Skip to content

Kuinka tehdä Minecraftista nopeampi ja tasaisempi eikä viivästynyt (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
lag minecraft 1

Ulkomaailma voi olla melko kaoottinen, eikö? Siksi päivittäisessä elämässäsi on tärkeää, että käytät joitakin toimenpiteitä, jotka auttavat sinua säilyttämään ihanteellisen rentoutumistilan, jotta et joutuisi kärsimään arjen stressin aiheuttamista seurauksista.

Tähän on olemassa monia vaihtoehtoja, joista yksi on nuorten ja vanhojen suosikkeja videopelit. Videopelien eri tyyppien ja luokkien suuri määrä on yksi syy siihen, miksi ihmiset menevät tämän tyyppiseen viihteeseen ja siten elää uskomattomia seikkailuja tietokoneessa, älypuhelimessa tai konsolissa.

Minecraftin saapuminen

Jos on peli, joka on antanut paljon puhuttavaa, se on epäilemättä ollut Minecraft. Tämä videopeli julkaistiin vuonna 2009 ja sen on kehittänyt ruotsalainen Markus Persson.

Tämän pelin tärkein vetovoima on sen avoimen maailman tila, mikä tarkoittaa, että koska käyttäjällä tai pelaajalla ei ole tiettyä tehtävää tai tavoitetta, hänellä on täydellinen ja ehdoton vapaus kehittää peliä.

Tehdä?

Kun olet aloittanut pelin, ellet ole pelannut sitä aiemmin, ihmettelet varmasti: mitä teen nyt? Vastaus on: mitä haluat! Kuten aiemmin mainittu, pelaajalla on täysi vapaus kehittää peliä. Sinun on vain valittava pelin versio, joka näyttää sinulle parhaalta, ja aloita pelaamaan yhtä elämäsi parhaista seikkailuista.

Tietenkin sinulla on mahdollisuus rakentaa tai tuhota ympärilläsi olevia asioita makusi ja mieltymystesi mukaan. Taloja, maatiloja … mitä tahansa voit ajatella. Miten? No, lohkojen kautta, jotka edustavat luonnon elementtejä: kivi, tukit, maa jne.

Valitse millaisen seikkailun haluat elää

Jos haluat aloittaa mielenkiintoisemman seikkailun, voit valita eri pelitilojen välillä, jotka on esitetty alla:

  • Eloonjääminen, jossa joudut kohtaamaan erilaisia ​​olentoja, jotka eivät ajattele kahdesti hyökätäkseen sinuun. Täällä on useita terveyspisteitä sekä panssaria, aseita ja erilaisia ​​esineitä, jotka auttavat sinua pääsemään eroon epäsuotuisista tilanteista.
  • Äärimmäinen, samanlainen kuin selviytyminen, paitsi että pelin vaikeusaste on suuri ja että hahmon kuoltua hän ei pysty elvyttämään.
  • Luova, joten voit rakentaa oman kylän ja kaiken mitä mieleen tulee. Lisäksi sinulla on erityisiä kykyjä, kuten lentäminen.

Pelaajien painajainen

Videopelit eivät kuitenkaan ole vapautettuja päänsärkyjen tuottamisesta, varsinkin kun kyse on ajaa näitä pelejä tietokoneella joka ei todennäköisesti täysin täytä pelin vaatimuksia.

Tällä päänsärkyllä ​​on nimi: viive. Mikä se on? Yksinkertainen, termi viittaa viivästymiseen joka on signaalin lähettäjän ja vastaanottajan välillä.

Pelaajien painajainen

Tämä ongelma koskee kaikkia videopelejä, jotka edellyttävät Internet -yhteyttä, joka saattaa olla hidas tai laitteissa tai tietokoneissa, jotka eivät täytä pelin vaatimuksia, mikä aiheuttaa ongelmia sen pelattavuudessa.

Kuinka ratkaista tämä ongelma Minecraftissa?

Onneksi tällä todellisella painajaisella, joka vaivaa pelaajia, on ratkaisu, ja täältä löydät yksinkertaisia ​​vinkkejä poistaa se ärsyttävä viive joka estää seikkailusi Minecraftissa yksinkertaisella tavalla ja ilman muiden ohjelmien ikäviä asennuksia.

Vaihtoehto, jolla voi olla vaikutuksia Minecraftin joustavampaan tekemiseen, on pelivideoasetusten säätäminen. Tässä mielessä kokoonpanon on oltava seuraavan rakenteen mukainen:

  • ”Grafiikka” -vaihtoehdon pitäisi olla kohdassa ”Nopea”.
  • Sammuta pehmeä valaistus ja 3D -katselu.
  • Aktivoi ”Automaattinen” -vaihtoehto ”Liitäntäasteikko”.
  • ”Hiukkaset” -vaihtoehto ”Minimaalinen”.

Ongelma ratkaistu?

Näillä mittauksilla sinun pitäisi tuntea huomattava ero pelin sujuvuus. Aina on mahdollisuus asentaa muita ohjelmia tai pelilisäosia viiveen poistamiseksi, kuten Optifine.

On kuitenkin suositeltavaa analysoida uudelleen tietokoneen resurssit, koska ne voivat olla tärkein viive pelattaessa. Minecraft.