Skip to content

Pikakuvaviruksen poistaminen tietokoneesta ja USB -asemista – nopeaa ja helppoa

13 de elokuu de 2021
inicio computadora

Kun yleensä puhutaan virus; se on yleensä yleistetty suhteessa kaikkiin niihin asioihin, jotka tavalla tai toisella uhkaavat laitteitamme tietokoneella. Nämä virukset voidaan kuitenkin luokitella monilla nimillä, mikä auttaa meitä määrittelemään paremmin niiden tappavuuden käyttöjärjestelmissämme.

Matoista, troijalaisista aina ohjelmisto jokainen heistä vakoilee, ja vaikka he uhkaavat eri tavoin, he ovat tappavia tietokoneillemme.

Jokainen uhka on erilainen ominaisuudet omia, joita myös käytetään tekniikat erilainen vain tarkoituksenaan tartuttaa käyttäjä. Monet näistä tekniikoista suoritetaan ilman, että käyttäjä on tietoinen mainitusta toiminnosta. Verkosta löytyy kuitenkin erilaisia ​​erityisiä viruksia, joita kutsutaan ”Pikakuvavirus”.

Joka yhdistää a mato ja a troijalainen, joka, kun se tartuttaa tietokoneen, ja alkaa automaattisesti piilottaa kaikki tietokoneen kuvakkeet käyttäjän kansioiden lisäksi järjestelmässä ja alkaa muuttaa niitä eri pikavalintoihin. Näillä sisäänkäynneillä on myös sama ulkonäkö kuin alkuperäisillä.

Tällä tavalla, kun Käyttäjätunnus Jos haluat suorittaa jonkin näistä käyttöoikeuksista normaalilla tavalla, se suorittaa uhan, joka alkaa kopioida itsensä laitteessa ja yrittää myös tartuttaa muita tietokoneita.

Yleensä tämäntyyppisiä viruksia levitetään Internetissä, mutta kaikki eivät tiedä, että yksi yleisimmistä tartuntamuodoista on USB -tikut tai ulkoisilla kiintolevyillä.

Tässä viestissä autamme sinua tunnistamaan ja poistamaan kaikki nämä virukset ja vastaavasti aloittamaan laitteidesi perusteellisen puhdistuksen, jotta tämä tilanne ei toistu ja suojaat laitteitasi näiltä haittaohjelmilta.

Kuinka poistaa virus tietokoneesta

Vaikka tämäntyyppinen virus on niin yksinkertainen, että kaikki asianmukaisesti päivitetyt suojausohjelmistot voivat havaita sen; se voi aiheuttaa vakavan ongelman pitkällä aikavälillä. Lisäksi on tärkeää, että se poistetaan ajoissa, jotta se ei vahingoita alueitamme Pc ja siitä tulee korvaamaton.

Kuitenkin, kun tietokone on vakavasti tartunnan saanut; tilanne on yleensä monimutkainen, koska samaa virusta voi olla paljon kopioita, mikä vaikeuttaa sen poistamista suoraan.

Aloittaa poista uhka käytöstä, yksi yksinkertaisimmista vaiheista on poistaa kaikki ne pikanäppäimet, joita havaitsemme tietokoneellamme. Tämä estää haittaohjelmia toistamasta itseään. Tätä toimintoa varten meidän tarvitsee vain muodostaa yhteys levylle tai, jos se ei onnistu, muistiin, joka on saastunut ja; ikkunan avulla CMD, aloitamme seuraavien komentojen suorittamisen:

  • E: (tai jos se ei ole kirjain, johon tartunnan saanut muisti on asennettu).
  • del * .lnk (tämän avulla alamme poistaa kaikki viruksen luomat tiedostot, jotka ovat myös virus).
  • attrib -s -r -h / s / d *. * (käytämme tätä voidaksemme soveltaa erilaisia ​​vakiomääritteitä kaikkiin alkuperäisiin tiedostoihin ja palauttaa ne alkuperäiseen paikkaansa).

Meidän on kuitenkin oltava varovaisia, koska jos tietokoneemme on saastunut, kun jatkamme ulkoisen muistin yhdistämistä, se tarttuu uudelleen.

Tästä syystä ja uhan lopettamiseksi kokonaan voit luottaa sovelluksiin, kuten USBFix joka on tarkoitettu vain auttamaan eri ulkoisten asemien desinfioinnissa USB, Voimme suorittaa ne samalla tavalla sisäisen kiintolevyn sisällä ainoana tarkoituksena poistaa mainittu uhka tietokoneelta kokonaan.

asiakirjat kansiot ikkunat

Yritä poistaa kaikki tiedostot ja muoto

Kun saat hieman enemmän selvyyttä tiedostoistasi ja näet hieman pidemmälle kaikkien tiedostojen kanssa, on tärkeää syöttää muistisi USB ja aloita siivous. Suosittelemme, että kopioit ja liität kaikki tiedostot ja muotoilet ja syötät ne sitten uudelleen.