Skip to content

Mitä laamat, lampaat, kilpikonnat, lehmät, siat, delfiinit, jääkarhut ja muut eläimet syövät Minecraftissa? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
animal comida

Seikkailupelissä ja maailman luominen Tunnetaan Minecraftina, ja voimme nähdä, että me elämme olennoina maailmassa. Meidän pitäisi syödä, juoda vettä ja löytää nukkumapaikka. Näissä maailmoissa elävien eläinten pitäisi myös tehdä se, ja tässä artikkelissa kerromme sinulle Mitä laamat, lampaat, kilpikonnat, siat, delfiinit, jääkarhut ja muut eläimet syövät Minecraftissa?

Jokainen eläin, joka asuu näissä maailmoissa, olivatpa ne sitten maatiloilla kasvatettuja tai eläviä villi tila, heillä on erityinen ruokavalio.

Ja koska sinulla ei ehkä ole näitä tietoja kovin selkeästi, ja sinun pitäisi tehdä se. Esittelemme sinulle ruokavaliota, jota näillä eläimillä voi olla, sekä kotimaista, maatilaa että metsää.

Jälleen opastamme sinua pelin näkökohdissa, jotka saattavat tuntua hieman triviaalilta ja merkityksettömältä, mutta se ei ole sitä. Koska jos kasvatat jotain näistä eläimistä, sinun on tietää ruokavaliosi ja elintarvikkeita, joita voit tarjota tai olla tarjoamatta.

Tietenkin, jos haluat kasvattaa eläimiä, sinulla on oltava lähde vettä ja ruokaa lähellä, jotta ne kasvavat nopeasti ja voit hyödyntää sen etuja.

Mitä laamat, lampaat, kilpikonnat, siat, delfiinit, jääkarhut ja muut eläimet syövät Minecraftissa?

Kuten aiemmin mainitsimme, on välttämätöntä, että tiedät sen ruokalaji sinun on annettava eläimet. Tämä auttaa sinua lisääntymään erinomaisella tavalla, jolloin he voivat myös paritella ja saada siten terveitä jälkeläisiä. Näin tällä tavalla, kun annat parille eläimelle oikean ruoan laumasi kasvaa tilalla.

Jos sinulla ei ole paljon aikaa pelaa Minecraftia ja siirryt selviytymistilaan, huomaat, että tämä näkökohta on erittäin tärkeä.

Koska sinulla on tuotantoeläimiä ja tietäen, miten heidät voidaan kesyttää, koska nämä eri lajit tarjoavat sinulle erittäin arvokkaan resurssin. Ja sitten kerromme sinulle alla Mitä laamat, lampaat, kilpikonnat, siat, delfiinit, jääkarhut ja muut eläimet syövät Minecraftissa?

Tätä ruokaa eläimet syövät Minecraftissa

Kohteeseen sikoja He rakastavat syödä punajuuria, porkkanaa ja perunaa, lampaiden tulisi antaa heille vain vehnää, lamoja, nämä eläimet syövät mielellään heinää tai vehnää.

Kilpikonnat syövät mieluummin valtameren ruohoa, delfiinit yksinkertaisesti raakaa kalaa, jääkarhujaNämä eläimet syövät mieluummin raakaa kalaa ja joskus vehnää.

Kanat syövät vain siemeniä, hevoset ovat ehkä yksi niistä eläimistä, jotka voivat syödä monenlaisia ​​ruokia, kuten vehnää, kultaista omenaa, omenoita, kultaista porkkanaa, heinäpaaleja, leipää, sokeria.

Lehmät kuten lampaat syövät vain vehnää, kissat u ocelotit Kotieläimet, kuten raaka lohi, pöyhäkala, raaka kala ja pellekala, sieni syö myös mieluummin vehnää, kotieläin koira tai susi syö lihaa tilasta riippumatta, kanit syövät porkkanaa, kultaista porkkanaa ja voikukka.

Jos sinulla on näitä ruokia, eläimet seuraavat sinua vähintään niin kauan kuin pysyt niiden kantaman sisällä. Ja tavallaan hallitset niitä, koska jos sinulla on ruokaa kädessäsi, he eivät kiinnitä huomiota ruokaan, joka on maassa. On mielenkiintoista, kun lähestyt heitä ruoalla, jonka he voivat syödä, syöttöpainike näkyy näytöllä.

Napsauttamalla tätä painiketta huomaat, että eläimet kiitos he heittävät sydämet. Yksi tärkeä asia, joka sinun pitäisi tietää, on se, että jos sinulla on pari saman lajin eläintä, sinun on ruokittava niitä samanaikaisesti ja lähellä. Tämä antaa heille mahdollisuuden saada nuori, ja jotta tämä tapahtuisi uudelleen, sinun on odotettava tietty aika.ruokaeläimet minecraft

Oikean ruoan tarjoaminen eläimillesi on välttämätöntä, jos haluat saada jälkeläisiä, ja sinun on myös tiedettävä, että jos heität ruoan maahan, he eivät etsi sitä, on parempi antaa se käsin, houkutella ja kesyttää. niitä.

Ja tämä on tämän artikkelin loppu, jonka näytän sinulle Mitä laamat, lampaat, kilpikonnat, siat, delfiinit, jääkarhut ja muut eläimet syövät Minecraftissa?