Skip to content

Raitojen korjaaminen tulosteissa vaaka- tai pystysuorilla viivoilla

25 de elokuu de 2021
solucionar lineas horizontales verticales impresora 11763

Ongelma tai virhe, jota tulostin ei ole aktivoinut Windowsissa, ei ole ainoa, joka voi ilmetä, itse asiassa niitä on monia, kuten tulostusvirheitä. Tämän vuoksi on suositeltavaa lukea tämä opas, jonka avulla opit kuinka korjata tulosteiden vaakasuorat tai pystysuorat viivat.

Nauhan vaakasuorat raidat ja viivat

Useimmissa tapauksissa tulostusvirheet näkyvät pysty- tai vaakasuoria raitoja tai viivoja. Analysoidaan sitten kunkin ongelman ominaisuudet.

Vaakasuorat viivat

Kun se näkyy vaakaviivoina, syyt voivat vaihdella, vaikka yleensä yksi niistä liittyy kasetti- tai väriaineongelmia. Joka tapauksessa on tarpeen analysoida, miten viivat esitetään, jos ne ovat yhtenäisiä, yksinkertainen puhdistus voisi olla ratkaisu.

Jos nämä ovat kuitenkin epäsäännöllisiä, ongelma voi olla kasetti, joka on jo viallinen. Tässä tapauksessa ainoa ratkaisu on vaihtaa väriaine / kasetti, mutta ennen kuin ostat sen, on tärkeää tietää, miten voit tunnistaa, onko tulostuskasetti alkuperäinen vai väärennetty.

Pystysuorat viivat

Pystysuorat raidat osoittavat usein, että tulostimen kaseteissa tai väriaineessa on ongelma. Parasta olisi poistaa se ja tarkistaa, onko muste vuotanut tai muuta vastaavaa ongelmaa. Jos huomaat, että näin on, saatat joutua tarvitsemaan sitä vaihda se uuteen.

Joka tapauksessa, jos et halua käyttää tätä viimeistä vaihtoehtoa, voit yrittää puhdistaa väriaineen / kasetin ylimääräisen musteen poistamiseksi. Kasetin puhdistaminen ja sen jälkeen asentaminen voi myös joskus ratkaista ongelman.

Tarkista mustetasot

Joskus näet mustettomia viivoja, se voi johtua yksinkertaisesti siitä, että laitteen muste on vähissä. Tässä tapauksessa riittää vain täytä värikasetti / värikasetti tai osta tarvittaessa uusi.

Itse asiassa musteen puutteesta johtuvat vaaka- tai pystysuuntaiset juovat ovat yleensä yleisimpiä. Tämän vuoksi tarkista vain tulostimesi mustetasot.

Vaakasuuntaisten tai pystysuorien viivaviivojen korjaaminen tulosteissa

Ymmärtämällä aiemmin esitetyt tiedot huomautamme myös muita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, jos sinulla on tulostusongelmia laitteen kanssa.

Käytä tulostimen vianetsintäominaisuutta

Riippumatta käyttämästäsi tulostinmerkistä, siinä on todennäköisesti ohjelmisto, joka on erityisesti suunniteltu ratkaista ongelmia. Tämän työkalun käyttäminen voi auttaa korjaamaan joitakin yleisiä ongelmia, kuten tiettyjä vaaka- tai pystysuoria raitoja.

Tämän vuoksi järjestelmä tarkistaa, onko tulostimessa ongelma ja voidaanko se ratkaista ohjelmistolla. Jos näin on, voit löytää ratkaisun tähän ärsyttävään ongelmaan.

Tarkista käyttämäsi arkki / paperi

Tulostimen paperikoon asettaminen, kuten esimerkiksi, on erittäin tärkeää, mutta sinun on myös pidettävä mielessä, että perinteiset tulostimet ne eivät voi tulostaa kaikentyyppisille arkeille. Tämä riippuu myös tulostimessasi käytetystä musteesta ja sen ominaisuuksista, mutta sinun tulee pääsääntöisesti käyttää sopivaa paperia tulostamiseen.

vaakasuuntaiset pystyviivat paperiarkkitulostin

Jos käytät toista paperityyppiä, vikoja, kuten etu- tai pystysuoria viivoja. Tämän vuoksi tarkista vain, että käyttämäsi paperi sopii asiakirjojen tulostamiseen.

Puhdista väriaine / kasetti

Olemme jo huomauttaneet tästä aiemmin, mutta haluamme jälleen huomauttaa siitä puhdas väriaine se on jotain, mitä sinun pitäisi tehdä suhteellisella pysyvyydellä. Jos et käytä tulostinta useaan kuukauteen, pölyä tulee väistämättä. Jos pölyä kasaantuu tulostuskasetin / tulostimen tulostustilaan, voi ilmetä ongelmia.

Tämän vuoksi suositellaan aina, kun aiot käyttää tulostinta pitkän ajan jälkeen puhdista kasetit ja tulostin yleisellä tasolla. Toisaalta, jos sinulla on edelleen ongelmia, sinun kannattaa harkita joitakin parhaista monitoimilaitteista välttääksesi päänsärkyä.