Skip to content

Kuinka tehdä elämystila Minecraftissa? – Farm XP Minecraft (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
construccion de trampa para mobs

Minecraft on peli, jonka loppuun saattamiseksi on välttämätöntä voittaa lohikäärme, joka on sisällä ”Loppu”. Tämä tehtävä ei ole helppo, ja se yleensä laskeutuu hankittujen kokemusten tasolle. Useiden tuntien työn säästämiseksi Opi tekemään kokemustilaa Minecraft.

Pelin alussa kokemus ei ole kovin hyödyllinen, ja siksi sen hankkiminen on aliarvioitu. Se on kuitenkin tärkein materiaali, joka pystyy lumoamaan minkä tahansa pelin elementin, ja paljon sitä tarvitaan.

Kokemuksen saamiseksi nopeammin sinun on tapettava monia hirviöitä, leikattava tietyntyyppisiä lohkoja muun muassa. Siksi paras vaihtoehto sen hankkimiseen on tehdä elämysmaata Minecraft.

Vaatimukset tehdä kokemustila Minecraftista Monster Spawnin kanssa

Tämä on yksi kokemustilojen tyypeistä, joita voidaan luoda. Ero on hirviön kutun tarpeessa, koska tämä komponentti varmistaa jatkuvan vihollisen syntymisen ja lisää tehokkuutta.

Aloittamiseen sinulla on oltava kaksi ämpäri vettä, 16 julistetta, useita rautavalikoimia ja hirviö. Näillä elementeillä riittää tilan luominen.

Koska Spawn on vaikea löytää, on tärkeää omistautua etsimään sitä vankityrmistä huolellisesti ja olemaan varovainen tuhoamatta sitä. Erityisesti kun se löydetään, on tarpeen laittaa siihen taskulamput kaikilta puolilta, koska se ei tuota lisää hirviöitä.

Menetelmä kokemustilojen rakentamiseksi Minecrafiin

Ensimmäinen asia on suurentaa huone, jossa hirviöiden kutu sijaitsee, yhdeksän kuutiota yhdeksällä kuutiolla yhdellä kuutiolla kahden syvyyden verran kutun alapuolella ja korkeudessa neljä korttelia yllä riittää.

Kun tämä huone on jo rakennettu, laske syvä lohko toiselle puolelle ja liimaa seinään. Sitten toisessa huoneen ulkopuolella sinun on avattava kahden ja kahden korttelin alue ja asetettava ämpäri vettä yhteen kulmaan ja toinen ämpäri vastakkaiseen kulmaan, jolloin syntyy ääretön vesi (tietysti tätä varten sinun on tiedettävä, kuinka tee kauha, kauha tai kauha).

Sitten kauhat täytetään ja asetetaan vastapäätä kaivoksen avauspaikkaa. Tämä aiheuttaa kutevien hirviöiden putoamisen veteen ja virta ohjaa ne ojaa kohti.

Kaivon kumpaankin päähän on sijoitettava vesilohko. Ja kaivannon pituuden välissä olevassa keskilohkassa on avattava kahden korttelin korkea ja neljän korttelin syvä reikä. Neljännessä tilassa veden ei pitäisi päästä ja kaikki sivut on suljettava, jotta vihollisilta ei ole pakenemista.

Hissin rakentaminen ja hirviöiden pudottaminen maatilaan

Kun päähuone on jo suljettu on käytävä käytävän neljänteen lohkoon aiemmin mainittu. Siellä on auki 23 korttelia ylöspäin, laskien kaksi, jotka pelaaja voi olla avoinna.

loitsutaulukko ja kirjasto

23-lohkoisen sarakkeen kanssa on avattava kahdeksan korttelin pituinen käytävä ylhäältä ja päinvastaiseen suuntaan kuin päähuone.

Seuraava asia, joka saa hirviöt nousemaan, on sijoittaa merkki 23 -sarakkeen ensimmäisen lohkon toiselle puolelle. Sitten toiseen korkeuslohkoon sinun on asetettava yksi vedestä ja vaihdettava niitä, kunnes saavutat huipun, johon sinun on sijoitettava viimeinen virran tuottamiseksi.

Ylähallin toisessa päässä 21 korttelin syvä reikä on leikattava. Kun tämä numero on saavutettu, on tehtävä huone ja suljettava reiän sivut niin, että se on vain korttelin päässä lattiasta.

Lopuksi sinun on poistettava taskulamput Spawnista ja odotettava toisessa huoneessa lyödäksesi hirviöitä ja tappamalla heidät, jolloin saat kokemuksen.

Nyt kun olet valmis, voit kohdata lohikäärmeen ja ryhtyä rakentamaan monimutkaisempia asioita, kuten limatilaa tai mehiläistilaa.