolta asettamaan 9×2 korttelin kerroksen, paikan, jossa majoittuvat kyläläisten vuoteet ja jotka on järjestetty 2 hengen ryhmiin tyynyjen puolelta katsottuna; jälkeen kaivamme tehdäksemme lähtöalueenTätä varten aloitamme 3×1 reiällä maassa sänkyjen sivuilla.

rakentaa lohkoja minecraftissa

Molemmissa kaivoissa kaivamme 3 korttelin syvyyteen; ja yhdistämme ne maanalaiseen kanavaan, jonka läpi vesi kulkee ja missä julisteet ovat; Yhdelle näistä kahdesta suunnasta rakennamme lastien poistumisen kohti pintaa. Myös toinen vesikanava kohtisuorassa ensimmäiseen 1 korttelin korkeuteen (ne ylittävät lopussa).

Maanalaisten kanavien idea on luoda virta vettä, jossa lasti liukuu uloskäynnin kulmaan. Se myös välttää ylikuormitusta; Tärkeä yksityiskohta on asettaa taskulamppu kanavien loppuun ja ennen tilalta poistumista. Tämä estää ei -toivottuja väkijoukkoja pääsemästä sisään.

Meidän on asetettava kompostori yhdellä alueista, jotka rajaamme vuoteille; ja toisessa työpöydässä, esittelemme molempien esineiden päälle lasin, jotta kyläläiset eivät voi kiivetä ylös ja paeta; Nyt asetamme laatat tai laatat yhden tason reikien yläpuolelle maanalaisten kanavien kanssa ja asetamme niihin luukut.

Jotta lähetykset poistuvat automaattisesti laitamme sähkökäyttöiset kiskot heti vesikanavien risteyksen jälkeen ja sitten normaalit kaistat, kunnes ne saapuvat määränpäähän (ostoskeskus tai rautatela); vaunu on tietysti kuljetusväline, joka liikkuu kiskojen yli.

Nyt käytämme lasia tai kristallia, ja siihen on valmistettava tai valmistettava useita lasia Minecraftissa. Laitamme ne viljelymaan ympärille ja sitten asennamme kiteet 2 lohkon korkeudelle aitaamaan maatilaa.

Jokaiseen kulmaan lisätään 5 lohkoa lisäksi pystysuoraan, toimimaan pylväinä ja tukemaan tilan kattoa; niin kyläläiset eivät pakene eivätkä muutu noidoiksi salaman iskiessä.

Lopuksi sijoitamme 2 kyläläistä ja täytämme varastosi porkkanoilla tai perunoilla (vain yksi laji per tila). Kyläläiset saavat lapsia, ja nämä liikkuessaan putoavat ansaoviin; hallita siten kyläläisten määrää automaattisesti.