Skip to content

Kuinka tehdä tai valmistaa kirjasto tai kirjahylly Minecraftissa – Crafting Book Library

25 de elokuu de 2021
Craftear una libreria en Minecraft 1

Minecraft on peli, joka vastaa käyttäjien viihdyttämisestä ja viihdyttämisestä sen sisältämien komponenttien moninaisuuden ansiosta. Tästä syystä on tärkeää ymmärtää kaikki pelissä suoritettavat toiminnot.

Joten jokaisen työkalun tunteminen on tärkeää tästä syystä, selitämme alla vaiheet, jotka sinun on noudatettava luo kirjasto, vaikka on huomattava, että se on yksinkertainen prosessi.

On mainittava, että kirjastoa voidaan käyttää eri tavoin, ne ovat lohkoina ja voit tehdä niitä kylissä tai linnoituksissa. Hyllyt voidaan puolestaan ​​luoda luonnonpuusta.

Opi vaiheet, joilla voit luoda kirjaston Minecraft -kirjoilla

Ensinnäkin, jotta voit luoda tai luoda kirjaston, sinulla on oltava paperi joka saadaan sokeriruo’osta. Voit aina saada ne vesialueen vierestä, olipa järvi, joki tai meri. Voit etsiä ne maahan ja hiekkaan.

Sitten voit poistaa sokeriruo’on valitsemalla sen ja napsauttamalla, niin näet, että 3 keppiä tarvitaan kolmen paperin luomiseen.

Paperin luomiseksi sinun on löydettävä itsesi varaston ja valmistuslaatikon sisältä, jossa sokeriruo’ot on sijoitettava vaakasuoraan, koska pystysuunnassa se ei ole sallittua. Tässä näytämme sinulle paperin tekemisen.

Myöhemmin, kun hankit paperia, sinun on etsittävä nahkaa, jotta voit tehdä kirjan, joten sinun on hankittava lehmät ja voit tuhota ne käyttämällä mitä tahansa miekkaa. Kun ne on tuhottu, vuodat lisätään, joten kun hankit sen, sinun on palattava inventaario- ja valmistustaulukkoon.

Siellä voit luoda kirjoja, sinun on vain asetettava paperi vaakasuoraan ja nahka paperin päälle tai alle, niin saat kirjat.

Muista, että voit luoda haluamasi kirjat noudattamalla samoja vaiheita. Kun olet luonut ne, sinun on etsittävä puu mistä tahansa puusta, mutta se on hienostunut. Joten voit valita kirveen ja katkaista hirsin klikkaamalla, jolloin saat puun.

Sitten sinun on löydettävä se käsityöpöytä tai töitä ja saat metsät jo hienostuneiksi. On mainittava, että laittamalla tukki mihin tahansa pöydän pöytään saat puulaudat.

Minecraft: Kirjaston luominen ja apuohjelmat

Minecraftin luomisen ja kirjaston apuohjelmat

On huomattava, että kanssa Kolme kirjaa ja kuusi taulukkoa voit luoda kirjaston, aseta kolme kirjaa keskelle vaakasuoraan ja taulukot kirjojen päälle ja alle. Kun olet löytänyt ne tällä tavalla, saat kirjaston.

Muista, että kirjakauppojen rakentaminen on hieman kallista, koska sinun on odotettava sokeriruokojen kasvua tai löydettävä ne. Sinun on puolestaan ​​löydettävä lehmät, joten mieluiten sinulla on maatila, jolla voit helposti tehdä kirjaston.

Yksi kirjastojen toiminnoista on se tarjoile koristeellisesti, mutta on huomattava, että sen tärkein hyödyllisyys on se, että sitä käytetään loitsuihin.

Voit myös saavuttaa enchantment -tason, joka on taso 30, käyttämällä kirjastoja. On huomattava, että jos löydät 15 kirjastoa, voit saavuttaa tämän tason.

On myös mainittava, että kirjakaupoissa on suuria syttyvät komponentit tästä syystä sinun on oltava varovainen, koska ne voivat palaa. Toisaalta on tärkeää sijoittaa lumouspöytä kirjahyllyn lähelle, jotta se tarjoaa paremman vaikutuksen.

Kirjasto voi puolestaan ​​toimia polttoaineena syttyvien komponenttien ansiosta, joten niitä käytetään uuneissa.

Lopuksi toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua. Haluaisimme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Oletko pystynyt tekemään tai valmistamaan kirjaston tai kirjahyllyn Minecraftissa noudattamalla näitä ohjeita? Tiedätkö toisen tavan tehdä tämäntyyppinen askartelu? Jätä meille vastauksesi kommentteihin.