Skip to content

Pakettilähetyksen seuranta tai seuranta EMS: ssä

26 de elokuu de 2021
servicio postal buzon 12961

EMS on yksi monista kansainvälisistä toimituspalveluista, joten on yleistä nähdä, vastaanotatko paketin ulkomailta. Kun ymmärrät tämän, me opetamme sinulle pakettilähetyksen seuranta tai seuranta EMS: ssä.

Joka tapauksessa, aivan kuten on tarpeen tietää Yhdysvaltain postipalvelun kautta lähetettävät kohteet, myös EMS: n osalta on tiettyjä määräyksiä, joita suosittelemme tutkimaan ennen tämän tyyppisen palvelun käyttöä.

Seuraa tai seuraa pakettilähetystä EMS: ssä

Seuraa paketteja EMS: n avulla se on äärimmäisen yksinkertaista. Joka tapauksessa, jos aiot saada lähetyksen yritykseltä etkä ole tietoinen sen toiminnasta, lue huolellisesti seuraavat tiedot, joissa selitämme hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi, miten se tehdään.

  • Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on mennä EMS -verkkosivustolle.
  • Kun olet siellä, etsi seuraava viesti ”Seuraa EMS -kohdetta”(Seuraa pakettiasi). Välittömästi alla näet tekstin, johon sinun on kirjoitettava seurantanumero.
  • Paina edellä mainitun jälkeen yksinkertaisesti painiketta -painikettaSeurata”. Tällä tavalla voit seurata pakettiasi sivulla.

Jos sinulla on jostain syystä ongelmia, eikä oppaan numero näy sivulla, samoin kuin on olemassa mahdollisuus vaatia kadonnut paketti USPS: ltä Yhdysvalloissa, EMS tarjoaa työkaluja käyttäjän ja hänen paketinsa hoitoon.

Seurantanumeroiden muoto EMS: llä paketin tunnistamiseksi

On erittäin hyvä tietää muodot, joita yritykset käsittelevät, koska tällä tavalla voimme vahvistaa, jos oppaan numero on täsmälleen tiettyyn yritykseen kuuluva.

EMS: n tapauksessa meillä on aakkosnumeerinen seurantanumero. Se alkaa kahdella kirjaimella, jota seuraa yhdeksän numeroa ja lopuksi vielä kaksi kirjainta, jotka edustavat maakoodia.

Esimerkiksi koodisi pitäisi näyttää seuraavanlaiselta EE133455385US. Kuten näette, kaksi viimeistä numeroa viittaavat maahan, tässä tapauksessa Yhdysvaltoihin, mikä tarkoittaa, että paketti lähtee tästä paikasta.

Jos paketti tulee sen sijaan toiselta sivustolta, nämä koodit ovat erilaisia. Samoin ensimmäiset koodit voivat poiketa edellisestä esimerkistä, mutta näytetyt tiedot ovat hyvä perusta paketin tunnistamiselle EMS: n on seurattava sitä.

Mikä on EMS ja mistä se tulee?

Tällä hetkellä on olemassa monia varustamoita, itse asiassa jokaisella maalla on omat sisäiset palvelut. Kansainvälisten palvelujen tapauksessa palveluja, kuten FedEx, UPS. Kansalliset palvelut otetaan myös huomioon, esimerkiksi Yhdysvalloissa on USPS, joka, vaikka se on kyseiselle kansakunnalle ominainen, on myös maailmanlaajuinen.

Joten missä on EMS postipalvelujen joukossa?

EMS on kansainvälisen tason kuljetuspalvelu, jonka kautta voidaan lähettää asiakirjoja ja tavaroita. Se syntyy ns Maailmanlaajuinen postiliitto (Universal Postal Union), Yhdistyneiden kansakuntien perustama kansainvälinen järjestö.

postin toimitus

EMS -palvelun tarkoituksena on parantaa kaikkia merenkulkupalveluja Yhdistyneisiin Kansakuntiin kuuluvissa maissa. Tällä hetkellä 191 maata on katettu, joten voimme sanoa EMS: llä on lähes koko kattavuus. Tämän vuoksi on hyvin mahdollista, että kun seuraat AliExpressin tilausta tai pakettia, huomaat, että palvelu toimitetaan EMS: n kautta.

Joka tapauksessa EMS: n suurin ero muihin postipalveluihin verrattuna on se, että sen yksityiskohtaisten sääntöjen avulla on mahdollista saada premium -palvelu. Tämä tarkoittaa, että maksamalla tietty määrä rahaa, toimitusprosessi nopeutuu, mikä tarkoittaa, että lähetysten kesto on paljon lyhyempi.

Kuten olemme aiemmin huomauttaneet, aivan kuten on välttämätöntä tietää säännöt FedExin pakettien lähettämisestä, jos käytät kyseistä yritystä, EMS: n kanssa on erittäin tärkeää tietää kaikki parametrit ja ehdot lähetyksiäsi varten ennen palvelujen käyttöä.