Skip to content

Mistä tiedät missä kuolit Minecraftissa? – Viimeisen kuolemasi koordinaatit

25 de elokuu de 2021
cuerpo

Tiedä tarkka paikka missä olet kuollut Minecraftissa se on yksi niistä asioista, joita sinun pitäisi ihmetellä eniten koko pelisi aikana.

Kun kuolet, kaikki tavarat, joita sinulla oli varastossasi, ovat heitetään täsmälleen siihen paikkaan, missä katosija he pysyvät siellä jonkin aikaa, ennen kuin katoavat lopullisesti. Sitten tapahtumapaikan tietämisestä tulee yleensä jotain enemmän kuin on tarpeen, varsinkin jos sinulla ei ole lepopaikkaa, joten näytät satunnaisesti kartalla.

Palvelimet, joissa on asennetut laajennukset

Tämä peli ei ole suuri vain kartan koon vuoksi, vaan on valtava yhteisö ja monia palvelimia. Ihmiset, jotka ovat omistautuneet elämäänsä pelin kanssa, ovat onnistuneet luomaan maailmoja, joissa on monia apuohjelmia, laajennuksia ja laajennuksia, jotka tarjoavat palveluita käyttäjille.

Jotkut voivat kuitenkin kertoa sinulle, missä olet kuollut Minecraftissa, tai pikemminkin palata paikkaan, jossa kuolit kaatumisesta, hirviöstä, nälkään, myrkytyksestä tai muusta syystä.

Tämä saavutetaan asentamalla laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat navigoida kuolemaansa, avaamalla komentokonsolin ja asettamalla pikakuvakkeen ”/ Takaisin”.

Murun jälki

On vaikea löytää tapa selvittää, missä olet kuollut Minecraftissa, mutta on olemassa tapoja jäljittää paikka, jotta löydät sen helpommin.

Sitä varten, sinun on luotava paljon taskulamppuja ja oltava joitain lohkoja käytettävissäEi ole väliä, minkä tyyppisiä ne ovat, vaikka jos niillä on silmiinpistävä väri, paljon parempi.

Menetelmä on laittaa yli 6 lohkoa yhteen, päällekkäin ja täyttää jälkimmäinen taskulampuilla, sitten sinun on luotava monia näistä verkossa jättämällä jälki niistä taakse. Tällä tavalla, voit opastaa itseäsi näiden kanssa ja hankkia tavarasi kuoleman jälkeen jostain syystä, vaikka sitä ei suositella, jos eksyt liian kauas kotoa.

Se on erittäin suositeltava menetelmä, jos sinulla on kiinteä uudestisyntymispiste ja jos olet menossa kiinteään paikkaan suhteellisen lähellä kotia, vaikka voit käyttää sitä vapaasti, jos haluat tutkia.

Säilytä varastosi sen sijaan, että heitettäisiin sinne, missä kuolit Minecraftissa

Vaikka tämä menetelmä ei voi kertoa tai viedä sinua kuolemasi lopulliseen olinpaikkaan, se voi olla erittäin hyödyllinen, koska pelissä suurin hukkaus on tavaroiden menettäminen.

Siksi tämä menetelmä voi tuntua enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehdolta varastosi paikantamiseen, koska sinun ei tarvitse huolehtia etsimästä sitä uudelleen.

Lisäksi, jos se oli voimakas hirviölauma, joka tappoi sinut, on parasta välttää vaara ja pysyä kotona koko varastosi kanssa. Jotta se tulisi voimaan pelissä, on tärkeää, että otat käyttöön mahdollisuuden asettaa komentoja peliin, mikä saavutetaan yksinpelin luontivalikosta.

Joten sinun on avattava pelin sisällä konsoli tai valintaikkuna ”T”Ja kirjoita seuraava koodi: ”/ gamerule keepInventory true”.

sydämet täyttyvät

Kuten voit nähdä lukemalla tämän pikakuvakkeen, se muuttaa oletuksena olevaa pelisääntöä, joka estää varastosi pysymisen kanssasi kuolemasi jälkeen. Tai pikemminkin se on normi, joka ei ole aktiivinen, koska se on yksi niistä näkökohdista, jotka tunnistavat selviytymistila.

Kun se on aktivoitu, sinun ei enää tarvitse tietää, missä olet kuollut Minecraftissa, eikä sinun tarvitse kohdata kaikkia olentoja, jotka tappoivat sinut, pitäen eheytesi ennallaan.

Vaikka jos sinusta tuntuu, että pelikokemus ei ole enää sama, voit silti poistaa tämän ominaisuuden uudelleen käytöstä asettamalla konsolin: ”/ gamerule keepInventory väärä ”.

Tässä pelissä on erittäin hyödyllistä ladata modit mihin tahansa pelin versioon.