Skip to content

Mihin Minecraftin ottamat kuvakaappaukset on tallennettu tietokoneelleni? (Esimerkki)

26 de elokuu de 2021
capturas fotos minecraft

Monta kertaa haluamme tallenna tietokoneellemme pelimme edistymisestä tai meillä on graafista näyttöä tekemistämme tärkeistä havainnoista. Totuus on, että tätä varten meidän on yksinkertaisesti otettava kuvakaappaus, mutta emme tiedä, mistä ne löytyvät. Siksi seuraavassa artikkelissa aiomme näyttää sinulle missä Minecraftissa ottamani kuvakaappaukset tallennetaan tietokoneelleni.

On aina välttämätöntä, että voimme saada todisteita edistymisestämme Minecraftissa ja jakaa ne ystävien kanssa, jotta he voivat uskoa meitä. Mutta emme tiedä mistä ihmeellisestä syystä tämän tiedoston sijainti muuttuu hieman vaikeaksi. Ja monet voivat viettää tunteja etsimällä kuvakaappauksia, ja siksi olemme luoneet tämän opetusohjelman.

Yksi käyttäjistä eniten houkuttelevista ominaisuuksista on, että he löytävät aina erilaisia ​​tapoja, joilla voit tehdä toimintaa. Ja tämä tapaus ei voisi olla poikkeus, näytämme sinulle useita menetelmiä, jotka auttavat sinua löytämään kuvakaappauksia. On myös mielenkiintoista, että tiedät kuinka asentaa modit Minecraftiin eri alustoille, kuten Mac, Android, Windows jne.

Mihin Minecraftissa otetut kuvakaappaukset on tallennettu tietokoneelleni?

Aluksi näytämme sinulle, kuinka löytää kuvakaappaus, jonka olet ottanut Windows -tietokoneella. Voit tehdä tämän pelatessamme pelaa ja poistu pelistä, jotta voit etsiä kuvakaappauksen. Joka tallennetaan tiettyyn tiedostoon PC.

Seuraava vaihe on etsiä kansio, tätä varten käytämme pikanäppäimiä ja painamme Win + S -näppäintä, mutta jos haluat, voit myös käyttää Suorita -sovellusta löytääksesi nimikansion % sovellustiedot% ja paina sitten Enter -näppäintä. Täältä löydät kansion, jonka avulla voit siirtyä kansioon Minecraft, tämä on verkkovierailua.

Nyt sinun on löydettävä ja valittava kansio, jota kutsutaan Minecraftiksi, kun olet sisällä, etsi seuraava hakemisto kuvakaappaukset -kansio. Mikä on hakemamme kansio ja mistä löydät tähän mennessä ottamasi kuvakaappaukset. Voit nopeuttaa pääsyä tähän kansioon luomalla pikakuvakkeen.

Mihin Minecraftissa ottamani kuvakaappaukset on tallennettu Macilleni?

Seuraavat vaiheet ovat lähes identtisiä niiden kanssa, jotka suoritettiin tietokoneissa, joissa on Windows -käyttöjärjestelmä. Vain terminologia muuttuu ja kerromme sitten, miten aiot edetä.

Ensinnäkin, mene Finderiin ja avaa se, seuraa nyt seuraavaa polkua, jotta voit käyttää. MacintoshHD / Käyttäjä / kirjoita käyttäjänimesi / Kirjasto / Sovellus / Minecraft / Kuvakaappaukset. Nyt oletusarvoisesti kansiot ovat piilotettuja, joten sinun on muokattava tätä näkökohtaa nähdäksesi ne.

Jos tässä tapauksessa et löydä Minecraft -kansiota, se johtuu siitä, että se on piilotettu, sinun on noudatettava seuraavaa menettelyä. Siirry Terminal -sovellukseen ja tee se valitsemalla Applications / Utilities. Kun tiedosto avautuu, kirjoita seuraava oletukset writecom.apple.finderaplleshowallfiles TRUE.

Sovellus sulkee Finderin, jotta muutos tulee voimaan. Jos ei toimi, kirjoittamisen sijaan TOTTA sinun täytyy kirjoittaa JA SE ON. Nyt voit seurata aiemmin ehdottamaamme polkua ja löytää Minecraft -kansion. Etsi sitten kuvakaappauskansio, jonka voit nyt nähdä ja käyttää.

tallenna valokuvakansiot

Ja tällä tavalla olemme osoittaneet sinulle tavan löytää kuvakaappauksesi käyttöjärjestelmät suosituimpia, kuten Windows ja Mac OS.

Joten tiesit jo uuden temppun, jota voit käyttää pelissäsi, mutta ehkä haluat tietää, kuinka tehdä salainen tai automaattinen ovi. Ja yksinkertaisilla vaiheilla tiedät jo, mitä tehdä missä Minecraftissa ottamani kuvakaappaukset tallennetaan tietokoneelleni.