Skip to content

Mikä on käsky olla aina päivä tai yö Minecraftissa? – Minecraft -huijaukset

26 de elokuu de 2021
comando dia noche minecraft

Haluatko muuttaa Minecraftin säätä? sinun tulee lukea huolellisesti seuraavat tiedot, joissa näytämme sinulle Mikä on käsky olla aina päivä tai yö Minecraftissa? – Minecraft -huijaukset ja prosessi vaihtaa päivästä ja yöstä tässä suositussa videopelissä.

Syklin muutokset ja Minecraft

Kuten moni videopeli Tällä hetkellä Minecraftin sykli muuttuu yön ja päivän välillä, mikä on erityisen havaittavissa selviytymistilassa. Joka tapauksessa on suositeltavaa tietää Minecraftin aika ja muokata tätä parametria erittäin helposti eri vaihtoehtojen avulla.

Seuraavan oppaan kautta opetamme sinulle prosessin, jotta voit vaihtaa päivän ja yön välillä ja jopa tehdä se aina päivä tai yö, riippuen siitä, mitä etsit. Lue seuraavat tiedot huolellisesti.

Mikä on käsky olla aina päivä tai yö Minecraftissa? – Minecraft -huijaukset

Komentokonsoli on läsnä monissa videopeleissä, ja siitä on yleensä hyötyä otsikon sisäisten parametrien muuttamiseen, huijausten ja muiden tekijöiden käyttämiseen, sama pätee Minecraft.

Avaamalla ja aktivoimalla komentokonsolin Minecraftissa voit käyttää useita käyttäjille piilotettuja vaihtoehtoja, joiden kautta on mahdollista näyttää lohkoja, muuttaa pelin ominaisuuksia ja jopa muuttaa päivä- ja yöjaksoja. Kuten voitte kuvitella, se on erittäin hyödyllinen työkalu monille käyttäjille.

Kuinka käytät komentokonsolia?

Komentokonsolin apuohjelmat ovat kiistattomia, mutta nyt ihmettelet varmasti prosessia konsolin avaamiseksi videopelissä. Totuus on, että se on melko yksinkertaista, sinun tarvitsee vain painaa näppäintä ”T”. Samalla tavalla on erittäin suositeltavaa, että huijausvaihtoehto on otettu käyttöön, jotta voit käyttää tätä konsolia.

Edellä mainitun suhteen temput aktivoituvat, kun uusi maailma luodaan, joten monissa olosuhteissa on välttämätöntä, että aloita uusi peli ennen kuin aloitat komentokonsolin käytön videopeliin liittyvien parametrien ja näkökohtien muuttamiseen.

Vaihda päivän ja yön välillä erittäin helposti

  1. Kun olet pelin sisällä, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on avata komentokonsoli, tehdäksesi tämän, käytä ”T” -näppäintä.
  2. Käytämme konsolia niin kutsutun ”komentolohkon” saamiseksi, prosessi on yksinkertainen, sinun on vain kirjoitettava seuraava, johon ”nimi” on kirjoitettava Minecraft-käyttäjänimesi ”/ Anna nimi 137”Kun olet kirjoittanut koodin, paina ”Enter”.
  3. Suorittamalla yllä olevan prosessin saat ”Komentolohko”, jonka avulla voit muuttaa peliparametreja erittäin helposti.
  4. Suositeltavinta on asettaa kaksi erillistä komentolohkoa maahan, jolloin voit aktivoida sekä yö- että päiväajan.

Aina päivä Minecraftissa

Määritä komentolohkot

  1. Siirry lohkoon, jossa haluat aktivoida päivätilan, mene vain siihen ja napsauta. Kuten näet, näytössä näkyy tila konsolin komentojen asettamista varten, sinun on kirjoitettava seuraava ”Aika asetettu päivä”.
  2. Toisaalta sinun on toistettava prosessi lohkolla aktivoidaksesi yötilan, prosessi on sama, siirry lohkoon, paina sitä ja kirjoita seuraava komennon tilaan ”Aika asetettu yöksi”.
  3. Viimeinen vaihe on levittää painelevy jokaiseen komentolohkoon, yö- ja päivätila aktivoidaan, kun astut kunkin lohkon pinnalle, jolloin voit helposti vaihtaa päivän ja yön välillä .

Jotta prosessi toistuisi automaattisesti, voit käyttää kiskoja, joita ajaa Punainen kivi, toisin sanoen tee Redstone -toistin ja vertailija Minecraftissa. Kummassakin tapauksessa ruudulle ilmestyy jatkuvasti ilmoituksia, joiden mielestä meidän on parasta käyttää järjestelmää yksinkertaisimmassa määrin.