Skip to content

Kuinka tilata ja liittyä MiTelePlus -jäseneksi Mikä on hinta?

1 de syyskuu de 2021
miteleplus logo 9390

MiTelePlus tarjoaa saumatonta multimediasisältöä ja parasta ohjelmointia ainutlaatuisilla sarjoilla, kanavilla, elokuvilla ja dokumentteilla. Tämän alustan tilausprosessi on hyvin yksinkertainen, ja siksi kehotamme sinua lukemaan tämän artikkelin, jonka avulla opit Kuinka tilata ja liittyä MiTelePlus -jäseneksi Mikä on hinta?

MiTelePlus jalkapallon ystäville

MiTelePlus on Mediasetin luoma sisällöntoistoalusta. Tämä on maksullinen palvelu, joka tarjoaa ainutlaatuisia sarjoja ja ohjelmia, kuten tapahtuu, kun aktivoit Netflixin. Lisäksi MiTelePlus lähettää viimeiset jalkapallokaudet tämän kurinalaisuuden seuraajille.

On olemassa MiTele -vaihtoehto, jolla voit katsella kaikkia Telecinco -kanavia viralliselta MiTele -verkkosivustolta. Sieltä löydät sarjoja, TV -ohjelmia ja dokumentteja. Toisaalta tarjotaan MiTelePlus -maksullinen tilaus, jonka kautta voit nähdä alustan yksinoikeudellisen sisällön.

Kuinka tilata ja liittyä MiTelePlus -jäseneksi Mikä on hinta?

Tilataksesi ja liittyäksesi MiTelePlus -palveluun sinun on oltava Internet -yhteys ja noudatettava kaikkia alla selostettuja vaiheita.

Siirry MiTele -verkkosivustoon

Ensinnäkin tarvitset pääsy verkkosivustoon MiTele -tilaus. Siellä sinun on painettava ”Become Plus” -vaihtoehtoa, joka löytyy ikkunan vasemmasta yläkulmasta.

Rekisteröidy alustalle

Napsauta ”Lisätietoja” ja valitse vaihtoehto ”sinulle” tai ”lahja”. Kirjaudu sitten sisään a Mediaset -tili ja jos sinulla ei vielä ole sitä, sinun on rekisteröidyttävä alustalle. Syötä tähän henkilökohtaiset ja pankkitietosi.

Mikä on MiTelePlusin hinta?

Tässä ovat kaikki MiTelePlus Fútbolin tarjoamat suunnitelmat. Yksi tilausvaihtoehdoista on MiTelePlus Basic jonka hinta on 3 euroa kuukaudessa, kuten MiTelePlus International. MyTelePlus Basic vuodessa on 30 euroa vuodessa.

MiTelePlus Basic

MyTelePlus Basic sisältää eksklusiiviset Mediaset -kanavat. Se sisältää mm. Verkot Telecinco, Cuatro, FDF, Energy, Be Mad. Lisäksi käyttäjät voivat käyttää ohjelmia ilman mainoksia, HD-kuvia, offline-latauksia ja sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja TV-ohjelmia.

Missä MiTelePlus näkyy?

MiTelePlus on saatavana Androidille, iOS -mobiililaitteille, tietokoneille, joissa on Windows- tai MacOS -järjestelmä, älytelevisioille tai mille tahansa tabletille. Perusvaatimus on vakaa Internet -yhteys ja Smart TV -ohjelmiston päivittäminen.

Jos haluat käyttää MiTelePlus -ohjelmaa tietokoneellasi, sinun on käytettävä MiTele -verkkosivustoa. Jos kuitenkin haluat käyttää Smart TV: täsi, sinun on käytettävä sitä lataa sovellus alustan MiTelePlus -sisällön siirtoa varten.

Käytä ChromeCastia

Voit myös valita käytä ChromeCastia päästäksesi MiTelePlus -alustalle televisiosta. ChromeCast -työkalun avulla voit yhdistää Wifi -verkon Smart TV: hen. Tämän saavuttamiseksi sinun on synkronoitava mobiililaite ChromeCast -laitteen kanssa. Sinun on ladattava ChromeCast -sovellus tämän toimenpiteen suorittamiseksi.

vanha tv

Myöhemmin lataaminen MiTelePlus -sovellus Androidille tai iPhonelle. Käyttäjän on päästävä MiTelePlus -verkkosivulle ja valittava sisältö, jonka hän haluaa lähettää televisiossa. ChromeCast -kuvakkeesta voit lähettää sisällön suoraan ChromeCast -laitteelle.

Voinko katsella MyTelePlusia ilmaiseksi?

Ei pääse MiTelePlusin tarjoama palvelu ilmaiseksi. On vain maksusuunnitelmia. Käyttäjät voivat kuitenkin tulla MiTelePlus -verkkosivustolle ja nähdä joitain ohjelmia, joita alusta lähettää suorana tai viivästettynä, vaikka heidän on myös nähtävä mainonta.

Kannattaako tilata MiTelePlus?

Jalkapallofaneille MiTelePlus on erinomainen vaihtoehto, jonka avulla he voivat käyttää uusimpia LaLiga -kausia. Lisäksi suunnitelmasi hinta ne ovat alhaisempia verrattuna muihin yrityksiin, kuten Orange tai Movistar +.