Skip to content

Kuinka tehdä tai valmistaa kivitiilejä Minecraftissa? – Normaali, kaiverrettu tai säröillä oleva kivi (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
logotipo de minecraft real

Minecraft on yksi maailman parhaista peleistä. Tämä ei johdu vain sen hauskasta graafisesta osasta ja täydellisestä toiminnasta. Mutta myös päivityksiin, jotka parantavat pelaajan kokemusta yhä enemmän. Näiden takia sinun on opittava sellaisia ​​asioita tehdä tai valmistaa kivitiilejä Minecraft.

Koska kukaan ei halua jäädä jälkeen, vielä vähemmän, jos se, josta puhutaan, on historian myydyin peli. Jotta pysyt ajan tasalla päivityksistä, sinun on aika käyttää vähän aikaa opetellaksesi rakentamaan lohkoja alan ammattilaisen tavoin. Ennen kuin jatkat, sinun on tietysti ladattava virallinen peli, jos sinulla ei ole sitä, ja päivitä Minecraft uusimpaan versioon, jotta kaikki seuraavaksi luettava tulee ulos.

Tee tai tee kivitiilejä Minecraftissa

Ennen kuin aloitat tiilien rakentamisen, sinun on tiedettävä, että jokainen otsikossa luettu tiili on rakennettu eri tavalla, vaikka ne kaikki alkavat samasta pohjasta. Nyt mennään tilauksesta Sinun on ensin aloitettava yksinkertaisimmista, jotka ovat tavallisia kivitiilejä.

Ne voidaan saada kahdella tavalla: luonnollisesti ja rakentamalla ne. Jos haluat etsiä niitä Minecraftin maailmasta ja löytää ne luonnollisesti, niitä voi saada linnoituksista (sekä seinistä että katoista), tapa saada ne on lyömällä niitä poimintatyökalulla (jos käytät valita ripaus silkkiä paremmin).

Jos haluat luoda ne itse, sinun on vain liitettävä neliökivet mihin tahansa rakennuspöytään, kunhan olet vienyt ne uunin läpi palauttaaksesi ne alkuperäiseen tilaansa ennen leikkaamista.

Oikea asento, jossa niiden tulisi olla pöydällä, muodostaa kirjaimellisesti neliön lohkoilla, kun tämä on tehty, se tulee automaattisesti ulos tarttumaan. Myös jos sinulla ei ole neljää kiveä, voit käytä kiillotettua andesiittia, kiillotettua dioriittia ja kiillotettua graniittia, kaikki samassa asennossa kuin edellinen.

Tämän avulla voit nyt tehdä tai valmistaa kivitiilejä Minecraftissa, mutta sinun on silti nähtävä, kuinka kaiverretut ja säröillä olevat valmistetaan.

Tee taltatut ja halkeillut kivitiilit

Kuten tiedät luoda normaalit tiilet, Sinun on aika siirtyä talttuihin, jotka ovat kauneimpia sisustamaan taloa tai rakennusta.

Nämä ovat vieläkin yksinkertaisempia, koska et tarvitse talttoja tai hienoja työkaluja. Vain kaksi kivilaattaa, jotka sinun on asetettava päällekkäin minkä tahansa rakennuspöydän päälle, jotta esine tulee ulos.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä lopettaa selityksellä kivitiilien valmistamisesta tai valmistamisesta Minecraftissa, sinun on aika nähdä, kuinka halkeileva tiili valmistetaan.

Tämän kohteen saavuttamiseksi sinun ei tarvitse rakentaa uudelleen kivitiiliä, vaan sinun on otettava jo valmistettu ja asetettava se uuniin tai sulatusuuniin minkä tahansa löytämäsi palavan materiaalin, kuten hiilen kanssa. Tämä sulaa tiilen ja jättää sen halkeilevan ilmeen, jota etsit.

minecraft -väriset tiilet

On huomattava, että nämä kaksi kohdetta voidaan saavuttaa myös luonnollisesti pelissä ilman käsityötä. Taltattuja löytyy viidakon biomin temppeleistä ja halkeilevia linnoituksista.

Bonuksena: Sammaliset tiilet

Nyt kun tiedät kuinka tehdä tai valmistaa kivitiilejä Minecraftissa, Voit myös oppia peittämään nämä sammaltiilit.

Sinun tarvitsee vain ottaa pala kivitiiliä ja yhdistää se mihin tahansa pöytään viiniköynnöksen kanssa. Tämä muuttaa sen automaattisesti tiili sammal joka toimii samalla tavalla sisustamiseen ja rakentamiseen.

Ja valmiina viimeisen asian kanssa tiedät kaiken mitä sinun tulee tietää Minecraftin palikoista. Sinun on aika lähteä tutkimaan maailmaa, joka odottaa sinua tämän uuden tiedon avulla.