Skip to content

Kuinka saada ja istuttaa sokeriruoko Minecraftiin – sokeriruo’on viljelykasvit

25 de elokuu de 2021
edicion nueva minecraft

Koska Minecraftissa on saatavilla yli 1000 esinettä, on mahdotonta oppia niiden ominaisuuksia. Jotkut kohteet ovat kuitenkin tärkeitä, ja meidän on tiedettävä, joten tänään selitämme kuinka saada ja istuttaa sokeriruoko Minecraftissa.

Mikä on sokeriruoko?

Sokeriruoko on hyvin yleinen esine Minecraftissa, on tarpeen luoda paperia ja sokeria. Se on tärkeä rakennusaine, ja se yhdessä vehnän, perunan ja porkkanan kanssa on tärkeimpiä asioita, joita voimme kasvattaa Minecraft -puutarhassa.

Toisin kuin vehnä, peruna ja porkkana, Sokeriruoko se on myös lohko. Et tarvitse kuoria; voit laittaa sen suoraan maahan, mutta vain jos lähellä on vesilohko.

Sijoittamalla sokeriruoko maaperän lohkoon, joka on vesilohkon vieressä, vesi alkaa kasvaa ja siitä tulee kaksi tai kolme korttelia korkea sokeriruoko. Sitten voit rikkoa sen ja kylvää sen uudelleen, säästää sen, mikä jää.

Sokeriruoko on erittäin hyödyllinen. Koska paperia tarvitaan uusiutuvalla tavalla, on tarpeen tehdä tai luoda kirjoja, karttoja ja raketteja. Ja sokeria tarvitaan kakkujen ja piirakoiden valmistukseen, ja mikä tärkeintä, on tarpeen luoda juomia.

Mutta ennen kuin teet sokerifarmin, sinun on hankittava ruoko, eikä se ole aina helppoa. Jos tiedät pelin, tiedät sen se kasvaa vain likaa ja hiekkaaja se vain kasvaa, jos se on lähellä vettä.

Kuinka löytää sokeriruoko

Sokeriruoko on melko yleinen jokien biomit. Joten voit tutkia karttaa, kunnes löydät joen, ja sitten navigoida joella, kunnes näet sokeriruoko, löydät melkein varmasti sen jossain vaiheessa. Tästä ja useista muista syistä joet ovat erittäin tärkeitä Minecraft -päivinäsi.

Teoriassa sokeriruoko syntyy paljon enemmän aavikon biomeissa kuin missään muussa Minecraftin biomissa; mutta käytännössä tämä ei ole totta, koska autiomaassa ei yleensä ole paljon vettä. Mutta jos saat järven tai joen autiomaassa, siinä on melkein varmasti jossain vaiheessa sokeriruoko.

Myös paimentolaiset kauppiaat He myyvät sokeriruokoa vastineeksi smaragdista. Tästä voi olla hyötyä, jos olet kaukana joesta ja tarvitset sokeriruokoa maatilalle.

Kuinka istuttaa sokeriruoko? Kuinka tehdä maatila?

Sokeriruoko voidaan istuttaa vain lian tai hiekan lohkoon, joka on lähellä vesilohkoa. Tämä tarkoittaa, että sokeriruo’on tila vaatii paljon enemmän vettä kuin vehnä-, porkkana- tai perunatila.

Koska pelaajat laittavat yleensä kaikki satonsa samaan tilaan, yleisin on luoda yhden rivin levyisiä vesirivejä, ja sitten 4 korttelin leveät maaperärivit ennen toista 1 korttelin leveää vesiriviä.

hedelmätarhakasveja

Koska vesi voi kostuttaa kylvetyn maaperän, vaikka siinä olisi normaalia maaperää, voit kylvää sokeriruokoa veden vieressä olevaan maaperään ja toiseen 2 perunaa, porkkanaa ja vehnää.

Käytännöllisin olisi kuitenkin istuttaa sokeriruoko tilalle itselleen. Jotta voit päättää, miten tämä tehdään, sinun on tasapainotettava tehokkaasti tuotteen noutamisvaikeuksien kanssa.

Maatila, jossa on yksi vesirivi ja kaksi riviä maaperää ennen toista vesiriviä, on helpoin valmistaa ja ylläpitää, mutta se ei ole kovin kompakti. Tällaisella tilalla on vain kaksi korttelia maata kutakin vesilohkoa kohti.

Pienin tila on maatila, jossa on ruudukon kuvio, jonka keskellä on vesilohko ja 4 maata sen ympärillä. Mutta tällaista mallia olisi vaikea kävellä.

Suosittelemme, että tarkistat kaikki tilan mallit itse, mukaan lukien hedelmätarhat tai automaattiset viljelykasvit. Joten voit rakentaa jotain, joka sopii tarpeisiisi!