Skip to content

Kuinka tehdä kompassi Minecraftissa ja osoittaa se talolleni Erittäin hyödyllinen!

27 de elokuu de 2021
brujula minecraft

Videopelin avoin maailma voi olla valtava tekijä monille pelaajille, varsinkin kun maailma upottaa sinut siihen, on esteettisesti miellyttävä ja siinä on aitoja merkkejä.

Lisäksi monet ajattelevat, että mitä suurempi, sitä parempi, koska se lisää paljon ulkonäköä osaa tutkia ja tutustu pelin uusiin alueisiin.

Tämän mielessä monet ajattelevat etsivänsä seikkailua tai katsomassa maisemia, joita he eivät ole koskaan nähneet eksyessään metsään tai uuteen maastoon, kuten peleissä, kuten The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa kaikissa peleissä, koska monet ihmiset uskovat usein, että suuren pelin luominen vain kauniilla maisemilla voi vaikuttaa johonkin.

Jos uhkapelistä on kyse, ehkä jotkut ihmiset pitävät sitä jonkinlaisena vetonaulana, mutta todellisuus on, että ihmiset pyrkivät etsimään jotain olla vuorovaikutuksessa pelin sisällä.

Kun pelaaja vain kävelee ympäriinsä löytämättä mitään, he todennäköisesti päätyvät kokemaan suurta tyytymättömyyttä kokemukseen, minkä vuoksi olemme nähneet, että monet pelit keskittyvät siihen, että ne voivat täyttää nämä tilat erilaisilla asioilla, jotka voivat lisätä pelin kokonaiskokemusta . videopeli.

Avoimen maailman peli, joka soveltaa kaikkia näitä käsitteitä menestyksekkäästi, on Minecraft, joka on saatavana pääasiassa tietokoneelle, vaikka sen voi myös ladata ja asentaa mobiililaitteille, joissa on Android tai iOS. se on peli, joka voi olla melko suuri tutkittavaksi ja jolla on aina tekemistä, kuten taistelu yöeläimiä vastaan, uskomattomien rakennusten rakentaminen, maagisen pyörivän majakan luominen valolla, selviytyminen hämärässä tai jopa tallien luominen hevosille tai ansaittu Minecraft.

Suuri osa vetovoimasta voi mennä tuntemattomaan löytääkseen uusia resursseja, eläimiä tai muita hahmoja vuorovaikutuksessa. Mutta kun puhumme yhtä suuresta kartasta kuin yksi Minecraft, Tulee mieleen kysymys, miten voi löytää itsensä koko pelistä? No, vastaus on hyvin yksinkertainen, ja se on a kompassi.

Kuinka tehdä kompassi?

Kun olet yhtä suurella kartalla kuin Minecraft, on normaalia, että sinulla on halu mennä läheiselle alueelle ja eksyä kaikkien puiden tai meren keskelle. Pelin alkuvaiheessa tämä tapahtuu melkein ajattelematta, mutta voi olla vaikeaa eksyä, kun olet edistyneemmässä pelissä.

Kun sinulla on talo tai tukikohta, josta voit suorittaa erilaisia ​​toimintojasi ja pidä esineesija eksyä, voi olla vaikeuksia sijoittaa itsesi kyseiseen paikkaan.

Tätä varten voit tehdä kompassin, joka osoittaa kohtaan, josta ilmestyimme ensimmäistä kertaa peliin, tai sänky, jossa viimeksi nukkuimme, joten siitä voi tulla erittäin arvokas esine pelaajille, jotka alkavat pelata.

Kompassin tekemiseen tarvitsemme vain neljä rautaharkot ja yksi punainen kivi tai punainen kivi, asettamalla jälkimmäisen keskelle työpöytä ja rautaharkot työpöydän neljässä pääkohdassa. Tämän pitäisi antaa meille hyvä kompassi, joka alkaa osoittaa lähtöpiste alusta alkaen.

katso kompassi taivas minecraft

Kuinka käyttää lohkokiveä?

Jos matkustat tai luot portaalin minecraftissa toiseen ulottuvuuteen, kuten Endiin tai Netheriin, Saatat huomata, että kompassisi alkaa pyöriä hallitsemattomasti, koska emme ole samassa ulottuvuudessa kuin lähtöpisteemme.

Tämän ratkaisemiseksi voimme käyttää lohkokiveä magnetoida kompassi että se osoittaa, mitä voimme tehdä myös viitepaikoille missä tahansa maailmassa.

A magneetti Se on valmistettu neteriittiharkosta ja kahdeksasta taltatusta kivitiilistä, ja voit laittaa tämän lohkon minne tahansa, magnetoida kompassisi ja voida mennä minne tahansa pelkäämättä eksyä uudelleen.