Skip to content

Kuinka tehdä ja käyttää toimivaa säiliötä Minecraftissa? – Säiliöiden valmistus (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
letras originales de minecraft

Minecraft on yksi tämän hetken suosituimmista peleistä. Tämä johtuu pääasiassa niiden päivitysten suuresta määrästä, jotka on otettu käyttöön niiden voimassaoloaikana. Nämä ovat hyviä, mutta ne voivat myös olla ylivoimaisia ​​joillekin. Koska Tänään opit tekemään ja käyttämään täyttösuppiloa Minecraft.

Ja se on, että jos peliin lisättyjä outoja esineitä puhutaan, säiliö ottaisi palkinnon numero yksi. Koska vaikka se on yksi esineistä toimivampi, Se on myös yksi vähiten käytetyistä juuri siitä syystä, että ihmiset eivät edes tiedä sen olemassaolosta.

Tee ja käytä toimivaa suppiloa Minecraftissa

Päästäksesi suoraan asiaan, ensimmäinen looginen asia, joka sinun on tehtävä tämän utelias kohteen luomiseksi, on päivittää Minecraft uusimpaan versioon, ja sinun on etsittävä seuraavat materiaalit sen rakentamiseksi:

Viisi rautaharkkoa, kaksi puupalkkia, uuni, mikä tahansa polttoaine, kuten hiili, ja tietysti rakennuspöytä.

Nämä tulee sijoittaa kohtaan tietty tilaus tai resepti, kuten mikä tahansa muu esine pelissä, saadaksesi oikean tuloksen. Mutta ennen niiden sijoittamista sinun on muutettava joitain aiempia materiaaleja.

Ensimmäinen asia olisi tukit, jotka on hiottava niin, että niistä tulee puulevyjä, kun ne on hankittu, sinun on siirryttävä työpöydälle ja asetettava lauta kuhunkin laatikkoon, lukuun ottamatta toisen rivin toista, luodaksesi arkun (jos et tiedä kuinka luoda uuni, se on sama, mutta kivellä).

Toiseksi sinun on sulatettava metallilohko, jotta voit valmistaa rautaharkot, ja jatka tällöin säiliön luomista pöydälle asettamalla tuotteet seuraavassa järjestyksessä:

Ensimmäiselle riville asetetaan kaksi harkot, yksi neliöön numero yksi ja toinen kolmanteen, toisella rivillä yksi harko asetetaan ensimmäiseen neliöön, jota seuraa rinnassa toisessa ja toinen harko kolmannessa ja lopuksi kolmannella rivillä yksi harko sijoitetaan neliöön numero kaksi.

Hopper -toiminto pelissä

Edellä mainitun perusteella tiedät jo ensimmäisen osan Kuinka tehdä ja käyttää toimivaa säiliötä Minecraft?, nyt sinun on opittava mihin sitä käytetään.

Totuus on hyvin yksinkertainen, tämä kohde pohjimmiltaan saavuttaa poimi esineet kaatua hänen päälleen automaattisesti, ja siirrä ne toiseen astiaan, joka on alla (ikään kuin se olisi suppilo).

Tämä on erittäin hyödyllistä, koska sen avulla käyttäjät voivat luoda automaattisia asioita, kuten uuneja, jotka toimivat käytännössä itsenäisesti (ei ole väliä, onko kyseessä uuni vai automaattinen uuni). Tämän saavuttamiseksi sinun on ensin asetettava säiliö lattialle hiiren oikealla napsautuksella, sitten uuni sen päällä ja rinta sen alla, jolloin se siirtyy suoraan rintaan, kun ruoka on valmis.

Voit tehdä sen myös toisinpäin ja asettaa säiliön uunin päälle niin, että polttoaine putoaa suoraan ilman, että sinun tarvitsee laittaa sitä. Tätä varten tee ja käytä a suppilo, joka toimii Minecraftissa on välttämätöntä saada täydellinen kokemus pelistä.

golem minecraft -hahmolla

Lopuksi sinun pitäisi tietää, että voit jopa luoda ansoja olennoille sillä, sinun on vain asetettava suppilo rintakehän päälle ja sitten sen ympärille (niitä voi olla useita), rakentaa torni mistä tahansa materiaalista, joka on vähintään 30 kerrosta korkea.

Joten kun pelin väkijoukko esiintyy luonnollisesti siinä osassa, se putoaa ja tappaa itsensä jättäen esineet säiliön päälle, joka siirtää ne automaattisesti rintaan.

Ja siinä kaikki, edellä mainitulla kysymyksellä on täysin vastattu Kuinka tehdä ja käyttää toimivaa suppiloa Minecraftissa?, niin Mene tekemään se nyt! jotta voit myöhemmin luoda monimutkaisempia asioita, kuten kangaspuun tekemisen Minecraftissa.