Skip to content

Mistä tiedän, varastetaanko minulta sähköä? – Ratkaisu

27 de elokuu de 2021
electricista revisando

Sähkölasku pitää aina huomiomme. Ja vielä enemmän, jos olemme sellainen henkilö, joka laatii luettelon perhebudjetin menoista. Sitten sen hinta on aina jonkin verran korkea.

Niin paljon kuin yritämme olla energiatehokkaita ihmisiä, sähkölaskumme osoittaa meille, kuinka kaukana olemme todellisuudesta.

Se johtuu siitä monet ihmiset etsivät muita maksamaan kulutuksestaan kytkemällä toinen mittari riippumatta sähkön käyttöä koskevista säännöistä. Joten kyseisen henkilön kulutus nousee pilviin ja kun ensimmäinen lasku saapuu, se voi herättää epäilyksiä.

Olitpa säästäväinen tai et, kukaan ei halua, että palvelu varastetaan sinulta. Siksi tässä kerromme sinulle kuinka tietää tai selvittää, varastavatko naapurini sähköni tai sähkövirtaa.

Mitä tehdä, jos naapurini varastaa sähköni?

Ensinnäkin, tietääksesi, tapahtuuko tämä todella, on tarpeen tarkistaa yksityiskohtaisesti, onko määrä ja kulutus kilowattituntia ne on monistettu. Jos tilanne todella tapahtuu, yksi vaihtoehto on keskustella naapurisi kanssa (joka rikkoo lakeja), päästä sopimukseen laskun maksamisesta ja samalla katkaista ja irrottaa kaapeli, joka on järjestetty sähkön kulutukseen. se ei vastaa.

Jos sopimukseen ei päästä, täytyy kääntyä jakeluyhtiön puoleen kuitin antamasta sähköstä, tehdessään vastaavaa sopimusta ja tehdessään valituksen johtaja tai asiakaspalvelupäällikkö rekisteröi vaatimuksen tai valituksen ja jatkaa sitten tilanteen ratkaisemista.

Jos tämä vaatimus ei toteudu, sinun on mentävä suoraan valvojan kanssa asiakaspalvelukeskuksesta ja tee valitus.

Toisessa tapauksessa voit käydä toimistossa kuluttajansuojaa vastaavalla maksukuitilla. Muussa tapauksessa voit irrottaa sähköasentajan kanssa kaapelin tai liittimen, jota naapuri käyttää kulutukseen. Jos jälkimmäistä vastustetaan jyrkästi, sopivin tapa on tehdä poliisin ilmoitus ja pelotella sähköyhtiötä kyseisestä toimituksesta.

Mistä tiedän, että naapurit varastavat sähköni?

Sitten lasku tyhjästä alkaa nousta pilviin, kun sähkön hinta pysyy samana ja kulutus pysyy vakiona. Yleisin asia on kysyä Onko joku koukussa kirjanpitäjään?. Vastausta tähän kysymykseen ei ole kovin vaikea löytää.

Muista kuitenkin, että jos aiot manipuloida kaikkia johdotuksia, on välttämätöntä noudattaa turvatoimenpiteitä työskennelläksesi sähkövaarassa. Vaikka totuus on, emme aio manipuloida suuresti talosi sähköjärjestelmää.

No, meillä on kolme tapaa Ota selvää, varastavatko naapurisi sähkösi, joten voit kokeilla kaikkia kolmea paremman takuun saamiseksi.

Vastavalo

Tämä menetelmä on helpoin tehdä. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on mennä talosi kytkentärasiaan ja laittaa ne kaikki alas. Tällä tavalla vähennämme kotimme sähköä. Seuraavaksi meidän on tarkista sähkönkulutusmittari.

Jos se on digitaalinen, punainen valo Se kertoo meille, onko joku kiinnitetty tiskillemme. Jos se vilkkuu jatkuvasti, joku varastaa sähkösi. Toisaalta, jos valo jää palamaan ilman keskeytyksiä, lisävirtaa ei kuluteta.

Hetkellinen virrankulutus

Tämä vaihtoehto on paljon tehokkaampi ja antaa sinulle parempia tuloksia. Kuten edellinen vaihe, meidän on käännettävä kaikki kytkimet alas laatikosta. Sitten meidän on löydettävä välitön kulutusvaihtoehto mittaristamme. Tämä osoittaa kotimme kuluttaman sähköenergian määrän.

sähköliitäntöjä korjaava teknikko

Jos tämä hetkellinen kulutus aiheuttaa 0. Joten kukaan ei varasta sähköämme tai jää koukkuun kirjanpitäjämme.

