Skip to content

Mukautetun taustakuvan asettaminen PS4: lle – nopeaa ja helppoa

14 de elokuu de 2021
consolola ps control

Sitten nähdään miten laitat mukautetun taustakuvan PS4: lle melko yksinkertaisella ja nopealla tavalla tämän yksinkertaisen opetusohjelman avulla.

Olkaamme rehellisiä, rakastamme sitä, että voimme muokata kaikkea musiikista ja järjestelmän äänistä pikavalikkoon, jota käytämme mahdollisimman eri tavalla kuin muut. Yksi asia, jonka avulla voimme muokata Sonyn konsolia, on juuri taustakuva.

Vaihtoehto, joka otettiin käyttöön vain 5.5 -päivityksessä. Tällä tavalla ja USB -aseman kautta voimme ladata kaikki haluamamme kuvat ja valokuvat tietokoneeltamme ja siirtää ne PS4: lle käyttää niitä taustakuvana ja tällä tavalla ”koristella” konsolin päävalikkoa henkilökohtaisella taustalla.

Opetusohjelma on erittäin yksinkertainen ja muutamassa minuutissa sinulla on tausta, jonka haluat muokata konsolin päävalikkoa. Seuraa tätä vaiheittaista opasta ja voit nopeasti muokata konsolin taustakuvan.

Kuinka muokata PS4 -taustakuvaani

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on liittää USB -asema tietokoneeseemme ja luoda kansio nimeltä ”Kuvat”.

Kansiossa meidän on lisättävä kaikki haluamamme kuvat ja haluamme niiden olevan taustakuvia.

Muista, että PS4: n, joko Fat tai Slim, kuvien resoluution on oltava 1920×1080. PS4 PRO: n tapauksessa sen pitäisi olla 3860×2160.

Sen jälkeen meidän on poistettava pendrive tietokoneeltamme. Suosittelemme, että teet sen turvallisesti Windows -näytön oikeasta alakulmasta. Käyttöjärjestelmän kellon vieressä.

 • Seuraavaksi sinun on lisättävä se mikä tahansa USB -portti konsoli ja käynnistä se.
 • Tämän jälkeen meidän on vain selattava sen valikkoa.
 • Aiomme mennä ”asetukset”.
 • Tämän jälkeen meidän on valittava ”Aiheet”.
 • Sitten me ”Valitse Aihe”.
 • Nyt meidän on valittava ”Mukauta”.
 • Seuraava vaihtoehto on ”Valitse kuva”.
 • Ja lopulta me valitsemme ”USB -tallennuslaite”.

Kuinka laittaa taustakuva PS4: lle

 • Seuraavaksi meidän on valittava kuva, jota haluamme käyttää taustakuvaksi. Näemme esikatselun kaikista USB -asemaan lisäämistämme.
 • Voit tehdä tämän painamalla painiketta ”X”Ja me vahvistamme. Voimme muokata kuvaa hieman zoomaus, sen leikkaaminen jne. Jotta se olisi mahdollisimman keskitetty. Jos päätät tutkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja hieman enemmän, löydät joitain, joista varmasti pidät.
 • Kun kuva on kehystetty täydellisesti, sinun tarvitsee vain painaa ”X”Hyväksy ja palaa mukautusvalikkoon, josta löydät vaihtoehtoja, kuten”Tee toiminta -alue Dim”Tämän avulla voimme parantaa luettavuutta alueilla, joilla teksti näkyy.
 • Jos käytät painiketta ”Esikatselu”Voit ymmärtää, miltä tausta näyttää ilman, että sinun on sovellettava sitä. Jos pidät tuloksesta, valitse vaihtoehto ”Käytä”.

playstation neljä

Tällä tavalla saat PlayStation 4: n henkilökohtaisen taustan muutamassa minuutissa, ja voit laittaa kaikenlaisia ​​kuvia. Voit jopa lisätä valokuvan mistä haluat.

Muista, että jos sinulla on epäilyksiä siitä, kuinka laittaa mukautettu taustakuva PS4: ssä voit jättää sen kommenttikenttään, jonka löydät hieman alta, ja autamme sinua mielellämme kaikessa, mitä tarvitset ongelman ratkaisemiseksi mahdollisimman nopeasti.