Skip to content

Kuinka löytää supermarket lähimpänä sijaintiani

2 de syyskuu de 2021
1630596849 583 Miten Lolan markkinat ovat naiden supermarkettien ominaisuudet ja kiinnostuksen

Pandemia on muuttanut monien ihmisten elämäntapaa. Tämäntyyppisten ihmisten joukossa on niitä, joiden on poistuttava paikastaan ​​ja muutettava täysin uuteen paikkaan. Tämä on hyvin yleistä, koska monet ihmiset ovat palanneet vanhempiensa kotiin tai vaihtaneet osoitteensa halvempaan paikkaan, jolla he voivat Kuinka tiedän nykyisen sijaintini Google Mapsissa?
Opi käyttämään Google Mapsia supermarketin löytämiseen pandemiataloudessa.

Monta kertaa sijainnin vaihtamiseen liittyy kuitenkin erittäin voimakkaita muutoksia rutiineihin, koska nyt sinun on selvitettävä, missä asiat ovat tässä uusi paikka missä olet. Erittäin tärkeä asia, että sinun pitäisi tietää, missä lähellä olevat supermarketit ovat.

Mistä tiedän nykyisen sijaintini Google Mapsissa?

Jotta voimme tietää sijaintimme, meidän on siirryttävä Google Maps -sivulle, napsauttamalla oikeassa alakulmassa vaihtoehtoa Oma sijainti, jolloin sininen piste heijastuu karttaan, joka näyttää nykyisen sijaintimme. Tämä työkalu on erittäin hyödyllinen, jos löydämme itsemme eksyneeksi tai jos olemme paikassa, jota emme tunne kovin hyvin.

Opi käyttämään Google Mapsia supermarketin löytämiseen

Nykyään Google Maps on yksinkertaisen GPS -sovelluksen lisäksi sisältänyt toimintoja voit löytää osoitteita, laitoksia, ravintoloita ja paljon muuta julkisilla sivustoilla nopeasti ja tarkasti. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka löytää lähin supermarket.

Sinun tarvitsee vain siirtyä Google Maps -sovellukseen mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi. Näytön yläreunassa näet hakupalkin, valitse se ja kirjoita ”supermarket” ilmaisee automaattisesti lähimmät vaihtoehdot kartalla mukaan lukien tiedot laitoksesta, kuten puhelinnumerot, tarkka sijainti ja jopa anonyymit kävijäarvostelut.

Tämä vaihtoehto on erittäin hyödyllinen, jos olet uusi paikka, matkustat tai haluat löytää uusia ja lähellä olevia vaihtoehtoja ostoksillesi. Lisäksi Google Maps tarjoaa sinulle vaihtoehdon, joka varoittaa, kuinka täynnä laitos on tiettyinä kellonaikoina. Saavuttamalla niin voit välttää ihmisten tungostalisäksi helpotat aikasi hallintaa, koska voit tehdä ostoksesi nopeammin etkä odota pitkiä jonoja kassalla.

Se on myös erittäin helppoa, jos haluat tietää, missä Walmart on lähimpänä sinua, sinun tarvitsee vain ladata Walmart -sovellus sen välilehden kautta Google Playstoresta. Kun olet ladannut, aktivoi sijaintisi ja sovellus löytää Walmartin tai kumppanikeskuksen lähimpänä sijaintiasi.

Nopein ja tehokkain tapa kuitenkin selvittää, mitä lähimpään supermarketiin, Googlen kautta. Tämä palvelu ottaa aina huomioon, mistä teet pyyntösi. Toisin sanoen, kun käytät Internetiä, kaikki tekemäsi voivat löytää sinut, koska toimintasi voidaan aina jäljittää laitteeseen, josta teit ne, ellet ota yksityisyyttäsi kovin paljon huomioon ja käytä VPN: ää salataksesi todellinen sijainti.

Jos haluat kuitenkin näyttää sijaintisi Internetissä, ei hätää. Jos haluat tietää, mikä on lähin supermarket, sinun tarvitsee vain kirjoittaa Google -hakukoneeseen ”Supermarketit lähellä” tai lause ”Supermarketit lähellä minua”/”lähellä minua”. Tämä antaa aina tuloksen Google Maps -kartasta, jossa tarvitsemasi supermarketit on korostettu.

Miksi supermarketit ovat niin tärkeitä?

Ne ovat erittäin tärkeitä kauppoja. Jos olet kokematon kodin ostaja tai vuokraat asunnon ensimmäistä kertaa yksin tai olet juuri tullut itsenäiseksi vanhemmistasi, tiedät, että tarvitset monta kertaa talon ympärillä asioita, joita ei välttämättä ole saatavilla lähimmässä pienessä kaupassa. Monta kertaa meidän on oltava mukana suurempi määrä tuotteita.

vihanneksia markkinoilla

Kun elät yksin, tarvitset aina nopeita ratkaisuja, koska olet yksin. On aina tärkeää, että sinulla on paikka, jossa voi olla apteekki, pankki, ravintola tai supermarket. Kuuluisa supermarketketju on Walmart, amerikkalaista alkuperää.

Supermarketit Mega Storesin kanssa jossa voit ostaa tuoreista vihanneksista uusimpiin videopeleihin. Espanjassa on useita, kuten Mercadona, Kolumbiassa heillä on Éxito -supermarketteja. Walmart noudattaa sääntöjä Yhdysvalloissa ja useissa muissa maissa.

Onko supermarketteja suurempia kauppoja?

Tämä riippuu suuresti kaupungista, jossa olet. Jos olet pienessä kaupungissa, turvallisin asia on, että suurin keskus, jonka voit saada, on supermarketit. Kuitenkin, jos asut esimerkiksi pääkaupungissa, kuten Madridissa, saat paljon enemmän kauppoja, jotka ovat useita kertoja suurempia kuin supermarketit. Nämä kaupat luokitellaan Megacentros ja ne tunnetaan myös nimellä Hypermarketit. Walmart oli ensimmäinen yritys, joka käytti tällaisia ​​kauppoja.

Hypermarketin merkitys on se, että se pyrkii tarjoamaan tilaa, joka ei ole ostoskeskus, koska päätavoite on vain elintarvikkeiden jakelu. Tästä huolimatta monilla hypermarketeilla on aina ruokamessut, joissa on useita paikkoja, joista voit syödä erittäin herkullisia aterioita. Nämä ruokapaikat ovat yleensä alueellisia tuotemerkkejä, joten on aina tärkeää mennä ja tukea kaupunkisi hankkeita.

Hypermarketit ovat niin suuria paikkoja, että varmasti vietät tuntikausia katsellen esineitä jonka aiot ostaa. Jos kuitenkin haluat pysyä keskittyneenä, voit tutustua oppaaseen, joka näyttää, mitkä ovat parhaat markkinaluettelosovellukset matkapuhelimille.