Mittaa kulutusta kiireisellä aikataululla

Jos luulet, että naapuri varastaa sähköä, voit käyttää tätä menetelmää päästäksesi eroon naapurin kanssa. Tämä vaihtoehto on pohjimmiltaan edellinen menetelmä, mutta sillä erolla sinun pitäisi soveltaa sitä, kun naapurisi on kotona ja käytä sähkölaitteita.

No se koostuu katkaise sähköt talossasi hetkeksi vähintään tunti. Siitä hetkestä, kun katkaisit sähkön, sinun on tarkistettava mittarin ilmoittama kokonaiskulutus. Kun olet tarkistanut tämän numeron uudelleen, jos se on kasvanut, he varastavat sähkösi.

Tarkista johdotus

Viimeisenä keinona, koska olet herkin, sinun pitäisi tarkista, onko kaapeleissa liitoksia jotka tulevat ulos talosi kytkentärasiasta. Sinun on noudatettava piiriä ja tarkistettava hyvin johdotus. Tämä on ehkä tehokkain tapa tietää, varastavatko naapurisi sähkösi.

Miksi sähkölaskuni nousee?

Rutiinimuutoksemme tai uusien sähkölaitteiden käyttö voivat olla tärkeimmät syyt laskun kasvuun Sähköstä. Vaikka useimmat ihmiset saattavat ajatella varastavansa sähkösi. Monissa näistä tapauksista ne ovat vain tilanteita, joissa sähkönkulutus on melko korkea.

Siksi meidän ei pitäisi valita ensimmäistä syyllistämällä naapureitamme. Meidän on ensin mietittävä mahdolliset muutokset, jotka ovat vaikuttaneet kulutukseemme. Esimerkiksi kesällä ilmastointi on päähenkilö kaikkien espanjalaisten sähkölaskun nousussa.

Voinko ilmoittaa laittomasta sähköhäiriöstä?

Jos epäilet tai sinulla on merkkejä sähkökatkoksesta, mukaan lukien: jos olet jo varma siitä, voit ilmoittaa sen nimettömästi vastaavalle jakeluyhtiölle. Tätä varten on vastaavat yhteystiedot tai voit kommunikoida sähköpostitse tehdäksesi valituksen tästä laittomasta koukusta.

Yritys määrää hinnan kw / h, ja joskus niiden kustannukset ovat erittäin korkeat, minkä vuoksi sinun on ilmoitettava, koska olet kuka olet mainitun rikoksen vahingoittamana.

työkaluteknikko varastaa sähköä

Voit myös tehdä valituksen sähköpalvelujen jakelijaa vastaavien sosiaalisten verkostojen kautta, jolloin voit antaa laajan selityksen sanoi petos.

Sinun on pidettävä mielessä, että laittomat sähköliitännät ovat todella ongelma, ei ainoastaan ​​talouspetosten, vaan myös niiden aiheuttamien turvallisuusriskien vuoksi. Yleisiä vaaroja ovat oikosulku, tulipalo ja laitteistovauriot. Ei vain sitä, vaan kaikkien kuluttajien laskuissa yritykset tai yritykset soveltavat lisämaksua ”Verkko katoaa”, joka on korvaus sähköyhtiöille sähköpetoksista johtuvista tappioista, tämä on yksi syy, miksi voit tehdä valituksia.

Kuinka ilmoittaa sähkövarkaudesta?

Sähkön varastaminen voidaan ilmoittaa Tämä riippuu eri tavoin myös maasta tai kansasta, jossa olet. Sinun on käytettävä eri keinoja, kuten puhelinnumeroita, jotka ovat käytettävissä 24 tuntia joka päivä vuoden aikana.

Näiden puhelimitse tehtävien valitusten tulee olla nimettömiä, ilmeisesti se on suositeltavinta. Raportoiessaan he voivat pyytää sinulta lähimmän postinumeron kotiisi tai talon sijainti ja sen kuvaus, jotta sopiva henkilöstö suorittaa tarvittavat tarkastukset.

Toinen vaihtoehto voisi olla mennä sähköyhtiö vastaamaan ja esittelemään tapahtunutta, mene sitten suoraan poliisitoimistoon ja tee valitus kaikki mahdolliset todisteet.