Skip to content

Kuinka tehdä talo ilmassa tai taivaalla Minecraftissa Paras talo! (Esimerkki)

27 de elokuu de 2021
casa dos pisos aire minecraft fondo vegetacion cielo

Tänään puhumme Minecraftin taloista. Pelaajat voivat tehdä äärettömiä taloja; maalaismaisen talon tekemisestä Minecraftissa eeppisen kartanon tekemiseen Minecraftissa. Kaikki luotu häneltä mielikuvitus. Oletko tehnyt rakennuksen?; Jos et ole, voit yrittää tehdä talon ilmassa tai taivaalla Minecraftissa.

Mielenkiintoista tässä pelissä on, että voit luoda mitä haluat. Siksi ei ole harvinaista, että haluat tehdä hämmästyttävän modernin betonitalon esimerkiksi Minecraftiin.

On jopa niitä, jotka hyödyntävät vedessä esiintyvää viehätystä; Mutta mikä on vedenalainen affiniteetti Minecraftissa? No, se on lumous, joka levitetään kypärään nopeuttaakseen pistämistä veden alla. Joten voit rakentaa mitä haluat, jopa meren syvyyksiin.

Voitko tehdä taloja taivaalla Minecraftissa? Tietenkin, anna mielikuvituksesi lentää ja etsi luovia tapoja tehdä se. Mutta tässä artikkelissa huomaat miten voit tehdä talon taivaalla luovassa ja selviytymistilassa.

Astuu taloon ilmassa tai taivaalla Minecraftissa

Ennen kuin aloitat, sinun on tiedettävä ja pidettävä mielessä luovan tilan ja selviytymistilan ero. Tässä tapauksessa sinulla on luova tila kaikki pelimateriaalit joten voit käyttää niitä. Selviytymistilassa sinulla on käytettävissä materiaalit, jotka saat keräämällä. Voidaan sanoa, että tässä tilassa talon luominen on vaikeampaa.

Nyt kyllä, aloitetaan talosta taivaalla! Ensimmäinen asia, jonka teemme, jos olemme luovassa tilassa, on laittaa puupalikat päällekkäin, kunnes saavutamme halutun korkeuden. Mutta varo! Minecraftilla on maksimikorkeus eikä se anna sinun ylittää sitä.

Kun haluamasi korkeus on valmis, voimme aloittaa laajentaa koti -aluetta. Tästä hetkestä lähtien sen suunnittelu ja rakentaminen riippuu luovuudestasi ja mielikuvituksestasi.

Toki tämä käyttää luovaa tilaa. Mutta entä jos haluamme tehdä talon selviytymistilassa? Seuraavaksi annamme sinulle vinkkejä tai ehdotuksia talosi luomiseksi Minecraftin taivaalle selviytymistilassa.

Luo talosi Minecraftin selviytymistilassa

Niille, jotka rakastavat haasteita, talon luominen taivaalle selviytymistilassa on todellinen haaste. Joten ennen kuin aloitat, sinulla on oltava luettelo materiaaleista ja perus- ja tärkeistä työkaluista tämän saavutuksen saavuttamiseksi.

Tärkeintä tämän tavoitteen saavuttamiseksi on on ämpäri vettä. Kun otetaan huomioon, että olemme korkealla, putoaminen olisi varma kuolema ja kaiken edistymisen menettäminen. Joten pelastaaksemme meidät siitä, vesi on paras ystäväsi.

Aivan aluksi, suosittelee 64 likaa ja runsaasti puutaMitä enemmän puuta, sen parempi. Onko sinulla kaikki mitä tarvitset? No, annamme sen, aloitamme nostamalla niin paljon kuin voimme maapallolla ja asettamalla yhden korttelin toisen päälle.

Halutun korkeuden saavuttamisen jälkeen aloitamme suunnittelun ja rakentamisen. Mutta herää kysymys, miten voin käyttää vettä? Hyvin helppoa, käytät vettä hissinä! Teet laatikon, johon voit sijoittaa veden ja se laskeutuu automaattisesti maahan.

luo talo Minecraftin selviytymistilassa

Tämä on tärkeää muistaa, koska luovassa tilassa voimme lentää kotiin, mutta selviytymistilassa voit tehdä kaksi asiaa: sijoittaa a erittäin suuret portaat tai aseta vesi hissiksi.

Sinä päätät, miten se tehdään. Käytä lasia hyödyntääksesi näkymää ja tehdäksesi osia lattiasta nähdäksesi tyhjyyden tai luo upeita ikkunoita. Valaise kotisi taskulampuilla, tee pöytiä, tuoleja, keittiö ja lyhyesti sanottuna kaikki voit. Kuvittele, luo ja suunnittele paras talo taivaassa!

Kaikki tämä on mahdollista tässä hämmästyttävässä Minecraft -pelissä. Ja vaikka on olemassa maksullinen versio, voit nauttia miellyttävästä pelikokemuksesta ilmaiset versiot. Jos pidit tästä artikkelista, voit jakaa sen ystäviesi tai perheesi kanssa. Jätä meille kommenttisi kommenttikenttään ja saavuta haaste luoda oma koti taivaalle Minecraft!