Skip to content

Mikä on suurin taso, joka voidaan saavuttaa Minecraftissa? Onko kukaan saapunut?

25 de elokuu de 2021
cesped

Jos ihmettelet mikä on enimmäistaso Minecraft voi yllättää. Loppujen lopuksi kokemus on yksi pelin vanhimmista mekaniikoista, mutta se ei ole vanhentunut.

Ennen aiheeseen perehtymistä on kätevää perehtyä hieman siihen, mikä on tärkeä tekijä, miten se saavutetaan ja mihin se on tarkoitettu. Valmistaudu tietämään kaikki tasot kokea Minecraftissa.

Mikä on kokemus Minecraftista?

On noin elementti, joka on pienten valopallojen muotoinen jonka pelaaja imee suoritettaessa tiettyjä toimintoja. Kun nämä pallot ovat ympäristössä, ne käyttäytyvät kuin esineet, kelluvat ja menevät lähimmän pelaajan luo.

Niitä ei kuitenkaan voida pitää kohteena ollenkaan, koska niitä ei voida varastoida varastossa eikä niitä voida peukaloida.

Ne kerätään oman mekanismin avulla tankoon, joka hankkii vihreä väri kun se täyttyy. Joka kerta kun se täyttyy, se antaa tason ja alkaa alusta ja vaatii suuremman summan, kunnes se saavuttaa Minecraftin maksimitason.

Miten saat kokemuksen Minecraftista?

Monet pelin toiminnot antavat erilaisia ​​kokemuksia, jännittävin tappaa pelin hirviöt, mitä vaikeampaa, sitä enemmän kokemusta saat.

Kokemusta on myös mahdollista saada ruoanlaitosta ja kalastuksesta sekä viljelystä ja kaivostoiminnasta. Joissakin tapauksissa mainitut pallot luodaan ja toisissa kokemus saadaan kohteen mukana.

Kuitenkin Minecraftin maksimitason saavuttamiseksi tehokkain asia olisi käyttää kokemustiloja. Näissä muunnetuissa vankityrmissä käytetään niiden ”kutevat”Kokemusten nopea kerääminen. Toisaalta toinen erittäin tehokas ja suosittu tapa on kaivella kvartsia alempana.

Mikä on taso Minecraftissa?

Kokemuksen keräämisen ainoa tarkoitus on saavuttaa tasot. Näitä edustaa luku kokemuspalkissa, ja näitä tasoja käytetään (käytetään). Nousua varten sinun on tutkittava Minecraft -maailmaa ja sitä varten sinun on voitava laajentaa karttasi.

Tällä hetkellä on 2 erityistoimintaa, jotka edellyttävät tasojen toimintaa:

Lumoamispöytä

Tässä soveltaaksesi a lumous esineeseen, kuten työkaluun, aseeseen, panssariin tai kirjaan, on investoitava tietty määrä kokemusta. Toisin sanoen, jotta lumous voidaan soveltaa, on käytettävä tietty määrä tasoja.

Näitä lumouksia voidaan soveltaa yleisiin kohteisiin, kuten onkiin, vetovoima lumous tai miekka, partaveitsen lumous.

Tärkeä tosiasia on, että tasojen määrä liittyy yleensä itse lumoutuksen vahvuuteen. Lisähuomautuksena on lumous, jonka avulla voit ohjata saadun kokemuksen ”korjaus” lumottu työkalu, tämä on korjauksen lumous.

Alasin

Toisaalta alasin toiminnot vaativat myös tasoja toimiakseen. Tällä tavalla yhdistettäessä, korjaettaessa ja nimettäessä on oltava tietty määrä tasoja.

Mikä on Minecraftin enimmäistaso?

Kun kaikki edellä mainitut ovat selvät, tässä tapauksessa kysymys on, onko todella syytä saavuttaa Minecraftin enimmäistaso? Ja vastaus on ei.

minecraft miekka

On totta, että komentoa käytetään / XP -taso 1241258 voidaan saavuttaa vaikka selviytymistilassa suurin saavutettavissa oleva arvo on 24791. Mutta käytännöllisyys on lähes olematonta.

Minecraft ei ole peli, jonka tavoitteena on saavuttaa tietty taso. Kokemus on lopulta yksi lisäresurssi, ja siitä on hyötyä vain siinä määrin kuin se on sijoitettu. Tällä tavalla suurten tasojen kerääminen on kätevää vain sen mukaan, mitä elementtejä haluat luoda.

Näin ollen, koska ei ole kirjaa henkilöstä, joka on saavuttanut suurin taso MinecraftissaSe ei ole saavutus, jota yhteisö pitää sellaisena. Nyt tämä koskee vain peruspeliä. Omistetuilla palvelimilla tarina voi olla erilainen, mutta se pysyy sinun universumissasi.