Skip to content

Kuinka saada Nautilus Shell tai Shell Minecraftiin Mitä se on?

25 de elokuu de 2021
actualizacion minecraft

Yli 200 miljoonalla kopiolla Minecraft on kaikkien aikojen myydyin peli. Silti se on peli, joka ei selitä paljoakaan omasta mekaniikastaan, jättäen pelaajan tehtäväksi selvittää ne itse. Tänään selitämme yhden näistä mekaniikoista: Kuinka saada nautilus -kuori Minecraftista ja mihin se on tarkoitettu?

Mikä on nautiluskuori?

Tosielämässä nautilukset ovat eläimiä, jotka tunnetaan kestävän ankaria olosuhteita merenpohjassa. Tästä syystä populaarikulttuurissa ne liittyvät läheisesti meren syvyyksiin purjehtivan henkilön pelottomuuteen. Esimerkki tästä on kapteeni Nemon sukellusvene Nautilus Jules Vernen teoksessa; tai Nautilus Shells Stardew Valley -pelissä.

Minecraftissa Nautilus Shellsillä on vain yksi käyttö: Rakenna Channeler. Channelizer on erittäin tehokas lohko, joka hyökkää pelin kaikkia vihollisia vastaan, kun se aktivoidaan veden alla. Channelerin rakentaminen kestää 8 Nautilus -kuorta, mutta sinun on myös löydettävä se Meren sydän, erittäin harvinainen esine, joka löytyy vain haudatuista aarteista.

Tässä toisessa artikkelissa näytämme sinulle, kuinka aktivoida kanavoija Minecraftissa, mikä on yksinkertainen prosessi, mutta joka ei yleensä tiedä kaikkia Minecraft -pelaajia.

Miten saat nautilus -kuoren?

Nautilus Shell on osa tavaroita, jotka on varattu pelaajille, jotka uskaltavat pelata merirosvoina, purjehtia merellä ja ryöstää upotettuja aluksia, pilalla olevia kaupunkeja ja niille, joilla onni löytää temppeleitä valtameristä.

On olemassa useita tapoja saada Nautilus -kuori, kaksi rauhanomaisille pelaajille, mutta eivät kovin tehokkaita; ja sellainen, joka on kaikkein pelottomia.

Kalastaa

Kalastus Minecraftissa on epäilemättä yksi rauhallisimmista aktiviteeteista, mutta sen käyttäminen aarteiden hankkimiseen vaatii paljon kärsivällisyyttä. Aina kun käytät onkia ja heität koukun veteen, on erityinen todennäköisyys, että saat kalan, aarteen tai roskan.

On vain yksi ongelma: aika. Kalastus on toistuvaa ja kestää kauan. Joka kerta kun kalastat, sinun on odotettava 5-30 sekuntia, ennen kuin saat jotain. Kun saat jotain kiinni, on 85% todennäköisyys, että se on kala, ja 10% mahdollisuus, että se on roskaa, Minecraft -tietosanakirjan mukaan.

Aarteen saamisen mahdollisuus on vain 5%, ja siitä 5% on vain yksi 0,8% mahdollisuus saada Nautilus Shell. Joten vaikka se on mahdollista, se vaatii paljon päättäväisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Nomadiset kauppiaat

Jos olet pelannut Minecraftia, tiedät sen katukauppiaita ei ole kovin helppo löytää. Minecraft -tietosanakirjan mukaan 20 minuutin välein on 2,5% todennäköisyys, että se ilmestyy. Joka kerta, kun se epäonnistuu, todennäköisyys kasvaa 2,5%.

Jopa sen ilmestymisen jälkeen on vaikea myydä Nautilus -kuorta. Virallisia tietoja ei ole, mutta arvioimme, että mahdollisuus on 1/38 eli 2,6%.

Hukkunut

hanki kuori

Ainoa luotettava tapa saada Nautilus Shells on Drownedilta. Drowned ovat Zombien muunnelma, joka näkyy veden alla, ja heillä on 3% todennäköisyys ilmestyä Nautilus Shell kädessä.

Jos hukkuneella on kuori kädessään, hänellä on 100% mahdollisuus pudota kun hän kuolee. Tästä syystä, kun nähdään hukkunut kuoren kanssa, on elintärkeää yrittää taistella häntä vastaan.

Tämä on nopein tapa saada Nautilus Shells, koska sen lisäksi, että hukkuneet ovat muita vaihtoehtoja todennäköisempiä, ne näkyvät pelissä paljon useammin kuin Nomadic Traders and Treasures.

Kaikissa valtamerissä ja joissa hukkuneet näkyvät, kun valotaso on 7 tai vähemmän, mikä tarkoittaa, että monet näkyvät luonnollisesti kun tulee pimeä.

Lisäksi hukkuneita esiintyy useammin Meren rauniot. Joten nopein ja luotettavin tapa saada Nautilus Shells on leiriytyä lähellä merta ja taistella hukkuneita vastaan, kunnes niitä on 8.

Mitä tehdä kuorille?

Kun olet saanut ne, saatat miettiä, mitä tehdä niille. Kutsumme sinut tutustumaan kanavoijiin, miten ne luodaan ja miten ne aktivoidaan. Näin saat parhaan hyödyn maailmasta Minecraftissa.