Skip to content

Kuinka värjätä tai värjätä nahkahaarniska Minecraftissa

25 de elokuu de 2021
minecraft version actual

Vaikka Minecraft on niin suosittu peli, se tunnetaan laajalti siitä, että se ei selitä sen mekaniikkaa pelaajalle. Vähän tunnettu mekaanikko, jopa edistyneiden pelaajien keskuudessa, on väriaine nahka haarniska. Koska, Tänään selitämme, miten se tehdään.

Värjäys ja värjäys

Minecraftilla on monia puhtaasti esteettisiä mekaniikoita. Sävytetyt paneelit, kiillotetut materiaalit, tiilet, värilliset lampaat jne. … Mutta yksi parhaista ja kauneimmista on väriaineet.

Väriaineet ovat 16 esinettä, jotka mahdollistavat kaunistamisen eri asiat muuttavat väriä. Voit esimerkiksi muuttaa koiran ja kissan kaulusten väriä; ja voit muuttaa julisteen tekstin väriä. Jos luet tätä artikkelia, olet todennäköisesti kiinnostunut panssarin värjäyksestä tai värjäyksestä. Tätä varten sinun on tehtävä tai hankittava väriaineita ja tiedettävä, miten väriaineet toimivat yleensä.

Miten väriaineet saadaan?

Jotkut väriaineet voivat olla löytyy kylien, linnoitusten, upotettujen alusten ja kaivosten arkkuista hylätty; mutta useimmat ovat saman pelaajan tekemiä. Ensisijaisia ​​väriaineita voi saada pelimaailman tuotteista; tässä tarjoamme sinulle luettelon esineistä ja niiden tuottamista väriaineista. Väriaineen tuottamiseksi laita esine yksinkertaisesti käsityöpöydälle.

 • Luujauhe ja laakso: Valkoinen sävy
 • Valkoinen tulppaani, päivänkakkara ja taivaansininen bluet (Rubiacea): Vaalean harmaa sävy
 • Kuivattu ruusu ja mustesäkki: Musta sävy
 • Unikko, ruusupensas, punainen tulppaani ja juurikas: Punainen sävy
 • Oranssi tulppaani: Oranssi sävy
 • Voikukka ja auringonkukka: Keltainen sävy
 • Sininen orkidea: Vaaleansininen sävy
 • Lapislatsuli: Sininen sävy
 • Allium ja lila: Magenta sävy
 • Vaaleanpunainen tulppaani ja pioni: Vaaleanpunainen sävy
 • Kaakaopavut: Ruskea sävy

On huomattava, että luujauhetta, mustesäkkejä ja lapis lazulia voidaan käyttää väriaineina ilman tarvetta muuttaa niitä väriaineeksi sellaisenaan. Lisäksi muita väriaineita voidaan luoda yhdistämällä ensisijaiset värit keskenään. Vihreää väriainetta saadaan kypsentämällä kaktus uunissa ja limen vihreää väriainetta kypsentämällä merikurkkua. Myös oman uunin valmistaminen näiden asioiden valmistamiseksi on hyvin yksinkertaista.

Kuinka värjätä nahkahaarniska?

Jos sinulla on jo haluamasi värin väri, sinun on nyt opittava värjäämään asioita. On monia asioita, jotka voidaan värjätä, mutta koska artikkeli käsittelee panssaria, keskitymme niihin.

Jos haluat oppia lisää väriaineista, kutsumme sinut tutkimaan kaikki väritettävät asiat. Voit esimerkiksi tehdä sävytettyjä lasilevyjä niin, että ovet tai ikkunat ovat hyvin alkuperäisiä. Nahkahaarniskan värjäys on todella helppoa, laita valitsemasi värin haarniska ja sävy käsityöpöydälle.

väriaine haarniska

Ota huomioon, että voit käyttää useampaa kuin yhtä väriainetta jokaisessa haarniskassa. Voit myös värjätä saman haarniskan monta kertaa samoilla väreillä tai käyttämällä muita värejä. Tästä syystä Minecraft -tietosanakirjan mukaan haarniskalla voi olla 12 326 391 väriyhdistelmää.

Peli laskee panssarin värin mielenkiintoisella, mutta monimutkaisella kaavalla, joka ottaa huomioon kunkin käytetyn sävyn RGB -arvon.

Kattilat

Padat ovat Minecraftin esineitä, jotka on valmistettu raudasta. Pata on erittäin helppo valmistaa, ja sen sisään voit laittaa vettä, kunnes se on täynnä, ja sitten käyttää sitä eri tavoin, kunnes se on tyhjä.

Kattiloita käytetään enimmäkseen juomavalmistuksessa, mutta niillä on myös monia muita käyttötarkoituksia, mukaan lukien panssarin värjäysprosessi. Minecraftin Bedrock -versiossa on mahdollista värjätä vesi padassa ”käyttämällä” sen päällä olevaa väriainetta. Panssari voidaan sitten värjätä ”pukeutumalla” jokaiseen kappaleeseen kattilan päälle värjätyllä vedellä.

värinen hevosen panssari

Myös jokaisessa Minecraft -versiossa voit käytä pataa nahkapanssaroiden pesuun ja värin poistamiseen. Muista, että näin menetät käyttämäsi väriaineen.

Hevosen panssari

Nahkainen hevoshaarniska on erittäin hyödyllinen, koska se on ainoa tyyppi, joka voidaan luoda pöydälle. Nämä haarniskat voidaan värjätä aivan kuten kaikki normaalit haarniskat.