Skip to content

Kuinka tehdä ansa puolustaa kotiasi Minecraftissa erittäin helppoa!

24 de elokuu de 2021
trampa minecraft

Peleissä on usein tukikohta tai hiljainen paikka, jossa voit olla poissa kaikesta pelistä ja pelosta. Selkeä esimerkki tästä ovat paikat, joissa voit tallentaa pelin Silent Hillin tai Resident Evilin kaltaisissa peleissä siihen pisteeseen, missä nämä alueet ”rauhallinen”Heillä on musiikkia, jota soitetaan, kun he astuvat sisään ja antavat pelaajalle tietää, että he voivat olla rauhallisia.

Tämä tapahtuu suurimmassa osassa videopelejä, koska riippumatta siitä, kuinka paljon toimintaa on, et voi aina olla yhtä voimakas, koska kehittäjät voivat lopulta aiheuttaa pelaajan jollakin tavalla.

Se tapahtuu taistelupeleissä, joissa on aikaraja per kierros, se tapahtuu vuonna seikkailupelit missä ei aina ole vihollisia, se tapahtuu kauhupeleissä, kuten aiemmin sanoimme, ja se tapahtuu jopa kilpapeleissä, koska kappaleet eivät ole loputtomia. Niin paljon kuin haluamme pelata, meillä on aina hetkiä hengittää ja voimme ajatella seuraavaa näytelmäämme.

On kuitenkin tiettyjä pelejä, joissa tämä on hieman rajallisempaa, kuten esimerkiksi Dark Souls -pelien kohdalla, joissa ei ole monia paikkoja rauhoittumiseen, tai pelejä moninpelejä koska aina pitää olla hereillä.

Sama asia tapahtuu Minecraftin kanssa, koska riippumatta siitä, kuinka paljon rauhaa sinulla voi olla paikassa, joskus sinun on puolustettava sitä. Tällä tarkoitamme sitä, ettemme voi aina olla turvassa luomistasi suuresta maailmasta olemassa olevista hirviöistä tai hyökkääjistä, koska sinun on oltava varuillasi myös silloin, kun olet kotona, ettei kukaan pääse sisään, ja voit käyttää tätä ansoja.

Huijauksia Minecraftissa

Minecraft on yksi niistä peleistä, joissa sinun täytyy päästää luovuutesi ulos ja saada se toimimaan silloin, kun sitä eniten tarvitset, olipa kyseessä sitten puutalon rakentaminen tai muu rakennusprojekti. Tämä pätee jopa silloin, kun se tulee hirviöitä tai väkijoukkoja joka voi näkyä pelatessasi, koska tai voit aina vaivautua lähestymään yhtä ja taistella jousella tai miekalla.

Päinvastoin, joskus haluat vain olla kotona rento kun rakennat uusia työkaluja tai suunnittelet, ja usein tämä voidaan tehdä vain ansoilla kodin puolustamiseksi. Hämmästyttävää on, että voit luoda jaetun maailman pelataksesi Minecraftia ystäviesi kanssa.

Mitä huijauksia voin tehdä Minecraftissa?

Minecraft antaa pelaajalle paljon vapautta tehdä mitä tahansa, ja tämä voi heijastua pelin käyttöön. punainen kivi kun rakennetaan piirit. The ansoja, Ne voivat olla kaikenkokoisia ja -värisiä, siihen asti, että jotkut niistä on tehty varsin luovasti, kuten vesilukot, jotka sisältävät tappavia puffer -kaloja.

Kuitenkin rakentaa yksi sinulla on oltava jonkin verran tietoa, koska punaisen kiven piirit ja mekanismit, joita voidaan käyttää sen kanssa, voivat olla hieman hankalia aloittelijoille.

sininen vesi minecraft

Jos asiasi ei ole etsiä pitkää käsikirjaa punaisista kivipiireistä monimutkaisen ansaan tekemiseksi, vaan jotain hieman yksinkertaisempaa kodin tai kylän suojaamiseksi, voit tehdä kolme erilaista ansaa. Ensimmäinen on ansa räjähteet, pohjimmiltaan kaivos, jonka voit tehdä asettamalla TNT -lohkon hiekkalaatikon alle, johon painelaite menee.

Voit myös tehdä a vesiansa, käyttämällä virtaa viedä väkijoukot suurelle vesialueelle hukkumaan, mutta muista, että se ei tapa luurankoja tai zombeja. Ja voit myös asettaa laavan kehän suojatun alueen ympärille. Muista vain, että voit aina löytää kehittyneempiä huijareita pelaajille eri foorumeilta ja muilta sivustoilta.