Skip to content

Miksi Minecraft ei avaudu? Kuinka korjata ”Minecraft ei avaudu”? – Ratkaisu

25 de elokuu de 2021
mundo minecraft 1

On hyvin yleistä, että törmäät virheeseen ”Minecraft ei avaudu” Kun yrität aloittaa pelin milloin tahansa, tilanne voi tuntua sinulle täysin oudolta, koska aiemmin ohjelma avattiin täydellisesti.

Tällä hiekkalaatikkoalustalla on yleensä tämäntyyppisiä vikoja, toisin sanoen tämä on yleisempää kuin miltä se saattaa näyttää, koska kyseessä on peli, johon voidaan tehdä monia muutoksia (modit, nahat, tekstuuripaketti) kärsii käynnistysvirheistä.

Miksi Minecraft ei avaudu tai käynnisty?

Kuten aiemmin luit, sinun on tavallista kokea tällaista luistamista, koska se on peli, jota voidaan jatkuvasti muuttaa sekä sen juurella että graafisella puolella.

Nämä muutokset, jotka liittyvät pelitiedostojen arvokkaisiin osiin, aiheuttavat yleensä ristiriitoja, jotka tavalla tai toisella estää ohjelmaa toimimasta oikein, joten sinun on tunnistettava syyllinen ja poistettava se pysyvästi.

Jotkut näistä ongelmista, jotka ovat syy siihen, miksi Minecraft ei avaudu, lopulta vahingoittavat tiedostorakennetta niin paljon, että joudut tekemään siihen hieman jyrkempiä ratkaisuja.

Mitkä ovat yleisimmät syyt siihen, miksi Minecraft ei käynnisty?

Minecraftin pilaamiseen on monia tapoja, joista osa on saattanut johtua sinusta, kun asennat modin tai paketin rakenne, joka ei ole yhteensopiva käyttämäsi version kanssa.

Eli jos sinulla ei ole virallista versiota, on normaalia, että lataat hieman vanhemman version kuin tällä hetkellä markkinoilla oleva versio ja haluat myös asentaa joitakin visuaalisia paketteja, jotka lisäävät hieman jännitystä peliin.

Mutta jos sinulla on esimerkiksi Minecraft 1.15 ja lataamasi modit tai pakkaukset on kehitetty toimimaan 1.16.1 -versiossa, niin asennat ne ohjelmakansion sisälle, aiheutat virheen, joka ei aiheuta peliä aloittaa ehdottomasti.

Toinen syy siihen, miksi Minecraft ei avaudu, johtuu ongelmasta ”Java -ympäristö”, ohjelman, joka vastaa sen toimivuudesta. Se on virhe, joka yleensä syntyy, jos Java -versio on vanhentunut ja jokin pelistä on liian ajankohtainen tai että sitä ei yksinkertaisesti ole asennettu tietokoneellesi.

Lopuksi ohjelmien tai videotukien puute voi aiheuttaa sen, että tietokone ei käynnistä peliä, eli jos sinulla on riittävästi videokapasiteettia (GPU) mutta ei vastaavia ohjaimia, se voi aiheuttaa käynnistysvirheen.

Mitä voin tehdä tämän virheen korjaamiseksi?

On olemassa helpompia tapoja korjata Minecraftin avautumisongelma, kuten päivitä näytönohjaimet, Pidä tietokone käynnissä asentamalla DX, OPENGL, Microsoftin uudelleenjaettavat tiedostot ja tietysti Java.

Nämä eivät ehkä ole ratkaisu ongelmaan, joten sinun on ryhdyttävä jyrkempiin toimenpiteisiin, jotka voivat merkitä lopullista ratkaisua pelin lyhennettyyn alkuun.

ratkaisu minecraft ei avaudu

Poista modit

Modit antavat sinulle lisäsisältöä, jotta voit nauttia pelin muista puolista tai suorittaa uusia tehtäviä ja toimintoja sen sisällä. Mutta joskus nämä ovat huonosti optimoitu tai sitä ei vain tueta pelin version kanssa.

Pelätyn käynnistysvirheen synnyttäminen, mutta onneksi tämä on jotain, joka voidaan helposti hoitaa asentamalla modin kanssa yhteensopiva versio tai poistamalla se ja nauttimalla siitä edelleen. Minecraft jonka omistat tällä hetkellä.

Poista Minecraft ja lataa uudelleen

Tämä on jyrkin ratkaisu, ja siihen pitäisi päästä vasta, kun aiemmat ratkaisut olivat arvottomia, juuri siksi, että pelitiedot ovat liian korruptoituneita ja sinun on suoritettava pysyvä puhdistus.

Voit tehdä tämän avaamalla pelin asennuskansion ja painamalla ”Win + R.”Ja kirjoittaminen ”% Sovellustiedot%”, jossa voit tarkastella sijaintia nimeltä ”.Minecraft”. Yritä tehdä kansioista varmuuskopio ”Säästää” ja ”Shaderpacks” ennen koko kansion sisällön poistamista ja asentamalla sitten tiedostot uudelleen ja vaihtamalla ne.

Jos pelaat Minecraftia tietokoneeltasi ja joudut asentamaan sen uudelleen, suosittelemme, että yrität ladata uusimman version.

Tämän virheen lisäksi Minecraft -pelistä löydät muunlaisia ​​ongelmia, kuten silloin, kun peli ei salli sinun luomaasi nahkoja, ei avaudu tai salli kirjautua sisään tai kun se ei salli pääsyä sisään moninpelitilassa, kaikki nämä ovat normaaleja virheitä ja helppo korjata.