Skip to content

Kuinka voin tilata Amazon Prime -videokanavia nauttimaan TV-kanavistasi

18 de toukokuu de 2021
amazon prime video channels logo 10374

Tällä hetkellä miljoonat ihmiset ovat valinneet viihdealaksi, suoratoistettavat sisältöalustat, nämä alustat voit nauttia suuresta luettelosta elokuvia ja sarjoja, ja yksi näistä alustoista on Amazon Prime -videokanavat.

Aiemmin julkaistiin Amazon Prime Video, joka tarjosi tilaajilleen yli 100 miljoonaa elokuvaa kaikesta tyylilajista ja yli 30 miljoonaa sarjaa ja minisarjaa. Mutta tämän alustan luojat ovat päättäneet laajentua luoda Amazon Prime -videokanavia.

Tämä uusi konsepti tarjoaa loistavan ja erittäin monipuolisen luettelon, koska monet ihmiset päättävät nyt valita milloin ja mitä nähdä sen sijaan, että odottavat tavallisia ohjelmia televisiossa.

Yksi Amazon Prime -videokanavien tavoitteista on saada enemmän uskollisia käyttäjiä, minkä vuoksi se tarjoaa näitä palveluja hyökkäämättä asiakkaidensa taskuun, toisin sanoen tilaus on erittäin halpaa ja perheenjäsenet voivat nauttia siitä iästä riippumatta.

Ja se, että elokuvien ja sarjojen ystäville on ratkaisevan tärkeää löytää hyvä foorumi, joka tarjoaa uutta ja päivitettyä sisältöä Amazon Prime -videokanavat ovat valmistautuneet tarjoamaan parasta sisältöä katsojillesi. Haluatko tietää hieman enemmän kaikesta, mitä Amazon Prime -versio tarjoaa? Joten pysy kanssamme ja kiinnitä huomiota.

Mitä löydät Amazon Prime -videokanavista?

Amazon Prime -videokanavat on luotu tarjoamaan laaja valikoima sisältöä, erityisesti käyttäjille, jotka haluavat suoratoistoalustoja ja rakastavat katsella viime hetken sarjoja ja elokuvia.

Tällä uudella Amazon prime -versiolla voit löytää yli 500 uutta kanavaa, mukaan lukien HBO: n. Lisäksi Amazon Prime -videokanavilla voit lisätä uusia alustoja ja jakaa sisältöä. Kun käytät luetteloasi voit visualisoida melko laajan luettelon jossa se sisältää useita kanavia, kuten:

  • Mezzo.
  • MGM.
  • Mubi.
  • Starzplay ja paljon muuta.

Lisäksi löydät elokuvia pienimmälle talolle yhdestä paikasta sen monipuolinen sisältö jättää sinut hämmästymään. Mutta silti tiedä, miten tilata Amazon Prime -videokanavia? Älä huoli, tässä opetamme sinulle, miten se tehdään, kiinnitä erityistä huomiota, koska näytämme sinulle vaiheet, jotka sinun on tehtävä.

Opi tilaamaan Amazon Prime -videokanavat heti

Olemme jo osoittaneet sinulle kaikenlaisen sisällön, jonka löydät Amazon Prime -videokanavilta, ja olet varmasti innokas tilaamaan juuri nyt tai yksinkertaisesti aktivoimaan vanhan Amazon Prime -tilauksesi uudelleen, enkä syyttää sinua, me olemme kuolemassa tilaamaan. Sinun onnellesi opetamme sinua tekemään se yksinkertaisesti ja tehokkaasti ilman niin monta protokollaa.

Amazon Prime Video Tervetuloa

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on ladata sovellus laitteellesi, kun se on asennettu oikein, valitse valikkoalueelta vaihtoehto ”Kanavat”, siellä kohtaat vaihtoehdon ”Tilaa kanavia”Valitse se ja valitse haluamasi kanava.

Alusta ohjaa sinut automaattisesti tilausvaihtoehtoon, jossa täytät lomakkeen tietosi ja luottokorttisi numerolla, muista on 100% turvallinen alusta Ja voit peruuttaa milloin tahansa, luottavaisin mielin.

Myös aloitettaessa uutena tilaajana voit nauttia kokeilujaksosta ilmaiseksi. Tämän ilmaisen kokeilujakson avulla voit nauttia sisällöstä, ja jos haluat, voit peruuttaa sen ennen alustan kuukausimaksun alkamista.

Nyt kun tiedät Amazon Prime -videokanavien tarjoamat suuret edut ja kuinka helppoa on tilata tämä foorumi, on aika tilata juuri nyt. Jos sinä ja perheesi rakastat elokuvia ja sarjoja, nautit varmasti tästä tilauksesta täysimääräisesti, parasta on, että voit Nauti elokuvista ja sarjoista kanavallaan vain 9,99 dollaria kuukaudessa.

Voit myös valita käytettävät paketit ja säästää enemmän rahaa. Toivomme, että pidit tästä artikkelista ja tiedät nyt, miten ja mistä löydät viihdettä koko perheelle.