Skip to content

Kuinka istuttaa puita Minecraftiin ja saada ne kasvamaan erittäin nopeasti (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
plantar arboles minecraft

Vaikka on totta, että voimme oppia tekemään puutarhan Minecraftissa, se on myös suositeltavaa tietää kuinka istuttaa puita Minecraftiin ja saada ne kasvamaan erittäin nopeasti. Tämä toiminto on hyödyllinen, kun pelaat Minecraftia selviytymistilassa, koska tällä tavalla saat resursseja nopeasti ja tehokkaasti.

Kuinka istuttaa puita Minecraftiin ja saada ne kasvamaan erittäin nopeasti

Minecraft on a videopeli erittäin monimutkainen, joka sisältää paljon uutta mekaniikkaa ja poikkeuksellisen käsityöjärjestelmän. Sen selviytyminen ja hiekkalaatikon kunto mahdollistavat monia toimintoja, kuten puiden istuttamisen.

Puiden istuttaminen voi olla erittäin hyödyllistä eri olosuhteissa, tämän vaihtoehdon tärkein hyöty on hanki puuta. Muiden Minceraft -elementtien, kuten sokeriruokon istuttamisen, kylväminen puolestaan ​​antaa sinun ruokkia itsesi kunnolla pelissä, minkä vuoksi se on yksi niistä tekniikoista, jotka sinun pitäisi tuntea täydellisesti.

Seuraavan oppaan kautta opetamme sinulle, miten siemenet tai puun versot saadaan, miten kylvää ne ja temppu, jolla voit saada ne kasvamaan hyvin nopeasti, lue seuraavat tiedot huolellisesti.

Istuta puita Minecraftissa

Ensimmäinen asia, joka meidän täytyy istuttaa puita Minecraftiin, on hankkia siemenet siemenet Ne saadaan tuhoamalla puiden oksat tai pensaat. Rikkoutuvan puun tyypistä riippuen saat siemenen, jolla on erilaiset ominaisuudet, vaikka kaikki voidaan kylvää. Itse asiassa on tärkeää tietää, mitkä ovat parhaat Minecraft -siemenet, jotta saat kaiken irti tästä videopelistä.

Puiden siemeniä kutsutaan myös ”versoiksi”, ja juuri tätä tarvitset kasvien kylvämiseen. Kylvöprosessi on hyvin yksinkertainen, sinun tarvitsee vain tehdä laita versot maahan ja nämä alkavat luonnollisesti kasvaa.

Joka tapauksessa sinun on pidettävä mielessä, että versojen kasvu on yleensä laajaa, mikäli odotamme puun kasvavan luonnollisesti. Joka tapauksessa on olemassa menetelmä, jolla voimme nopeuttaa tätä prosessia, jolloin puut kasvavat käytännössä automaattisesti.

Istutus Minecraftissa

Saa puusi kasvamaan paljon nopeammin

Meillä on pieni temppu, jota voimme käyttää niin, että puut kasvavat paljon nopeammin, itse asiassa kasvu tapahtuu lähes välittömästi. Tätä varten sinun on hankittava luut Minecraftista.

Luut saadaan luurankoista, joten sinun on poistettava mahdollisimman monta luurankoa saadaksesi luut niin paljon kuin mahdollista tästä elementistä. Löydät luurankoja yön aikana, joka tapauksessa sinun on aseistettava itsesi kunnolla, jotta ne eivät poista sinua.

Kun olet saanut luut, voit valmistaa jauheen käsityöpöydällä, vaikka voit tehdä sen myös perusvalmistusvaihtoehdosta, johon pääset painamalla ”E” -näppäintä. Vedä saatu luu käsityöalueelle ja kuten näet, luujauhe ilmestyy välittömästi.

Voit käyttää luujauhetta saada puut kasvamaan nopeastiSamalla tavalla on mahdollista käyttää niitä muissa viljelykasveissa, kuten vehnässä.

Käytä luujauhetta niin, että kylvä se kasvaa nopeammin

Kun sinulla on tarvittavat elementit istutusta varten, sinun tarvitsee vain käyttää siemeniä tai ituja ja kylvää ne maahan. Tämän takana, levitä luujauhetta suoraan jokaiseen kylvettyyn lohkoon.

Levitä heti luujauhetta, huomaat, että puu kasvaa automaattisesti. Itse asiassa tätä voidaan käyttää myös vehnän istuttamiseen, mikä on erityisen hyödyllistä siinä tapauksessa, että sinun täytyy syödä, sillä se on hengenpelastaja, jota sinun tulee aina harkita.