Skip to content

Kuinka trollata ystäviäsi Minecraftissa – tehdä eeppisiä vaunuja Minecraftissa (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
minecraft personajes

Minecraft on videopeli, joka on ollut markkinoilla 17. toukokuuta 2009 lähtien ja siitä lähtien sillä on ollut suuri menestys maailmassa. He seuraavat leikkii suuria ja pieniä, joilla on hauskaa kerätä materiaaleja, rakentaa taloja ja kaikenlaista. Sen avulla voit jopa trollata. Mikä se on? ja Kuinka trollaat ystäviäsi Minecraftissa? Selitämme sinulle kaiken.

Mikä on trollaamista Minecraftissa?

Termi trollaus. Se on verbi, jota käytetään laajalti Internet -slangissa ja joka on johdettu sanasta troll. Se on tapa kuvata ihmiset, jotka haluavat tehdä vitsejä muille. Useimmissa tapauksissa käytetään uhrin tietämättömyyttä tai viattomuutta tiettyyn asiaan tai tilanteeseen.

Minecraft on ilmainen peli, ja jokaisella on vapaus tehdä mitä huvittaa. Sisällytä kavereiden kiusaaminen aika ajoin. Uistelun tyyppi ja laatu riippuvat paljon mielikuvituksestasi. Joskus, vaunut ovat yleensä ansoja jonka rakennat ystävillesi tai muutetuilla nimikkeillä.

Mitä asioita minun täytyy trollata ystäviäni?

Ensimmäinen asia, jota tarvitset, on tietää hyvin kaikkien materiaalien ominaisuudet ja Minecraftissa saatavilla olevat esineet, jotta voidaan ajatella hyvää ansaa; sellaiset asiat kuin magma -lohkot, dynamiitti, obsidiaani, pääkide, pufferkalat, rakennustelineet, ansojen ovet ja jopa ryömiä, ovat materiaaleja, joilla voimme tehdä hauskoja ansoja.

Voimme myös turvautua modeihin epäviralliset, jotka tarjoavat meille lisäesineitä, jotka ovat ihanteellisia tekemään kepposi vieläkin odottamattomammiksi uhrille; On modeja, jotka sisältävät tuulettimia, piikkejä, sytyttimiä, karhunloukkuja, magneettisia arkkuja tai vääriä lattiapintoja. Tietenkin, ennen kuin asennat modin Minecraftiin, sinun on tarkistettava, minkä version kanssa se on yhteensopiva.

Voit ladata pari niistä modit parantaaksesi huijauksiasi seuraavissa osoitteissa, jotka esittelemme alla:

  • https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/trapcraft
  • https://www.luckyblockmod.com/

Kuinka tehdä eeppisiä trolleja ystävillesi?

Voit pelata kepposia ystävillesi magman lohkojen piilottaminen maton alle (se ei pala, piilottaa laavan ja putoaa uhrin painon mukaan), ihanteellinen vaunu talon sisälle.

minecraft sisämaisemat

Toinen tapa trollata ystäviä Minecraftissa on ystäväsi talon etuovessa, tuhota seuraava lohko (lattiatasolla) ja rikkoa toinen alla, siihen reikään laitat puffer -kalan ja täytä ylälohko uudelleen samalla materiaalilla; Kun ystäväsi kävelee oven läpi, hän pelottaa kalaa ja se täyttyy itsestään levittämällä myrkkyä.

Klassikko

Klassinen vaunu on kaivaa (20 korttelin syvyys)alueella, jossa tiedät ystäväsi kulkevan, nostat telineen maanpinnan tasolle ja viimeisestä rakennustelineestä rakennat sivuille täyttämään koko aukon ja päällystät kaiken samalla materiaalilla kuin maa ; odotat ystävääsi alhaalta ja kun hän kulkee, rikkoo telineen!

Voit laittaa pommikirjan, rikkoen lattialohkon ja asettamalla dynamiitin yhdistettynä punaiseen kiveen, asetat sitten varovasti puhujan päälle ja kirjoitat kirjan (asettamatta sitä), jossa on viesti, joka pitää uhrin seisomassa muutaman sekunnin puhujapöydällä; dynamiitti aktivoituu ja jättää alueelle hyvän kraatterin.

Mutta tämä trollaus on kaikkein eeppisin, koska voit räjäyttää ystäväsi talon, sitä varten tarvitset lopun kristallin (se on tehty kiteistä, loppusilmästä ja aavistuksen repäisystä), asetat itsesi talon keskelle, asetat obsidiaanin ja lopun kristallin päälle, rikkoisit alustan varovasti niin, että mainittu kristalli pysyy kelluvana; Kun ystäväsi tulee lähelle, se räjähtää.

Sinulla on rajoittamaton määrä rakennusmahdollisuuksia, joko tavallisilla materiaaleilla tai modista lisättynä, ja tiedät jo, miten trollaat ystäviäsi Minecraftissa; hyödyntää pelaamisen jatkamista ja hankkia kokemusta, tärkeintä on osata pitää hauskaa liioittelematta sitä liikaa käytännön vitseillä ja ylläpitäen siten ystävyyttäsi ajan myötä.