Skip to content

Kuinka tehdä yksinkertainen väkijoukkotila Minecraftissa? Erittäin helppoa!

26 de elokuu de 2021
personajes en colina de minecraft

Väkijoukot ovat pelin hirviöitä, ja niiden luominen tarkoittaa sitä, että he voivat saada heidät sinne, missä haluatte, että he voivat tappaa heidät halutessaan ja saada halutun kokemuksen. Seuraavassa opetusohjelmassa opit kuinka tehdä yksinkertainen joukkofarm Minecraft mistä tahansa pelistä tukevalta alustalta, olipa se esimerkiksi PC, Play Station, Xbox.

Tämän tyyppisen tilan päätavoite on saada mahdollisimman paljon kokemusta mahdollisimman pienellä vaivalla. Koska mennä ulos metsästämään hirviöitä yöllä on riskialtista, koska voit hankkia itsellesi vihollisia, on parasta järjestää väkijoukko. Näiden avulla voit pitää hirviöt missä haluat joten voit tappaa heidät tarvittaessa.

Tee yksinkertainen väkijoukkotila Minecraftissa

Tämän tyyppiset rakenteet pelissä ovat todella helppoja tehdä. Toisin kuin kokemustilat, joissa suurin vaikeutesi on löytää väkijoukko, eli paikka, jossa olentoja syntyy automaattisesti ajan myötä. Seuraavassa selitettävällä maatilalla olentoja voi saada mistä tahansa.

Sen toiminta poikkeaa kokemustilojen toiminnasta, mutta ei siksi vähemmän tehokasta. Tee yksinkertainen joukkotila Minecraft voi auttaa sinua parantamaan pelikokemustasi nopeasti ja ilman paljon vaivaa.

Materiaalit rakentamisen aloittamiseen

Käytettävien materiaalien valikoima ei ole kovin suuri, ja kunkin materiaalin määrä vaihtelee tilan koon mukaan.

Yksi tärkeimmistä materiaaleista yksinkertaisen mob -tilan tekemiseksi Minecraftissa on lohkot. Ei ole väliä mitä materiaalia ne ovat, kivi, kivi, kvartsi tai lasi. Yleisin on, että ne ovat kivilohkoja koska se on luettelon runsain.

Seuraava asia on saada vettä ämpäriin, on tärkeää, että niitä on aina enemmän kuin yksi. Tämä johtuu siitä, että väkijoukkojen maatila luottaa puroihin pitääkseen hirviöt loitolla. Älä lopeta niiden laittamista, koska ne ovat yksi rakennuksen tärkeimmistä elementeistä.

Toinen tärkeimmistä materiaaleista on taskulamput. Nämä valaisevat ympäristöä. Sen avulla olennot voivat näkyä juuri siellä, missä niitä tarvitaan.

Yleensä, nämä ovat peruselementtejä yksinkertaisen väkijoukon tekemiseksi Minecraftissa. Riippuen makusi ja muutoksista, joita haluat tehdä siihen, voit lisätä siihen lisää asioita.

Aloita rakentaminen

Suositeltavin tee yksinkertainen väkijoukkotila Minecraftissa on rakentaa se mereen, koska siellä esiintyy vähiten vihamielisiä hirviöitä. Voit kuitenkin tehdä sen missä haluat.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on luoda tukikohta, sinne viholliset putoavat. Sieltä sinun täytyy kiivetä rakennuksen 23 korttelin korkeuteen neljällä seinällä.

Kun saavutat halutun korkeuden, sinun on pidennettävä rakennetta kahdeksan korttelin pituudelta kummallakin puolella. Kun saavut jokaisen vaakasuoran sarakkeen loppuun, sinun on asetettava lohko viimeisen päälle toimimaan seinänä.

minecraft nintendo painos

Siihen virrat menevät. Sitten rakentaa seinille kahden korttelin korkeudella ja sulkee rakenteen nostamalla vielä kolme korttelia ja rakentamalla katon.

Lopulta sen pitäisi näyttää korkealta tornilta, jonka katolla on neljä kanavaa, näissä kanavissa sinun pitäisi aseta vesi, josta tulee hirviöloukku.

Lopuksi aseta taskulamput paikkoihin, joissa et halua väkijoukkojen ilmestyvän, koska ne vihaavat valoa. Tällä tavalla ne näkyvät vain luomassasi huoneessa ja joutuvat ansaan. Sinulla on jo maatila valmiina väkijoukkoja varten, jäljellä on vain odottaa niiden ilmestymistä ja pudota ansaan.

Nyt tämän kokemuksen avulla voit jatkaa automaattisen kalastustilan rakentamista ja luoda mehiläistilaa tai kaktusviljelmää, jotta saat kaikki resurssit helposti.