Skip to content

Kuinka voin kirjoittaa kirjan Minecraftissa vaihe vaiheelta (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
escribir libros minecraft

Tällä hetkellä yksi peleistä, joka kerää enemmän seuraajia joka päivä, on Minecraft, koska siitä löytyy erilaisia ​​muunnelmia, se ei ole vain peli rakentaa, vaan myös paljon seikkailua, tappaa show, lohikäärmeitä, korottaa eläimiä jne. Seuraavassa artikkelissa näytämme sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä, jotta voit kirjoita kirja Minecraftissa askel askeleelta.

Ymmärrät erilaiset asiat, joita voit tehdä tässä pelissä, mutta ennen kuin voit Kirjoita kirja Minecraftissa, sinun täytyy tehdä se. Ja kuten kaikki tässä pelissä, sinun on kerättävä erilaisia ​​materiaaleja, jotkut niistä voidaan helposti löytää ja toiset on myös luotava muiden materiaalien yhdistelmällä.

Tämän pelin monimutkaisuus ja vaihtelevuus ovat hämmästyttäviä, mutta on tärkeää tietää, mitä vaiheita ja materiaaleja on. Mutta jos olet kiinnostunut tästä mielenkiintoinen peli Kutsumme sinut pelaamaan Minecraft Classicia verkossa, joten sen lataaminen ei ole välttämätöntä.

Kuinka voin kirjoittaa kirjan Minecraftissa askel askeleelta

Mutta ennen kuin jatkat tämän opetusohjelman kanssa, vastaamme kysymykseen, joka on varmasti ollut mielessäsi jonkin aikaa sen jälkeen, kun luit artikkelin otsikon. Ja mitä hyötyä kirjasta on Minecraft ja koska minun on kirjoitettava yksi. Ja vastaus on yksinkertaisempi kuin luulet ja sitten kerromme sinulle.

Pelissä sillä on erittäin monipuolinen apuohjelma, ensinnäkin jos sinulla on suuri määrä niitä luoda kirjastoja ja sieltä saat parempia lumousta aseillesi tai työkaluillesi. Näiden kirjojen avulla voit tehdä lumoustaulukon, tallentaa lumot tai yksinkertaisesti niin, että voit antaa kirjoitustaitosi juosta.

Vaiheet, joilla voit kirjoittaa kirjan Minecraftissa askel askeleelta

Kun olet hankkinut kirjan, voit kirjoittaa siihen seuraavien ohjeiden mukaisesti ohjeet, ensinnäkin, jos sinulla on muokattava kirja. Sisältää enintään 50 arkkia ja 14 riviä kirjoitettuna arkille. Välilyönnit lasketaan merkeiksi ja enintään 256 merkkiä voidaan sallia.

Jos olet yksinpelitilassa ja kirjoitat maailmaa, ne pysähtyvät, kunnes olet muokannut sitä. Suosittelemme käyttämään tekstieditoria, kuten Word tai Muistiinpanot -blogi ja kirjoita siihen.

Kopioi sitten vain Minecraft -kirjaasi, mutta sinun on otettava huomioon aiemmin tarjoamamme parametrit, koska jos ylität tilan, sitä ei liitetä.

On tärkeää, että pidät mielessä, ettet saa siirtää kohdistinta kirjan kirjoittamisen aikana. Koska et voi palata, jos sinun on korjattava tekstivirhe ja voit vain poistaa sen.

Mutta jos voit käyttää Enter -näppäintä tyhjien rivien jättämiseen, jos haluat tekstin olevan keskitetty, sinun on tehtävä se ensin tekstinkäsittelyohjelmassa.

Sitten sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää se kirjaasi Minecraft, sinun on ehkä tehtävä tämä vaihe useita kertoja, kunnes se on keskitetty. Kun olet lukenut kirjan, sinun on allekirjoitettava se ja tätä varten sinun on lisättävä kirjan nimi. Käytä otsikossa vain 16 merkkiä, muista, että välilyönnit lasketaan merkeiksi.

kirjoitustaulu

Kun allekirjoitat kirjan, se ei ole muokkaa uudelleen ja sitä voidaan vain lukea, mutta käyttämällä alasia voit muuttaa otsikon myös allekirjoituksen jälkeen. Mutta sillä erolla, että alasin kanssa voit ylittää 16 merkkiä otsikossa.

Tällä tavalla olemme saavuttaneet tämän mielenkiintoisen oppaan loppuun, joka näytti sinulle toisen monista puolista, joita voit tehdä tässä fantastisessa seikkailupelissä, rakentaa taloja ja hauskaa. Tällä tavalla ja ilman suuria komplikaatioita olet oppinut kuinka voit kirjoittaa kirjan Minecraftissa askel askeleelta.