Skip to content

Kuinka voin ilmoittaa tai raportoida palvelimen tai käyttäjän Minecraftissa (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
minecraft caratula 1

The videopeli heillä on jatkuvasti laajeneva kenttä digitaalikaudella. Siksi on olemassa yhä enemmän luokkia, joissa voi löytää upeita pelejä. Joillakin on todella vaikuttava grafiikka, ja niiden pelattavuus on unenomaista. Heidän joukossaan Minecraft, jolla on korkea indeksi pelaajia ympäri maailmaa. Joten olisi harvinaista, ettei joutuisi haittaa ja joutuisi ilmoittamaan palvelimesta tai käyttäjästä Minecraftissa.

Katsaus Minecraftiin

Jos on olemassa videopeli, josta on puhuttu viime vuosina, se on ollut Minecraft. Kehitetty vuonna 2009 ja on ylittänyt 100 miljoonaa myyntiä maailmanlaajuisesti poikkeuksellisella tavalla. Siitä tulee yksi kiistanalaisimmista videopeleistä viime vuosina nykypäivään.

Tärkein ominaisuus, joka tekee tästä videopelistä niin suositun pelaajayhteisössä, on se, että sillä ei ole luetteloa tehtävistä, jotka sinun on suoritettava … joten hyvin erikoisella tavalla voidaan sanoa, että pelillä ei ole alkua eikä loppua. Peli on yksinkertaisesti käyttäjän armoilla, ja hänellä on mahdollisuus vapauttaa kaikki luovat mahdollisuutensa.

Melkoinen seikkailu

Käytä kaikkia pelin tarjoamia rakennusresursseja uskomattomien rakennusten rakentamiseen. Voit myös käyttää muita pelitiloja elääksesi aitoja seikkailuja selviytymistila, joutua käyttämään panssaria ja aseita kohdatakseen outoja olentoja.

Minecraft mistä tahansa

Toinen elementti, joka suuresti luonnehtii tätä videopeliä, on se on saatavana eri käyttöjärjestelmille sekä tietokoneita että mobiililaitteita. Joten, riippumatta joukkueestasi, sinulla on taatusti hauskaa tämän videopelin ansiosta.

Jaa kaikenlaisten pelaajien kanssa

Onko tämä kaikki saatavilla yksinpelille? Ei! Sinulla on myös mahdollisuus jakaa suuren määrän pelaajia ympäri maailmaa ja eri muodoissa. Työskentele tiimissä rakentaa rakennuksia tai taistella hirviöitä vastaan.

Älä hämmästy sen yksinkertaisuudesta

Sen lisäksi, että Minecraftilla, kuten edellä mainittiin, ei ole todella vaikuttavaa grafiikkaa, pelin monimutkaisuus on melko korkea. Tarvittu paljon kekseliäisyyttä ja luovuutta saavuttaa suuria asioita tällä videopelillä ja löytää todella poikkeuksellisia elementtejä.

Lämmitetyt henget

Sekä tässä että muissa peleissä pelin riita voi saada tunteet valloilleen ja adrenaliini valtaa jokaisen käyttäjän, joten ei olisi outoa, että häviäessään he voivat nähdä joitain sopimattomia ilmaisuja muille käyttäjille.

Jos Minecraft -palvelimilla pelatessasi joudut loukkausten ja muiden räikeiden kohteiden kohteeksi, haluat varmasti puolustaa itseäsi tai asettaa tämän käyttäjän paikalleen. Siksi on tärkeää tietää vähän pelin käytännöistä.

Kuinka voin ilmoittaa palvelimesta tai käyttäjästä Minecraftissa?

Siinä tapauksessa, että chat -huoneessa tai yksityisen chatin kautta saat mitä tahansa väkivaltaisella viestillä tai sisällöllä, sinun on kerättävä kaikenlaisia ​​todisteita palvelimen tai käyttäjän raportoimiseksi Minecraftin tarjoamien työkalujen avulla.

Ennen tämän toimenpiteen suorittamista sinun on varmistettava, että sinulla on chatin tai julkaisun linkki missä viesti on ilmeinensekä kuvakaappauksia tälle käyttäjälle olla estetty tai vaiennettu. Jos ei, menettely epäonnistuu.

ilmoita palvelimesta tai käyttäjästä Minecraftissa

Jos se on yksityinen, samasta chat -huoneesta löydät ”raportointityökalun” suorittamaan esittämääsi tapausta vastaava menettely.

Älä pelkää!

Tämän tyyppiset toimenpiteet soveltuvat myös tehdä valituksia tai raportteja palvelimille tilanteita ja epäsäännöllistä sisältöä jaetaan. Minecraftia on jopa pidetty opettavaisena videopelinä, ja sitä suositellaan lapsille, jotka ovat erittäin kiinnostuneita pelaamaan sitä.

Siksi, siksi säilyttää turvallisuus ja yksityisyys Tämäntyyppiset työkalut on tarkoitettu vaimentamaan pelaajia, jotka haluavat vahingoittaa muita käyttäjiä iästä tai tilasta riippumatta. Toisaalta, jos sinä tai joku palvelimistasi on kielletty väärinkäytösyistä, voit helposti poistaa sen.