Skip to content

Kuinka tehdä tai valmistaa satula tai satula helposti Minecraftissa

26 de elokuu de 2021
silla de montar

Uusimpien tekniikoiden myötä videopelit ovat ottaneet suuren harppauksen laatuun nähden, minkä voimme nähdä jo useita vuosia. Nykyään monet eivät ehkä tiedä sitä ikänsä vuoksi, mutta 90-luvulla videopelien maailmassa tehtiin suuri laatuhyppy, kun kolmiulotteisia malleja alettiin käyttää konsolien kautta, kuten Nintendo 64 tai PlayStation.

Yksin käytettäväksi ”Sprites” tai kaksiulotteisia malleja, käyttää kolmiulotteisia malleja, on merkinnyt suurta muutosta näkemiemme pelien laadussa, sillä sen jälkeen kehittäjät ovat omistautuneet vain mallien näyttämiseen. Tämän vuoksi tapa, jolla pelaamme erilaisia ​​videopelejä, on muuttunut, ja on syntynyt myös useita erittäin erikoisia videopelejä.

Näiden muutosten myötä pandoran laatikko luovuutta monista tutkimuksista ja pelejä on kehitetty, joita harvat kuvittelivat tai uskoivat mahdottomiksi. Ja pelien joukossa, jotka ensi silmäyksellä saattavat tuntua perusasioilta, mutta on suuri sydän ja paljon löydettävää, on Minecraft.

Minecraft on peli, jossa pelaajan on vain satunnaisessa maailmassa tuotettava tiensä, kunnes hän voi tappaa lohikäärmeen toisessa ulottuvuudessa. Mitä enemmän pelaat Minecraftia, sitä enemmän kokemusta saat rakentaa suuria asioita peliin.

Mutta tämä on lähes valinnaista, koska monet pelaajat puhuvat tarinasta vakuutena, todellinen vetovoima on selviytymistila, jossa pelaajan on etsittävä ruokaa, minun, rakennettava voidakseen puolustaa itseään ympäröivästä maailmasta eli löytää keino selviytyä. Tätä varten se käyttää erilaisia ​​pelin työkaluja, joista voimme mainita satulan.

Mikä on satula ja miten se luodaan?

The satula Se on Minecraftin esine, jota käytetään erilaisten apuohjelmien tai passiivisten väkijoukkojen asentamiseen. Vaikka alun perin sitä voitiin käyttää vain sellaisten sikojen kanssa, joihin et voinut vaikuttaa, hevosten, aasien, aasien ja muiden eläinten käyttöönotolla tilallasi, tämä on muuttunut.

Yhden näistä tuoleista ja uskollisen ystävän kanssa hevosen muodossa voit helposti matkustaa pitkiä matkoja lyhyemmässä ajassa ja myös uppoutua paremmin maailmaan, jonka olet luonut. Minecraft pelata yksin tai ystäviesi kanssa yhteisessä maailmassa.

Satuloita ei kuitenkaan voida valmistaa, mikä tuntuu hieman oudolta pelissä, jossa ainoa todellinen tavoitteesi on rakentaa esineitä. Todella tuolit on saavutettava muilla keinoilla, kuten tappamalla tietyt väkijoukkoja jotka pudottavat tuotteen meille, sekä löytävät arkkuja heidän kanssaan tai vaihtavat ne tavaroiksi joidenkin kyläläisten kanssa.

Ja vaikka niitä ei ole liian vaikea löytää, koska ennemmin tai myöhemmin pelaaja löytää sellaisen, he voivat olla joillekin todella arvokas kohde riippuen pelin tavoitteista.

tuolin luominen

Kuinka käyttää satulaa?

Satula on todella helppokäyttöinen, kun pääset lähelle a väkijoukko apuohjelma, jonka voit asentaa, ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella sen asettamiseksi päälle ja napsauta sitten uudelleen ratsastaa tuolilla.

Muista kuitenkin, että ne voivat olla vain käytä satuloita hevosten kanssa, muulit, aasit, siat ja juoksijat. Ja lisäksi, kaikki eivät liiku niin kuin pitäisi, kun asetat heille satulan, kuten ratsastajat Ne liikkuvat vain, jos sinulla on sieni, jossa on onki tai sika, jos käytät onkikalaa porkkanan kanssa.