Skip to content

Tulostimen mustekasettien täyttäminen – helposti

26 de elokuu de 2021
rellenar cartuchos tinta impresora brother 13391

Kun olet valinnut parhaista monitoimitulostimista, on aika selvittää, miten tulostimet latautuvat. Tästä syystä tänään opastamme sinua prosessissa täytä tai täytä tulostimen mustekasetti purkamatta sitä Se on mahdollista? Tämän oppaan kautta tiedät.

Mitkä ovat yleisimmät patruunamallit, jotka voidaan täyttää uudelleen?

On tulostimia, joissa on mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää uudelleen vaihtamatta kasetteja.

Pieni musta HP21, HP 26, HP 27

Vaikka ne ovat kaikki samanlaisia, kaikki tulostimet eivät havaitse sitä.

Suuri musta HP 15, HP 29, HP 45

Nämä mallit on varastoitu nestemäisessä muodossa, ne ovat tehokkain toiminta ja pitkäikäisin.

Pieni väri HP 22, HP 25, HP 28

Näitä patruunoita ei useimmiten ole suunniteltu kuljettamaan tulostimissa korkealla, kuten lentokoneilla.

Suuret värit HP 17, HP 23, HP 41

Nämä mallit ovat yhteensopivia lasertekniikkatulostimien kanssa.

Miten ruiskua tulee käyttää musteen lisäämiseen patruunaan

Ruiskun kärki työnnetään sylinteriampullin täyttöaukkoon, kunnes sieninen pohja koskettaa. Sitten sinun on painettava mäntää varovasti musteen levittämiseksi. Tämä tehdään hitaasti, jotta vältetään ilmakuplien lisääminen, mikä voi vahingoittaa patruunoita.

Mitä tulee ottaa huomioon kasetteja täytettäessä?

Pääasiassa on välttämätöntä, että patruunoille on varattu oikea muste, koska mikä tahansa pigmentti, joka ei ole sopiva, voi estää nesteen virtausreittejä.

Sinulla on myös oltava useita ruiskuja musteen lisäämiseksi, yksi kullekin värille.

Mitkä ovat yleisimmät virheet patruunoiden täyttämisessä?

Virheet vaihtelevat tulostimen mallin tai tulostuskasetin mukaan; Nämä ovat kuitenkin yleisimpiä virheitä:

Tietynvärinen muste ei virtaa

Tämä johtuu siitä, että patruunaa ei ole asetettu oikein, joten neste haihtuu tai injektori on tylppä, koska levy, joka mahdollistaa juoksevuuden patruunasta pinnalle, joka on enimmäkseen paperia, tunnetaan.

Kun muste ei virtaa, voit kastaa kasetin tislattuun veteen, jotta muste kulkee.

Värit ovat saastuneet

Kun näin tapahtuu, patruunan yläkansi on poistettava leikkurilla tai terävällä esineellä, pestä sienet, kuivataan ja täytetään. Samaan aikaan poista loput musteesta painepuristimella kasetin painekammiosta, kunnes värit ovat normaalit.

Tulostin ei tunnista täytettyä kasettia

Tämä tapahtuu, kun siru on vaurioitunut tai vaurioitunut, koska jos kasettia laitettaessa se sopii hyvin eikä tunnista sitä, se johtuu siitä, että liitäntäpiiri on vaurioitunut.

Täytä Brother -tulostuskasetti

Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi on epäilemättä erittäin tärkeää tunnistaa, onko tulostuskasetti aito vai väärennetty. Mutta mitä tapahtuu, kun muste loppuu? Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin täyttää kasetti uudelleen.

Kasettien täyttöprosessi vaihtelee tulostimittain. Joka tapauksessa tapauksessa ladattavat Brother -tulostimet, se on yleensä jotain yksinkertaista. Ensimmäinen asia on kuitenkin sammuttaa tulostin kokonaan ja poistaa kasetti.

Uudelleen täytettävissä Brother -tulostimissa on pitkänomaiset kasetit, jotka on suunniteltu erityisesti ladattavaksi helposti. Kun kasetti on poistettu, huomaat, että siinä onYlös”Yläosassa sama väri kuin muste, joten voit tunnistaa sen, jonka haluat ladata.

tulostuspatruuna

Poista tämä korkki varovasti ja pieni suukappale paljastuu, johon muste tulee syöttää. Lisäysprosessi vaihtelee työkalujen mukaan, esimerkiksi jos ostat Brother -yrityksen toimittaman musteen, säiliössä on suutin, joka on täysin linjassa kasetin kanssa.

Tässä tapauksessa riittää vain liittyä molempiin suuttimia ja paina varovasti, musteen syöttämistä varten. Kun olet valmis, on aika puhdistaa tämä alue hyvin ja laittaa kansi takaisin.

Täytä Brother -värikasetti ruiskulla

Toisaalta, jos sinulla ei ole alkuperäistä mustepulloa, voi olla tarpeen käyttää ruiskua tai vastaavaa instrumenttia. Tämä on tehtävä erittäin huolellisesti ja painamatta liian voimakkaasti, koska voit vahingoittaa patruunaa.

Täytä ruisku vain musteella ja työnnä sisältö vähitellen pienen suuttimen läpi. Jälleen kerran, kun olet valmis, puhdista alue hyvin ja laita kansi takaisin.

Toisaalta, jos latausprosessi on hyvin monimutkainen, muista, että on mahdollista tulostaa tekstiasiakirja ilman mustaa mustetta, se ei ole sopivin, mutta se voi säästää sinut hätätilanteessa.

Täytä HP -tulostimen mustepatruuna

HP -merkkisten tulostimien tapauksessa prosessi on hieman erilainen ja hieman monimutkaisempi erityisesti näiden kasettien osalta. ”ei ladattava”. Näissä tulostimissa ei ole lataustilaa, kuten Brother -tulostimissa tai muissa merkeissä.

Sen sijaan on tarpeen löytää täyttöaukko

täytä hp -tulostuskasetti

Kuten näette, HP -kasettien reiät voidaan löytää erittäin helposti. Täyttöprosessi on yksinkertainen, se vaatii ruiskun ja musteen. Joka tapauksessa, ennen kuin aloitat, sammuta kokonaan tulostin ja poista kasetit varovasti, sinun on puolestaan ​​pidettävä mielessä muutama asia.

Ensimmäinen, älä käytä enempää kuin 5 ml Kasetin täyttämiseksi on myös tärkeää, että et työnnä ruiskua liian pitkälle säiliöön. Ohjeena on, että mustesäiliö ei peitä koko kasettia. Itse asiassa ei ole suositeltavaa mennä hyvin matalalle, joten yritä pistää neula mahdollisimman pitkälle sylinteriampullin keskikohdasta pidemmälle.

Kun olet asettanut ruiskun, aloita kasetin täyttäminen pikkuhiljaa musteen kanssa. On suositeltavaa nostaa ruisku täytön aikana vähitellen. Jos huomaat mustetta tulevan pohjasta, älä täytä enää.

Kun olet lopettanut prosessin, puhdista kasetti hyvin, mutta yritä välttää kosketusta nastoihin, muuten tulosteet voivat aiheuttaa vaakasuoria tai pystysuoria raitoja. Varmista, että kasetti on erittäin puhdas, ennen kuin asetat sen takaisin tulostimeen.