Skip to content

Kuinka vuokrata MiTele Plus ja MiTele Plus Fútbol helposti (esimerkki)

1 de syyskuu de 2021
logo mitele plus 9387

MiTele Plus voidaan sanoa olevan yksi Netflixin vaihtoehdoista, jonka avulla voit viihdyttää suurella audiovisuaalisen sisällön luettelolla tarpeen vaatiessa espanjalaiselle ja kansainväliselle yleisölle. Jos haluat tietää enemmän näistä palveluista, pysy kanssamme, koska tänään esittelemme aiheen sinulle Kuinka tehdä MiTele Plus- ja MiTele Plus Fútbol -sopimukset helposti.

Kuinka tehdä MiTele Plus -sopimus helposti verkossa

Jos haluat tehdä sopimuksen MiTele Plus -palvelun kanssa, sinun on vain huolehdittava seuraavien muutamien vaiheiden noudattamisesta:

  • Avaa tilaussivusto mistä tahansa matkapuhelimesta tai tietokoneesta, riippumatta siitä, mitä selainta sinulla on. On huomattava, että Plus -palvelua ei voi tilata MiTele -mobiilisovelluksesta.
  • Kun käytät verkkoa, näet useita tilausvaihtoehtoja, jotka voit valita olosuhteidesi tai tarpeidesi mukaan. Espanjassa on saatavilla kuukausittaiset tai vuosittaiset MiTele Plus Basic -tilaukset, joista kaksi jälkimmäistä, jos haluat olla osa MiTele -klubia. Ulkomailta voit käyttää tilauksia, kuten MiTele Plus International, kuukausittain tai vuosittain.
  • Kun olet tehnyt päätöksen tehdä jonkinlainen tilaus, sinun on napsautettava Lisätietoja -painiketta, joka on valitun suunnitelman alapuolella. Tämän jälkeen avautuu uusi sivu, jossa sinun on valittava, onko tilauksesi modaliteetti Se on lahja, kuukausittain tai vuosittain.
  • Kun olet tehnyt tämän, sinun on kirjauduttava sisään Mediaset -tilisi, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos et ole rekisteröitynyt, katso ikkunan alareunasta ja napsauta sanaa Rekisteröidy ja vahvista sitten sähköposti, joka saapuu henkilökohtaiseen sähköpostiisi.
  • Tämän jälkeen näyttöön tulee ikkuna, jossa voit syöttää ja vahvistaa tarjouskoodin (jos sinulla on sellainen) ja syöttää maksutavan joko pankki- tai luottokortilla tai PayPal -tilillä ja täytä lomake tarvittavilla tiedoilla. Sinun on myös valittava ruutu, joka vahvistaa, että olet lukenut MiTele Plusin yleiset ostoehdot.
  • Kun prosessi on valmis, sinulle lähetetään onnitteluviesti! ja myös sähköpostissasi saat sähköpostin, jossa vahvistetaan MiTele Plus -tilauksesi. Kun näin tapahtuu, se tarkoittaa, että olet jo todellinen MiTele Plus -käyttäjä ja voit nauttia valitsemastasi tilauksesta.

Kuinka rekisteröityä MiTele Plus Fútboliin verkossa

Jos haluat tehdä sopimuksen MiTele Plus Fútbol -suunnitelman kanssa, sinun on periaatteessa tehtävä sama kuin MiTele Plus -tilauksen yhteydessä. Ensin sinun on siirryttävä MiTele -verkkosivustoon verkossa, matkapuhelimeltasi tai tietokoneeltasi ja napsautettava vaihtoehtoa ”Ryhdy plusiksi”, joka sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa. Sitten sinun on valittava käytettävissäsi olevat jalkapallopaketit tai -suunnitelmat: LaLiga, Mestarien liiga tai Kaikki jalkapallo.

Napsauta valitun suunnitelman alla ”Lisää tietoa” ja määritä, onko tämän suunnitelman tilaus lahja vai henkilökohtaiseen käyttöön. Kirjaudu sitten sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi Mediaset -tilillesi tai rekisteröidy yhdelle näistä tileistä.

Kirjoita lopuksi, minne sinulta pyydetään tarvittavat henkilökohtaiset tietosi ja luotto- / maksukorttisi tai PayPal -tilisi tiedot, ja lopeta prosessi, jotta voit tietää jalkapallotulokset itse.

mitele plus cancha astronautti kävelee

Jos haluat sopia jalkapallosta ORANGEn kanssa, voit tutustua heidän ohjesivustoon, jossa he selittävät, miten se tehdään.

Tilaushinnat MiTele Plus -palvelussa

Tässä kerromme joistakin sen sisältämistä suunnitelmista MiTele Plus ja niiden saavutettavat hinnat, joten voit vuokrata ne:

  1. MiTele Plus 007: tämän sopimuksen solmimiseksi sinun on suoritettava 20 euron kertamaksu ja sinulla on pääsy etsivä James Bondin sisältöön.
  2. MiTele Plus basic: se maksaa vain 3 € kuukaudessa tai 30 €, jos suoritat vuosimaksun palvelua varten.
  3. MiTele Plus Internacional: sen hinta on myös 3 euroa kuukaudessa, jotta voit nauttia palvelusta mistä tahansa planeetalta.

Hyödynnä tänään antamamme tiedot ja tilaa heti MiTele Plus, jotta voit nauttia MiTele -palvelusta suoratoisto -TV: n kanssa.