Skip to content

Shaderien asentaminen tai asettaminen Minecraftiin – Grafiikan parantaminen (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
videojuego minecraft

Kuten tiedetään, Minecraftilla on ainutlaatuinen graafinen tyyli, mutta ehkä heikkolaatuinen verrattuna muihin. On kuitenkin mahdollista lisätä varjostimia ja myös tekstuuripaketteja, jotka parantavat grafiikkaa. Jos haluat parantaa grafiikkaa, Kuinka asentaa tai laittaa varjostimia Minecraftiin ja parantaa grafiikkaa?

Koska Minecraft on peli, joka on ollut olemassa muutaman vuoden ajan, sen grafiikka muuttuu hieman retroksi. Siksi monet pelaajat parantavat kokemusta parantaakseen pelin visuaalisuutta varjostimien avulla.

Niin monimutkaiselta kuin se kuulostaakin, pelin omilla tekstuureilla ja ulkoasulla pelaaminen on yksinkertainen prosessi. Aluksi sinun on tiedettävä ero Minecraftin tekstuuripaketin ja shaderin välillä. Tekstuuripaketit muuttavat täysin näkemyksesi pelistä, luultavasti jopa koko pelistä.

Sen sijaan hänvarjostimet tekevät tarkempia mutta havaittavia muutoksiaesimerkiksi ne voivat muuttaa veden ulkonäköä. Ne eivät kuitenkaan merkittävästi muokkaa hahmon normaali- tai toimintolohkojen ulkonäköä. Mutta mikä parasta, ne voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä milloin tahansa pelin sisäisestä valikosta. Suosittelemme kuitenkin, että tutustut Minecraftin pelaamiseen PC: llä vaadittaviin vähimmäisvaatimuksiin ennen varjostimien asentamista.

Tämä johtuu siitä, että joillakin tietokoneilla peli voi olla hidasta ja nykivää, mikä on suuri ongelma kaivostoiminnassa ja Minecraft -karttojen rakentamisessa.

Kuinka asentaa varjostimet Minecraftiin

The varjostimet ne ladataan Internet -sivuilta, jotka on yleensä tarkoitettu säilytettäväksi ja ladattavaksi. Joten saadaksesi ne ja soveltaaksesi niitä, sinun on siirryttävä suosikkiselaimeesi ja etsittävä ohjelmia, kuten Optifine ja Forge. Näiden avulla voit ottaa varjostimet käyttöön tai poistaa ne käytöstä käytännöllisemmin ja parantaa myös Minecraftin suorituskykyä

Forge on ohjelma, jonka avulla voit asentaa modeja (muutokset), jotka on erityisesti suunniteltu Minecraftille, ja Optifine, joka auttaa parantamaan pelin grafiikkaa merkittävästi. Nämä ohjelmat ovat käytettävissä vain tietokoneille ja kannettavat tietokoneet, ja kun ne on asennettu, ne parantavat FPS -tehostetta ja parantavat grafiikkaa.

Ohjelmat on asennettava pelin Shaders -kansioon, joka on asennettu tietokoneellesi. Voit käyttää sitä avaamalla Minecraftin, etsimällä videoasetukset, valitsemalla varjostimet -välilehden ja kuvakkeen, jota kutsutaan varjostimiksi.

parannettu grafiikka

Mitä varjostimia kannattaa asentaa grafiikan parantamiseksi

Vaikka Minecraftin visualisointia voidaan parantaa monilla modeilla, mainitsemme alla joitakin suosituimmista ladattavista:

  • Sildurin eloisa: Se on erittäin toimiva varjostin, koska sen suorituskyky ei riipu laitteidemme nopeudesta. Se on suunniteltu yhteensopivaksi minkä tahansa käyttöjärjestelmän kanssa, mukaan lukien Mac, joka tarjoaa dynaamisuutta varjostamiseen, liikkuvaan ruohoon ja heiluttaviin lehtiin vedessä.
  • Seus: Se antaa sinulle mahdollisuuden muokata fantasiaasi herättäviä biomejasi; tuottaa elävämpiä vaikutuksia vetisiin pintoihin. Sen tarjoamat auringonlaskut ovat upeita, puiden heiluminen ja varjojen luonnollisuus vaikuttavat muihin varjostimiin.
  • Vanillaplus: Sen avulla voit muokata peliäsi enemmän, mutta säilyttää sen perinteisen ulkonäön.
  • BSL: Se suunniteltiin malliksi valmistamaan Minecraft -maailma tukemaan ja sisällyttämään käytettävissä olevat varjostimet. Tekee maisemoinnista, mukaan lukien vesi, lämpimämmäksi ja elävämmäksi.
  • Jatkuva: Grafiikan realistisuuden vuoksi se tekee pelistä visuaalisesti houkuttelevamman, paremmin valaistun ja realistisemman. Heijastukset ovat liian todellisia, ja pimeinä öinä taskulamput ovat hyödyllinen työkalu.
  • Chocapic 13 Leivänpaahdin Edition: Ihanteellinen vaatimattomille joukkueille, koska se ei vaadi suurta suorituskykyä; parantaa valaistusta, saa illat näyttämään paremmilta ja tekee pilvisyydestä realistisemman. Lehtien putoamisen puilta katsominen ei ollut koskaan sama peli.
  • Bellefin ulkopuolella: Paahtava aurinko, inspiroiva taivas, upeat värit ja majesteettiset varjotehosteet tuovat tähän peliin paljon todellisuutta.

Näiden ja muiden varjostimien avulla voit päivittää Minecraft -grafiikan, jotta saat paremman visuaalisen kokemuksen ja paremman todellisuuden säilyttäen aina pelin alkuperäisen käsitteen. Toivomme, että nämä tiedot auttavat sinua parantamaan Minecraft -pelikokemustasi nauttimalla paremmasta graafisesta laadusta.