Skip to content

Mitä käyttöä Crossbowilla on Minecraftissa ja mikä on sen kestävyys?

27 de elokuu de 2021
ATAQUE BALLESTA

Tämän varsinaisen käyttötarkoituksen määrittäminen Minecraftissa on pakollista materiaalia tämän jännittävän pelin faneille. Ja onko se sitä Minecraft ei ole lakannut päivittämästä ja jatkuvasti laajentamassa asevalikoimaansa.

Kun ase tai työkalu on mukana tarkoittaa koko vallankumousta, koska se muuttaa tapaa liittyä ympäristöön ja pelistrategioihin.

Tällöin varsijousi koostuu uudesta jousen kaltaisesta aseesta, mutta siinä on huomattavia eroja, jotka on otettava huomioon. Jos et ole vielä hankkinut omaasi, täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Kuinka saada varsijousi

Kuten jousessa tai miekassa, varsijousi voidaan tehdä kahdella perustavalla: löytää tai tehdä itse.

Hyödynnä rosvot

Ensimmäisessä tapauksessa saat sen linnoissa ja vartiotorneissa sijaitsevista arkkuista. Mutta muista, että nämä tornit ovat pelikylien tuhoavien rosvojen perusrakenteita.

Yksi Minecraftin varsijoen käyttötarkoituksista on olla rosvojen pääase, joten voittaessaan heidät joku voi pudottaa sen. Joten jos puolustat kylää niiden hyökkäyksiltä, ​​sinusta tulee todennäköisesti yksi. Jos haluat varsijousi ja haluat kohdata rosvot, voit käyttää joitain vinkkejä selviytyäksesi hyökkäyksestä.

Tee varsijousi

Toiseksi, voit tehdä sen käsityöpöydälläsi. Tätä varten tarvitset seuraavat elementit, jotka sijoitetaan tietyllä tavalla (numeroi laatikot vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas)

  • Kolme pukua (ruudut 1, 3 ja 8)
  • Silitysrauta (väli 2), voit luoda ne itse.
  • Kaksi johtoa (laatikot 4 ja 6)
  • Koukku (laatikko 5)

Jousijohdetta käytetään Minecraftissa

Koska se on ase, on ilmeisesti kätevää verrata Minecraftin varsijoen käyttöä muihin kaari on kaikkein samanlainen. Tässä on joitain huomioita tähän liittyen.

Ladata

Molemmat aseet on ladattava ammuksilla hyökätäkseen, mutta varsijousessa lataus ei häviä. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa eri kohteiden välillä pikakäytössä ja palata takaisin välitön laukaus.

Huomioi, että varsijousen lataaminen kestää huomattavasti kauemmin ja vähentää liikkuvuutta sillä välin, joten ennakointi on avainasemassa.

Ammukset

Samoin näiden kahden aseen käytettävät ammukset ovat nuolia, mutta varsijousi antaa sinulle muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Jos pidät ilotulitusraketteja toisessa kädessä pitäen varsijousen varusteena, voit luottaa tehokkaaseen ohjusheittoon.

Kestävyys

Ominaisuuksien osalta varsijousi on kestävä 326 pistettä. Tämä tarkoittaa, että varsijousien käyttö Minecraftissa rajoittuu 326 nuoliheittoon tai 108 rakettiin.

Tehokkuus

Voima ja tarkkuus ovat puolestaan ​​hieman suuremmat kuin keula, joka myös ylittää sen ulottuvuuden. Yksi yllättävimmistä ominaisuuksista on sen uskomaton vaurioitumisvoima, koska tämä jopa ylittää itse timanttimiekan.

Ehkä ainoa haittapuoli on se, että ampuminen on mahdotonta, jos sitä ei ole ladattu täyteen ja latausnopeus on suurempi kuin keula. Tämä ja tietysti se, että se on hieman enemmän ”Kallis” valmistaa ja enemmän, jos haluat, että arsenaalissasi on useita aseita.

RISTIPALLO

Lumous

Jousijousi voidaan päivittää lumouspöydällä. Kuten muutkin aseet, se tukee kaikkia perinteisiä aseita, kuten usean laukauksen, lävistyksen, nopean latauksen, rikkoutumattoman ja korjaavan, lukuun ottamatta syttyvää nuolta ja ääretöntä.

Jos haluat lisätä jousen suorituskykyä huomattavasti, sinun kannattaa harkita lävistyskorun käyttöä. Tämän parannuksen myötä pystyt palauttamaan nuolet ja lisäämään aseen käyttökelpoisuutta.

Toinen erittäin hyödyllinen ase, joka voi kiinnittää huomionne, on miekka, jonka voit luoda itse ja jota voidaan myös parantaa useilla loitsuilla.