Skip to content

Kuinka tehdä maalaismainen talo Minecraftissa? – maalaismainen talo (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
CASA CON PLANTAS

Rakenna talonpoikaistalo Minecraft Siitä on tullut tämän suositun pelin monien käyttäjien tavoite tai toive, ja sen kiistaton kyky antaa elämää kaikille rakenteille, joita voit ajatella, sekä sen rakenne lohkoittain tekevät siitä täydellisen tähän.

Halusitpa tutkia vain luova tila tai pelata missä tahansa muussa tilassa, Ei ole keskustelua hyvän kodin tarpeesta suojautua peliolosuhteilta ja hirviöiltä, ​​ja mikä on parempaa kuin maalaismainen muotoilu, josta voit olla ylpeä.

Maalaismaisen talon lisäksi sinulla on myös mahdollisuus luoda yksinkertainen puutalo, joka, vaikka se on hieman heikompi, palvelee silti sinua, jos pelaat selviytymistilassa.

Mitä minun tarvitsee rakentaa maalaismainen talo Minecraftiin?

Ennen kuin voit aloittaa uuden maalaismaisen talosi rakentamisen Minecraftissa, on tärkeää, että määrität mitä materiaaleja käytät sitä varten. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin jäädä seinän keskelle tai olla tyytymätön tulokseen.

Tässä mielessä, koska se on puhtaasti maalaismainen talo, on olemassa materiaaleja, jotka hylätään automaattisesti ja joita sinun ei tarvitse käyttää, kuten betonia, kvartsia tai rautaa.

Tästä huolimatta, puu, sen eri esityksissä, sekä kivi ne sopivat hyvin sellaiseen kotiin, jonka haluat rakentaa. Ikkunoiden lasia ja muita vastaavia elementtejä, jotka voivat vaikuttaa niiden suunnitteluun, ei myöskään suljeta pois.

Sinun pitäisi tietää, että yleisin on tehdä maalaismainen talo Minecraftista puulla, koska sen eri johdannaiset ovat täydellinen antamaan kotiin parasta maalaismaista ilmaa. Lisäksi se on paljon helpompi kerätä kerralla, jos et käytä luovaa tilaa.

Siitä huolimatta niillä on myös haittoja, ja on erittäin suositeltavaa välttää sytyttämästä minkäänlaista tulta talon sisällä tai lähellä sitä, jotta voit välttää tulipalon, joka voi kokonaan tai osittain lopettaa luomuksesi.

Älä unohda, että tarvitset ovia, sulkumekanismit ja niiden aukot sekä ikkunat, valaistus ja koriste -elementit. Loput, jotka päätät lisätä, ovat makusi ja tarpeidesi mukaisia, kuten työpöydät, lumot tai muut esineet ja apuohjelmat.

Maalaismaisen talon luominen

Kun olet pelitilassa, jossa haluat rakentaa maalaismaisen talon Minecraftiin suosituin mainos, lisää luettelo käyttämistäsi esineistä nopeasti, joten se on paljon helpompaa.

Aloita määrittämällä haluamasi koko talolle ja aloita sitten talon ulkoseinistä. Kaikkein maalaismaisen tyylin mukainen on löytää tummempaa materiaalia sisältävä pylväs ja sitten toisen ja vaaleamman seinäpaneelit.

Muista myös tehdä ikkunat, joissa samat on suositeltavaa käyttää samaa tummaa materiaalia reunojen tekemiseen ja etsi lasipaneelit sisältä. Jatka näin, kunnes muokkaat taloa, yritä leikkiä esityksellä makusi mukaan, mutta kunnioittaen maalaismaista esitystä.

SOLITARY HOUSE

Tässä mielessä on hyvä, että sijoitat ikkunan jokaiseen talon paneeliin tai seinään yrittäen olla käyttämättä väärin sen sijaintia. Älä myöskään luo lineaarista rakennetta, leiki ristillä ja erikokoisilla ja -muotoisilla huoneilla.

Kun asetat oven paikalleen, älä unohda asentaa avausjärjestelmää. On myös kätevää ja tarkoituksenmukaista tehdä eräänlainen kuisti, jossa on aidat ja näiden kaltaiset elementit.

Katollakin on väliä

Jos olet jo suorittanut kaikki seinien, lattioiden ja talon alaosien rakentamisen. Nyt voit siirtyä katolle, jolla on yhtä tärkeä rooli kuin muilla komponenteilla.

Tämän on oltava kestävä ja säilytettävä osien harmonia ja oltava etsimäsi maalaismainen tyyli. JAOn suositeltavaa käyttää samaa elementtiä, jonka olet asettanut reunoille ikkunoille ja sarakkeille.

Myös esitys on harjakattoinen, ja niitä käytetään yleisimmin näissä rakennuksissa. Varmista, että noudatat talolle antamaasi oikeaa muotoa, jotta katto ei ole neliömäinen tai väärä.

Jos olet Minecraftin asunnonomistaja, saatat löytää itsesi dilemmasta menettäessäsi talosi etkä löydä sitä, tämä tapahtuu monille pelaajille, joten älä huoli, että sinulla on ongelma ratkaisu.

Minecraftin avulla voit antaa mielikuvituksesi lentää ja pystyä luomaan kaiken haluamasi, älä rajoitu pelkästään talon luomiseen, luo upeita elementtejä, kuten siltoja tai koristeellinen suihkulähde talollesi, tässä pelissä voit tehdä kaiken mitä haluat .