Skip to content

Kuinka tehdä tai valmistaa jousi ja nuolet Minecraftissa? Erittäin helppoa! (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
enfrentamiento de noche en minecraft

Minecraftin aseet ovat erittäin arvokkaita ja tärkeitä työkaluja. Niiden avulla voit taistella ja taistella paremmilla tuloksilla. Näin saat enemmän ja enemmän kokemusta pelistä. Tästä syystä se selitetään sinulle täällä miten tehdä tai valmistaa jousi ja nuolet sisään Minecraft.

Aseen hankkiminen peliin on etusijalla. Et koskaan tiedä, milloin vihollinen ilmestyy, ja sinun on taisteltava henkesi puolesta. Ja mikä olisikaan parempi tapa taistella keskipitkällä etäisyydellä kuin jouset ja nuolet. Näiden työkalujen avulla vältät lähitaistelut, jotka estävät terveyttäsi huonontumasta.

Elementtejä, jotka sinun täytyy tehdä tai valmistaa jousi ja nuolet Minecraftissa

Ennen keulan ja nuolen luomista sinun on hankittava pari sen rakentamiseen tarvittavaa esinettä. Älä huoli, ne ovat todella helppoja tavaroita. Kun sinulla on ne, jousen ja nuolien tekeminen tai valmistaminen Minecraftissa on erittäin helppo ja nopea prosessi.

Valmistuspöytä

Ensinnäkin, lopeta tehdä tai valmistaa jousi ja nuolet Minecraftissa sinulla on oltava käsityöpöytä. Voit saada sen luomalla neljä puulautaa samasta materiaalista valmistetuista lohkoista. Kun sinulla on neljä lautaa, sinun on sijoitettava ne käsityöalueelle tehdäksesi käsityöpöydän.

Toinen tapa saada käsityöpöytä on hankkia se kylästä. Näihin taulukoihin voit luoda suuren määrän esineitä, joista on hyötyä pelissä, joten ne ovat yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on rakennettava.

Sauvat

Sinun täytyy kolme tikkua luomaan kaaren. Saat tikkuja kahdesta puulaudasta. Joten tällä kertaa tarvitset kuusi puulautaa saadaksesi kolme tikkua. Samalla tavalla otat vielä kaksi lautaa, joilla saat ylimääräisen puvun. Tämä auttaa sinua tekemään nuolen.

Jouset

Jos haluat tehdä tai valmistaa lankaa tai köyttä Minecraftissa, sinun on tapettava hämähäkit. Nämä eläimet pudottavat yhden tai kaksi merkkijonoa, kun niitä pelataan, joten tarvitset useamman kuin yhden hämähäkin saadaksesi merkkijonot. Voit myös saada köyden, jos etsit kaivoksia.

Kynät

Jos haluat tehdä nuolen, sinulla on oltava höyhen. Voit saada ne tappamalla kanoja tai kanoja. He ovat mahtavia! Kokeile niitä.

Flint

Toinen materiaali, jota tarvitaan nuolen valmistamiseen, on piikivi. Tämän saat kaivoksista. Sorassa on 10% mahdollisuus saada sellainen (kiven avulla voit myös tehdä tai valmistaa sytyttimen tai vuoton, sinun pitäisi kokeilla sitä).

Tee tai luo jousi ja nuolet Minecraftissa

Kun sinulla on kaikki materiaalit, voit jatkaa keulan ja nuolen tekemistä. Se on melko yksinkertainen prosessi, ota selvää miten.

Luo kaari

Kaaren luomiseksi sinun on vain järjestettävä tikut seuraavasti: Valmistuspöydällä näet ruudukon 3 x 3. Siellä sinun on asetettava ensimmäinen tikku ylärivin toiseen ruutuun.

Seuraava siirtyy kolmannen laatikon toiselle riville. Loppuun sinun on asetettava viimeinen keskimmäisen ruudun alimmalle riville.

alkuperäiset minecraft -nuolet

Seuraava asia on sijoittaa merkkijonot tyhjiin laatikoihin. Sitten he menisivät toistensa yli ruudukon vasemmassa sarakkeessa. Lopuksi sinun on valittava Luo -painike materiaalien keräämiseksi ja kaaren tekemiseksi.

Luo nuoli

Luo elementtejä nuolen luomiseksi Ne on järjestettävä 3 x 3 -ruudukkoon seuraavasti: Ensimmäiselle riville sinun on asetettava piikivi keskusaukiolle.

Puvun täytyy mennä sen alle ja lopettaa samaan sarakkeeseen aseta kynä keskimmäisessä laatikossa. Valitse lopuksi käsityölaatikko 4 nuolen luomiseksi.

Ja voila, sillä sinulla on jo nuolisi, joten sinun on nyt etsittävä, mitä lumousta jousella, miekalla tai panssarilla voi olla Minecraftissa, jotta voit tehdä siitä tehokkaimman.