Skip to content

Mitkä kanavat käyttävät MiTele Plus-, MiTele Plus Basic- ja MiTele Plus Fútbol -kanavia?

1 de syyskuu de 2021
ver mitele plus en pc 9426

Jos olet yksi niistä, jotka edelleen pitävät televisiosta, mutta eivät halua tuntea olonsa vanhanaikaiseksi katsomalla sitä tyypillisestä televisiosta, tiesitkö, että MiTele-palvelun avulla voit nauttia suoratoistopalvelusta?

Aivan oikein, älylaitteistasi, kuten matkapuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta, tabletista tai älytelevisiosta, voit nauttia kanavista, joita MiTele Plus esittelee eri versioinaan. Jos haluat lisätietoja, lue ja ota selvää Mitä kanavia MiTele Plus, MiTele Plus Basic ja MiTele Plus Fútbol sisältävät?

Mitä kanavia MiTele Plus, MiTele Plus Basic ja MiTele Plus Fútbol sisältävät?

Jokaisen MiTele-paketin mukaan sinulla on pääsy eri kanaviin, sarjoihin ja elokuviin, joita Mediaset-yhtiö tuo sinulle, useimmat niistä itse tuotettuja, joten katsotaanpa mitä ne ovat:

Kanavat saatavilla MiTele Plus Basicissa

Perussuunnitelma, jonka hinta on alhainen 3 € kuukaudessatai 30 euroa vuodessa, voit käyttää Mediaset -kanavia, kuten Be Mad, Boing, Energy, Factoría de Fiction, Divinity, Telecinco ja Cinco. Lisäksi voit käyttää yksinomaan Gran Hermano 24 Horas -kanavaa ja nähdä sen sisällön; On huomattava, että tätä kanavaa voi nauttia vain MiTele -alustalta.

Tämän paketin avulla voit myös käyttää ehdottomasti kaikkea sisältöä tarpeen vaatiessa MiTelestä ja tästä ilman mainontaa joka katkaisee kokemuksesi television katselusta verkossa VLC: n avulla.

Lisäksi on huomattava, että MiTele Plus -sivustolla näet muun muassa viihdeohjelmia, kuten Informativos Telecinco, Cazamariposas, Ana Rosan ohjelma, Save me, Pasapalabra, Big Brother, Street travellers, Survivors.

Mitä tulee elokuviin, sinulla on pääsy elokuviin kuten Adú, Jos olisin rikas, Saran muistikirja, Tadeo Jones 2, Täydelliset vieraat, Hirviö tulee tapaamaan minua. Se on myös sinun eduksesi, Orpokoti ja monet etsivä James Bondin klassisista elokuvista.

Kaikki MiTele -alustaan ​​ja jalkapalloon liittyvä

Aiheeseen liittyvien ongelmien vuoksi oikeus lähettää uudelleen, MiTele ei lähetä tällä kaudella 2020/2021 mitään urheilutapahtumaa, etenkään jalkapalloa alustallaan.

Tämä on valitettava uutinen, koska juuri viime vuonna kaikenlaisia ​​LaLiga-, Mestarien liigan-, Mestarien liigan-, Eurooppa -liigan pelejä voitiin nauttia alustalla. Vaikka on sääli, ettet voi enää katsoa jalkapalloa MiTele Plus -palvelussa, on olemassa muita alustoja, joilla voit katsella jalkapalloa ja tietää jalkapallotulokset suorana, sinun on vain etsittävä niitä.

Nyt MiTele on korvannut kaikki jalkapallosuunnitelmansa muilla, joissa urheilutapahtumat eivät ole mukana; kuten MiTele Plus 007 -suunnitelma, jossa 20 euron kertamaksulla pääset katsomaan muun muassa nykyisen etsivä James Bondin hämmästyttäviä elokuvia.

Perussuunnitelma 3 € / kk ja kansainvälinen MiTele Plus -suunnitelma ovat edelleen voimassa, ja myös 3 € kuukaudessa tai 30 € vuodessa voit nauttia MiTele Plus -sisältö mistä tahansa planeetan paikasta.

Kuinka katsella MiTele Plusia ilmaiseksi maksamatta mitään

On mahdollista, että voit käyttää MiTele -sisältöä ilmaiseksi, koska tämä foorumi tarjoaa sisältöä ilmaiseksi ja sillä edellytyksellä, että se sietää mainontaa, joka saattaa näkyä sisällön keskellä.

Jos haluat aloittaa MiTele -palvelun katsomisen verkossa maksamatta, sinun on ensin deaktivoitava Adblocker, jolla poistetaan mainokset selaimestasi (jos sinulla on tämä laajennus asennettuna tietokoneellesi), jotta voit katsella sisältöä verkossa:

omat kanavat mediaset -yritys mitele plusissa

  • Voit tehdä tämän katsomalla tietokoneen näytön oikeasta yläkulmasta ja etsimällä Mainosten estäjä joka on valkoinen käsi ikäänkuin sanoen stop, punaisella taustalla.
  • Kun olet löytänyt sen, sinun on napsautettava sitä ja napsautettava sitten aktivoitua vaihtoehtoa tällä sivustolla tai Pause Adblocker -painiketta. Toinen vaihtoehto on napsauttaa vaihtoehtoa nimeltä ”Älä toimi” tämän verkkotunnuksen sivuilla, niin että AdBlocker on poistettu käytöstä MiTele -sivulla.
  • Kun olet tehnyt tämän, voit aloittaa mukavan MiTelen tarjoaman ilmaisen sisällön nauttimisen napsauttamalla vaihtoehtoa ”Elää”Alustan pääsivulla tietenkin, jos olet valmis kestämään hieman julkisuutta.