Skip to content

Kuinka tehdä uuni tai sulatusuuni Minecraftissa? – Uunin valmistus

25 de elokuu de 2021
Personaje Minecraft.

Minecraftissa sen alusta lähtien on aina ollut mahdollista luoda uuni, jolla on mahdollista sulattaa mineraaleja, valmistaa ruokaa ja muita vaihtoehtoja. Tämän pelin päivityksestä 1.14 lähtien kuitenkin lisättiin uusi lohko, jolla on samanlainen toiminto kuin tavallisessa uunissa, Opi rakentamaan sulatusuuni Minecraft.

Tämä lohko on toteutettu Bedrock -versiossa Minecraft vuoden alusta lähtien, mutta vasta 1.14 -päivityksessä se lisättiin normaaliversioon. Masuuni tai sulatusuuni on lohko, joka herätti tämän pelin käyttäjien huomion. Ennen aloittamista on suositeltavaa päivittää Minecraft uusimpaan versioon.

Edelliset vaiheet sulatusuunin luomiseksi Minecraftissa

Tämän lohkon luomiseksi on oltava tiettyjä materiaaleja, joista mitään ei saada luonnossa reseptin edellyttämässä tilassa. Tästä syystä on tarpeen suorittaa joitakin aiempia vaiheita, jotta se voidaan luoda.

Kuinka tehdä uuni Minecraftissa?

Ensimmäinen asia on luoda yhteinen uuni. Tämä lohko on hyvin yksinkertainen, joten sinun tarvitsee vain luoda huippu mistä tahansa materiaalista ja rikkoa kivilohko, jolloin saadaan veistetty kivi.

Uunin valmistamiseksi on hankittava kahdeksan yksikköä veistettyä kiveä. Aseta ne sitten käsityöpöydälle, joka kattaa kaikki tilat paitsi keskimmäisen, ja napsauta uunikuvaketta.

Vaiheet rautaharkojen valmistamiseksi

Rautaharkot ovat toinen materiaali uunin luomiseen Fuusio Minecraftissa. Rautaharkojen valmistamiseksi tai valmistamiseksi on välttämätöntä, että kivi-, rauta-, kulta- tai timanttipoiminta on ja rautamalmi louhitaan. Vähintään viisi rautamalmia tarvitaan.

Sitten ne on sulatettava aiemmin luodussa uunissa tuomalla malmit yllä olevaan laatikkoon saman rajapinnan sisällä ja asettamalla polttoaine alla olevaan laatikkoon. Polttoaineet uunin toimimiseksi ovat hiiltä, ​​puuta tai tukkia.

Kun nämä kaksi elementtiä on lisätty uuniin, sinun on odotettava hetki, ennen kuin se suorittaa prosessin ja saa sen viisi rautaharkkoa.

Kuinka tehdä sileä kivi?

Tasaisen kiven tekeminen tai valmistaminen on tarpeen käyttää yhteistä uunia uudelleen. Sileä kivi on sellainen, joka visualisoidaan yleisellä tavalla Minecraftin maailmassa ja joka saadaan murtamalla mukulakivi tai veistetty kivi.

On tarpeen hankkia kolme kuutiota veistettyä kiveä tai mukulakiveä ja viedä ne sen jälkeen uunin ylälaatikkoon ja asettaa polttoaine sen alle. Lyhyen ajan kuluttua haluttu lohko on luotu.

On olemassa tapa purkaa tämä lohko kaivoshetkellä, mutta sitä varten on tarpeen valita, jolla on erityinen lumous, joka täyttää tämän tehtävän.

Menetelmä sulatusuunin valmistamiseksi Minecraftissa

Kaikilla hankituilla elementeillä on vain järjestettävä ne oikein tämän tyyppisen uunin valmistamiseksi. Tätä varten on välttämätöntä, että kolme rautaharkkoa asetetaan käsityöpöydälle kolmen yläruudun päälle.

minecraft masuuni käyttöliittymä

Sitten keskiriville on asetettava rautaharko, yhteinen uuni ja toinen rautaharko asettamalla ne tässä järjestyksessä. Aseta lopuksi kolme sileän kiven lohkoa viimeiselle riville ja napsauta sulattaja.

Vain on tarpeen sijoittaa se hiiren kakkospainikkeella, jotta voit käyttää sitä myöhemmin. On huomattava, että Minecraftin sulatusuuni toimii vain mineraalimateriaaleille, mutta sillä on se etu, että se toimii kaksi kertaa nopeammin kuin tavallinen uuni. Nyt kun tiedät, mikä on tarpeen, sinun on vain mentävä peliin. Muista, että Minecraftissa on paljon muutakin löydettävää, kuten hyvien rauta- tai timanttityökalujen tekeminen, joten sinun kannattaa etsiä lisää opetusohjelmia.