Skip to content

Kuinka tehdä kartta Minecraftissa kartografiataulukon avulla erittäin helppoa! (Esimerkki)

26 de elokuu de 2021
logo minecraft 3

Minecraftilla on yksi hienoimmista avoimen maailman peleistä, joita löytyy itsenäisten videopelien maailmasta. Maailman koon vuoksi tarvitsemme karttoja, joten on tärkeää oppia kuinka tehdä kartta Minecraftissa kartoitustaulukon kanssa Erittäin helppoa! ja edes osaa lukea karttaa, jotta et eksy.

Mahdollisuus, että peli tarjoaa meille mahdollisuuden nauttia rajattomista maailmoista, jotka laajenevat liikkuessasi, oli videopelien kannalta täysin vallankumouksellinen. Tietääksesi varmasti, kuinka liikkua a Ääretön maailma, kartat ovat erittäin tärkeitä ja hyödyllisiä, jos haluat pelata hyvin.

Kuinka tehdä kartta Minecraftissa

Erityisesti kartat eivät ole objekteja, joita voit rakentaa tai luoda kartoitustaulukon kautta. Kartoitustaulukko varmasti parantaa karttoja, se liittyy niihin, mutta se ei voi luoda mitään karttoja. Jos haluat luoda kartan, sinun on käytettävä käsityötaulukkoa, joka myös luo kaikki muut kohteet. Myös käsityöpöydän avulla voit tehdä aarrekartan ja jäljittää reitin haun aloittamiseksi.

Luo se siirtymällä käsityöpöydälle ja painamalla sitä toimintopainikkeella, kun ruudukko on avattu, on aika aloittaa. Keskuslaatikkoon meidän on asetettava kompassi, ja kun asetamme sen, meidän on asetettava se täytä kaikki jäljellä olevat tilat paperilla hanki kartta.

On myös mahdollista saada kartta luonnollisesti Minecraft -maailmojen arkista, kun tutkimme sitä. Nämä arkut löytyvät kylistä, pyramideista, linnoituksista, Illagersin kartanoista tai kaivosten kutevien läheltä.

Mihin kartoitustaulukko on tarkoitettu?

Vaikka karttaa ei käytetä kartan luomiseen, se on erittäin hyödyllinen apu Minecraft -pelin parantamiseen. Tällä voimme laajentaa keskimääräisen Minecraft -kartan tilaa saadaksemme enemmän näköetäisyyttä ja tunnistaa enemmän tilaa.

Voimme lisätä Minecraft -maailmankarttamme tilaa jopa 5 kertaa, ja korotus näkyy paperikartalla.

Tämä taulukko löytyy yleisesti kylistä ympäri maailmaa, kaupunkien ja kylien kartografien talosta. Mutta on myös mahdollista valmistaa se itse käyttämällä käsityöpöytää, aivan kuten voit valmistaa useimmat pelin kohteet.

On huomattava, että on olemassa pieniä mahdollisuuksia löytää kartoitustaulukoita myös pelistä satunnaisesti luoduista linnoituksista. Voit myös ladata karttoja kaikista versioista, jotta peli olisi mielenkiintoisempi.

Kartoitustaulukon luomiseksi sinun on noudatettava seuraavia vaiheita asettamalla kaikki aina käsityöpöydän oikealle puolelle. Yllä asetat kaksi paperia, keskelle kaksi kuusipuulautaa ja alle kaksi viidakon puulautaa. Tämän jälkeen voit hankkia kartoituspöydän käyttövalmiiksi taulukon tulosruutuun.

Minecraftia on myös parannettu niin, että kyläläiset voivat harjoittaa ammattiaan ja myydä ammattiinsa liittyviä esineitä.

Tästä syystä, jos sijoitat kartoituspöydän kyläläisen taloon ilman ammattia, tämä pian tulee kartografia taitava.

Mikä on karttojen laajentamisen tarkoitus?

Koska Minecraft -maailmat ovat jossain määrin äärettömiä, keskimääräinen kartta toimii vain, kun olet vähän tutkinut etkä ole laajentanut maailmaa. Mutta jos alat tutkia enemmän, on todennäköistä, että lyhyessä ajassa karttasi on täynnä ja antaa sinun nähdä vain pieni alue.

karttojen tekeminen minecraft -saarella

Siksi mitä enemmän tutkit, on välttämätöntä, että karttasi peittää tarpeeksi pintaa, jotta se voi löytää uuden määränpään. Kun alat seikkailla Minecraft -maailmaasi rajattujen palojen ulkopuolella, kun luot sen, kartan laajentaminen on välttämätöntä.

Kun jatkat maailman tutkimista, voit laajentaa karttasi yhteensä 4 kertaa parantaaksesi näkemystäsi suuresta kuvasta 4 kertaa.

Epäilemättä laajenna karttoja kartoitustaulukko Se on yksi parhaista apuohjelmista, jotka on lisätty Minecraft -päivityksillä. Jopa toinen Minecraftiin lisätty etu on maailman tai kartan siirtäminen laitteelta toiselle. Voit siis jatkaa edistymistäsi millä tahansa laitteella aloittamatta alusta.